Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Pacific @ 2006 04 01, 14:10)
as nusipirkau vaikisko dzonsons baby aliejuka.gerai labai,pilvukas ir krutine sudrekinti islieka iki pat ryto.

as tepliojausi tokiu ir kitokiu, bet atsirado ant slaunies, bet priekyje doh.gif ir dar vakas pastebejau ties klubais sone. Bet esu isitikinusi, kad nebuciau isvengusi, net jei buciau ir kremais uz milijona tepusis, nes pas mane tokia, oda jau- nuo paauglystes turiu striju beveik visur.
Atsakyti
aš tepiausi savo įprastiniu losjonu ir nešiojau tą korsetą. Neturėjau nei vienos strijos thumbup.gif thumbup.gif gal man tiesiog pasisekė? nebuvo ir tos juostos per pilvą, ir bamba neiišoko it sagutė. Matyt, po laiminga žvaigžde gimiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunute @ 2003 09 03, 20:55)
Zinau, kad apie strijas yra beproto daug sneketa, bet as tik noriu palakausti kuom galima pakeisti krema nuo striju? Kad butu koks pigesnis. nes nuejau i vaistine ir akys ant kaktos islipo. Pigiausias kremas 58 lt. Gal galim su paprastais kokiais kremais teptis?
Siūlau johnsons vaikišką aliejuką.Labai gerai sudrėkina odą,tad ant pilvo tų kirmelyčių neturiu,na,ant krūtinės atsirado,bet čia tik dėl to,kad labai staigiai ir labai smarkiai išdidėjo krūtys.
Atsakyti
Na aš kol kas strijų neturiu ir tikiuosi, kad po gimdymo neatsiras ax.gif
Naudojau Pregnacare kremą, o kai jis pasibaigė, tiesiog kai nepamiršdavau, tepdavau pilvuką drėkinančiu kremu arba losijonu mirksiukas.gif
Beje, mano mama strijų neišvengė, o man pavyko, taigi nemanau kad paveldėjimas labai daug įtakos turi, tiesiog tai kiekvieno organizmo ypatybė rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju AVENT kremuka nuo striju nestuke.gif teplioju pilvuka o krutinedaznai pamirstu patepliot tai pastebejau kad kejeta striju po krutine atsirado doh.gif todel pradejau saziningai tept ir krytine ir kolkas ju nepadaugejo thumbup.gif
Atsakyti
Ir as naudoju AVENT tikrai labai geras. Kainuoja 38-41lt, ziurint kokioje vaistineje
Atsakyti
thumbup.gif as mokejau 35lt
Atsakyti
Mergaites, nu kodel kiek man teko dometis medicinine info, visur raso kad striju isvengti neimanoma! jos atsiranda tik skirtingoms motrims jos yra skirtingos. vienoms labiau matosi kitoms maziau. jos labai priklauso nuo to kaip staigiai dideja svoris. Tos kurios priauga nedaug ir isleto toms galbut nesimatys ju.. nera jokio kremo padedancio isvengti striju schmoll.gif nebent maziau ju atsiras nuolat drekinant oda g.gif nesu girdejusi ne ís vienos savo pazystamos kad butu pilnai striju isvengusios, viena ju manekene, labai labai save prisiziuri ir bet kokio sh papigiai neteplioja ant saves, ir tai ju prisirado nestuke.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(inesiuk @ 2006 04 23, 00:22)
Mergaites, nu kodel kiek man teko dometis medicinine info, visur raso kad striju isvengti neimanoma! jos atsiranda tik skirtingoms motrims jos yra skirtingos. vienoms labiau matosi kitoms maziau. jos labai priklauso nuo to kaip staigiai dideja svoris. Tos kurios priauga nedaug ir isleto toms galbut nesimatys ju.. nera jokio kremo padedancio isvengti striju  schmoll.gif nebent maziau ju atsiras nuolat drekinant oda  g.gif nesu girdejusi ne ís vienos savo pazystamos kad butu pilnai striju isvengusios, viena ju manekene, labai labai save prisiziuri ir bet kokio sh papigiai neteplioja ant saves, ir tai ju prisirado  nestuke.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 04 22, 10:20)
naudoju AVENT kremuka nuo striju  nestuke.gif  teplioju pilvuka o krutinedaznai pamirstu patepliot tai pastebejau kad kejeta striju po krutine atsirado doh.gif  todel pradejau saziningai tept ir krytine ir kolkas ju nepadaugejo thumbup.gif

as ir nei vienos strijos neturejau o per paskutini menesi kai pasipyle kaip is gausybes rago:) ir tepliojau ir nieko;)
Atsakyti
Man ant krutines viena bjaurybe jau rodosi... Tepu krema, nors ne kasdien ax.gif bet kas antra trecia diena.... Ir va jau turesiu ir as "papuosalu" doh.gif
Atsakyti
Kokie kremai yra patys geriausi? Ruosiuosi pirkti antra buteliuka. Norisi kuo geresnio....
Atsakyti