Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Su pirmu vaikeliu striju atsirado ant slaunu, pilvelis ir krutine nieko. Tepiau kazkokius kremus net nelabai pamenu kokius.
Dabar laukiuosi antrojo, reiktu pradet vartot koki krema. Bet nezmonisku pinigeliu tikrai nesinori moketi. Vistik ka vartojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2006 03 24, 12:28)
Dabar laukiuosi antrojo, reiktu pradet vartot koki krema. Bet nezmonisku pinigeliu tikrai nesinori moketi. Vistik ka vartojate?  g.gif

Eurovaistinėj atradau tokį kremuką DEVA. Kaina 14 lt. Jis toks gana tirštokas, bet man tai dar labiau patinka, nes visa diena oda minkštutėlė būna thumbup.gif Pasakyt, kiek jis geras, ar kiek negeras, tai dar nelabai galiu, nes pati nesenai jį atradau, net man irgi buvo biškį gailo po 60-80 lt mokėt. Tai pradžioj tepiau su Garnier kūno kremuku ir pieneliu, po to su Avent, o dabar jau antra tūbelę Devos perku
Atsakyti
o as tai buvau nusiteikus kad bus striju ,jau ir susitaikiau su tuo bet vis ziuriu ziuriu kad ner o pilvelis didelis blink.gif cia vis sako ant krutines ant slaunu ant pilvo atsiranda ..nieko neradau..viena diena issimaudau ogi ziuriu ant uzpakaliuko pilna striju biggrin.gif ax.gif tei jeigu neatsiras niekur kitur tai ir labai nepyksiu vistiek juk niekas ten neziures thumbup.gif o ir pasitept kremuku man sunkoka per pilveli doh.gif
o kremu nuo striju nenaudoju tik losijonu kuno tepuosi daznai vistiek jis juk suminkstina oda ir ji tampa elastingesne tai siek tiek padeda.
Atsakyti
Kadangi esu "žalia nėštukė", tai nelabai žinau, kas tos strijos. Nes "giluminiai odos sutūkinėjimai" man ne kažin ką sako... blush2.gif Vis apsižiūriu save veidrodyje ir pastebiu tik, kad žiauriai išryškėjusios kraujagyslės ant pilvo ir krūtų - atrodau iš tiesų kaip į kokį voratinklį įkišta. Tai gal čia ir yra tos nenaudėlės? Mums 35 savaitės, tepliojamos ilgą laiką natūraliu Weledos aliejuku nuo strijų, dabar nusipirkau Galenic Elancyl. Abu padeda nuo sausėjimo ir niežulio, o kaip su tom strijom, tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(septynios @ 2006 03 26, 21:51)
Kadangi esu "žalia nėštukė", tai nelabai žinau, kas tos strijos. Nes "giluminiai odos sutūkinėjimai" man ne kažin ką sako...  blush2.gif Vis apsižiūriu save veidrodyje ir pastebiu tik, kad žiauriai išryškėjusios kraujagyslės ant pilvo ir krūtų - atrodau iš tiesų kaip į kokį voratinklį įkišta. Tai gal čia ir yra tos nenaudėlės?

Nenoriu buti blogu pranašu g.gif , bet labai gali būti, kad čia ne kraujagyslė, o būtent strijos. Jos kol šviežios yra melsvos ir gali atrodyt, kaip isryškėjusios kraujagyslės. Vė
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 03 26, 13:38)
o as tai buvau nusiteikus kad bus striju ,jau ir susitaikiau su tuo bet vis ziuriu ziuriu kad ner o pilvelis didelis blink.gif cia vis sako ant krutines ant slaunu ant pilvo atsiranda ..nieko neradau..viena diena issimaudau ogi ziuriu ant uzpakaliuko pilna striju biggrin.gif  ax.gif

Na aš taip džiaugiaus net iki 36 sav. jau maniau, aplenks mane tos "draugės" strijos, bet.... verysad.gif tai dabar laukiu leliuko, kad greičiau ateitų ir nebepuoštų manęs tom strijom. Kol kas tai jų nedaug ir nelabai ryškios, bet kaskart su nerimu save apžiūrinėju: ar neatsirado naujų flirt.gif
Atsakyti
tai taip iseina kad nuo striju retai kuri pabega tongue.gif nu bet ka jau padarysi .Del to mazo stebuklo pilvelyje galima ir su strijom pabuti 4u.gif
p.s. strijos visaij nepaveldimos gali buti.as ju turiu o nei mano mama nei mano mociute tokiu neturejo o kaip paklausiau mamos tai ji isvis net nezinojo kas cia per dalykas biggrin.gif nu nebent paveldejau jas is kokios proproproseneles verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 03 27, 09:52)
p.s. strijos  visaij nepaveldimos gali buti.as ju turiu o nei mano mama nei mano mociute tokiu neturejo o kaip paklausiau mamos tai ji isvis net nezinojo kas cia per dalykas biggrin.gif nu nebent paveldejau jas is kokios proproproseneles verysad.gif  biggrin.gif

taigi gal is tecio paveldejai polinki i strijas. Tik pas ji ju nebuvo, nes nebuvo palankiu salygu nestuke.gif joms atsirasti
Atsakyti
STRIJAS GALIMA IŠNAIKINTI!!!
sorry, kad tai užrėkiau iš pradžių, tačiau pati po svorio priaugimo staigaus turiu ant kojų vidinės dalies daaaaug raudonų strijų. pradėjau vaikščiot i masažą vakuumini ir limfodrenažinį, tai masažistė pasakė, kad raudonų daug sumažės...aišku, nepatikėjau. tačiau po vieno tokio vieno tokio masažo, vakar pasižiūriu į kojas ir matau, kad visai neryškios jau tos strijos daros.
sakė, kad pasinaikint gali tik raudonos...
žinoma, kaina tai nemaža šito malonumo - limfo drenažinis tik kojom 49 lt, ir pilvui ir kojom 59 lt, vakuuminis 59 lt kojos, užpakaliukas, pilvas, nugara...bet vistik juk galima išnaikinti wink.gif
Atsakyti
as nusipirkau vaikisko dzonsons baby aliejuka.gerai labai,pilvukas ir krutine sudrekinti islieka iki pat ryto.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 03 31, 07:40)
STRIJAS GALIMA IŠNAIKINTI!!!
sorry, kad tai užrėkiau iš pradžių, tačiau pati po svorio priaugimo staigaus turiu ant kojų vidinės dalies daaaaug raudonų strijų. pradėjau vaikščiot i masažą vakuumini ir limfodrenažinį, tai masažistė pasakė, kad raudonų daug sumažės...aišku, nepatikėjau. tačiau po vieno tokio vieno tokio masažo, vakar pasižiūriu į kojas ir matau, kad visai neryškios jau tos strijos daros.
sakė, kad pasinaikint gali tik raudonos...
žinoma, kaina tai nemaža šito malonumo - limfo drenažinis tik kojom 49 lt, ir pilvui ir kojom 59 lt, vakuuminis 59 lt kojos, užpakaliukas, pilvas, nugara...bet vistik juk galima išnaikinti wink.gif

O tai kiek tau laiko tos strijos raudonos buvo? Nes iš pradžių visos strijos būna arba raudonos, arba tokios vos ne mėlynos spalvos, tik po kurio laiko pašviesėja ir tampa mažiau pastebimos. Bet tam tikrai jokių masąžų nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2006 04 01, 19:10)
O tai kiek tau laiko tos strijos raudonos buvo? Nes iš pradžių visos strijos būna arba raudonos, arba tokios vos ne mėlynos spalvos, tik po kurio laiko pašviesėja ir tampa mažiau pastebimos. Bet tam tikrai jokių masąžų nereikia unsure.gif

na, man buvo jos keleta menesiu, nepabalo - vidinej koju pusej. o jei pabala, lieka balti randeliai...
Atsakyti