O as priaugau tik 11 kg, bet ir tai nepadejo apsisaugoti nuo striju nelabosios atsirado likus dviem savaitem iki gimdymo, nepadejo ir brangus kremas, naudojau " Chicco" , turbut visgi daugiausiai priklauso nuo to kokia elastinga yra oda
papasakosiu trumpai istoriją, kaip mano klasiokės mamai buvo
ji laukėsi pirmo vaiko, jau buvo turbūt 7 ar 8 mėn. pilvukas labai gražus, ir vieną dieną užzimanė pasipuošti, sako: taip pasiilgau aukštakulnių, nors 3-4 cm. užsidėjo tokius mažyčiais kulniukais ir lipdama laiptais pajuto kaip visas visas pilvas sutrūkinėjo, net girdėjo kaip tos bjaurybės atsirado
nelinkiu nei vienai tokios patirties
ji laukėsi pirmo vaiko, jau buvo turbūt 7 ar 8 mėn. pilvukas labai gražus, ir vieną dieną užzimanė pasipuošti, sako: taip pasiilgau aukštakulnių, nors 3-4 cm. užsidėjo tokius mažyčiais kulniukais ir lipdama laiptais pajuto kaip visas visas pilvas sutrūkinėjo, net girdėjo kaip tos bjaurybės atsirado
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 27, 13:45)
papasakosiu trumpai istoriją, kaip mano klasiokės mamai buvo
siaubas kazkoks
mum jau beveik 30 savaiciu bet striju tfu tfu tfu dar nera priaugau tik kelis kg, dziaugiuosiu graziu pilvuku, bet kaip nestukiu kursu vedeja pasake tai pradejau nerimauti jos zodziai : strijos yra paveldimos jei jusu mama jas turejo tai ir jus neisvengste bet vistiek tepkite del visa ko kremais ir aliejukais
o pas mano mama tai striju yra kaip jum mamytes ar jum tas pasitvirtino kad jos paveldimos?
o pas mano mama tai striju yra kaip jum mamytes ar jum tas pasitvirtino kad jos paveldimos?
QUOTE(BooMe @ 2006 02 28, 14:21)
mum jau beveik 30 savaiciu bet striju tfu tfu tfu dar nera priaugau tik kelis kg, dziaugiuosiu graziu pilvuku, bet kaip nestukiu kursu vedeja pasake tai pradejau nerimauti jos zodziai : strijos yra paveldimos jei jusu mama jas turejo tai ir jus neisvengste bet vistiek tepkite del visa ko kremais ir aliejukais
na pas mane kolkas irgi tfu tfu....striju nera.Mano mamos oda po 2vaiku nei vienos strijos..ir netgi kremo nenaudojo kai mane ir broli mano nesiojo ...Laikau spygute kad strijos paveldimos...vadinasi tureciau isvengti ju
Pas mane nestumo metu striju neatsirado, bet visai neseniai pagimdziau ir pilvukas dar nesusitrauke, tad visko gali buti, kad gali atsirasti striju besitraukiant odai. Siaip visa nestuma ryte ir vakare tepiausi ir masazavau oda brangiu (Galenic firmos) kremu. Galvojom su vyru i bankrota nueisim. Paklausiau drauges ir pirkau si krema, nes ja sis kremas irgi apsaugojo nuo striju. Siaip mano oda labai sausa, manau jei nebuciau tepusis, tai tikrai buciau isvagota striju. Butina oda priziureti, kad netruktu dregmes. Del striju paveldimumo tai abejoju.
Sveikos,
Manau,kad striju atsiradimui turi itakos keletas faktoriu,tiek paveldejimas, tiekk odos elastingumas, tiek priauges svoris.Mes galim kazkiek modifikuot tik du is ju: svori( nevalgydamos uz du ) ir kazkiek, odos elastinguma, -naudodamos riebius, odos funkcija atstatancius kremus.Labai neblogas yra locobase repair.Jis yra su sveikai odai identiskais lipidais, todel puikiai atstato odos elastinguma.
Manau,kad striju atsiradimui turi itakos keletas faktoriu,tiek paveldejimas, tiekk odos elastingumas, tiek priauges svoris.Mes galim kazkiek modifikuot tik du is ju: svori( nevalgydamos uz du ) ir kazkiek, odos elastinguma, -naudodamos riebius, odos funkcija atstatancius kremus.Labai neblogas yra locobase repair.Jis yra su sveikai odai identiskais lipidais, todel puikiai atstato odos elastinguma.
QUOTE(Neringiuks @ 2006 03 07, 10:29)
Del striju paveldimumo tai abejoju.
Striju tai tikrai nepaveldim , bet paveldim odos polinki strijoms atsirasti ar neatsirasti
Strijos
Joms naudokite kremą ar aliejų, geriau su vit.E, kad suminkštėtų oda. Strijų naikinimui yra specialūs preparatai (Free ol, Sanosan). Naudokite nėštumo metu ir kurį laiką po gimdymo. Jei strijos atrodo bauginančiai pilvo srityje, pakelkite pilvuką diržu.
www.vaikas.lt
Joms naudokite kremą ar aliejų, geriau su vit.E, kad suminkštėtų oda. Strijų naikinimui yra specialūs preparatai (Free ol, Sanosan). Naudokite nėštumo metu ir kurį laiką po gimdymo. Jei strijos atrodo bauginančiai pilvo srityje, pakelkite pilvuką diržu.
www.vaikas.lt
QUOTE(laramca @ 2006 03 07, 14:08)
Sveikos,
Zinote mergaites turiu skaudzios patirties del striju su pirmu nestumu. Ant krutu ju atsirado labai daug 5men. O ant kitu kuno vietu apie 7-8 men. Ir naudojau brangius kremukus ir masazavau..., trumpai tariant dariau viska, kad tik ju nebutu, bet nieko nepadejo. (aisku, jeigu nieko nedaryciau, gal butu dar blogiau...)
Tuo tarpu drauge nescia priaugo 24kg, jokiu kremuku... ir nevienos strijos Paveldejimas daro savo.
Šiandien pas gydytoją laukiamąjame radau primėtyta naujo preparato nuo strijų reklaminių lankstinukų : Percutalfa 200ml kremas (Pierre Fabre).Rašo tai gražiai, net kad sumažina jau atsiradusias strijas, sudėty vaisių rūgštys (AHA) ir polinesočiosios riebiosios rūgštys. Kaina vaistinėse apie 60 Lt turėtų būt. Gal jau kuri pabandėt, kokie atsiliepimai ?
Papildyta:
Šiandien pas gydytoją laukiamąjame radau primėtyta naujo preparato nuo strijų reklaminių lankstinukų : Percutalfa 200ml kremas (Pierre Fabre).Rašo tai gražiai, net kad sumažina jau atsiradusias strijas, sudėty vaisių rūgštys (AHA) ir polinesočiosios riebiosios rūgštys. Kaina vaistinėse apie 60 Lt turėtų būt. Gal jau kuri pabandėt, kokie atsiliepimai ?
Papildyta: