Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

O as priaugau tik 11 kg, bet ir tai nepadejo apsisaugoti nuo striju verysad.gif nelabosios atsirado likus dviem savaitem iki gimdymo, nepadejo ir brangus kremas, naudojau " Chicco" , turbut visgi daugiausiai priklauso nuo to kokia elastinga yra oda smartass.gif
Atsakyti
papasakosiu trumpai istoriją, kaip mano klasiokės mamai buvo blink.gif
ji laukėsi pirmo vaiko, jau buvo turbūt 7 ar 8 mėn. pilvukas labai gražus, ir vieną dieną užzimanė pasipuošti, sako: taip pasiilgau aukštakulnių, nors 3-4 cm. užsidėjo tokius mažyčiais kulniukais doh.gif ir lipdama laiptais pajuto kaip visas visas pilvas sutrūkinėjo, net girdėjo kaip tos bjaurybės atsirado schmoll.gif

nelinkiu nei vienai tokios patirties
Atsakyti
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 27, 13:45)
papasakosiu trumpai istoriją, kaip mano klasiokės mamai buvo blink.gif
ji laukėsi pirmo vaiko, jau buvo turbūt 7 ar 8 mėn. pilvukas labai gražus, ir vieną dieną užzimanė pasipuošti, sako: taip pasiilgau aukštakulnių, nors 3-4 cm. užsidėjo tokius mažyčiais kulniukais doh.gif  ir lipdama laiptais pajuto kaip visas visas pilvas sutrūkinėjo, net girdėjo kaip tos bjaurybės atsirado  schmoll.gif

nelinkiu nei vienai tokios patirties

siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
mum jau beveik 30 savaiciu bet striju tfu tfu tfu dar nera schmoll.gif priaugau tik kelis kg, dziaugiuosiu graziu pilvuku, bet kaip nestukiu kursu vedeja pasake tai pradejau nerimauti doh.gif jos zodziai : strijos yra paveldimos jei jusu mama jas turejo tai ir jus neisvengste schmoll.gif bet vistiek tepkite del visa ko kremais ir aliejukais mirksiukas.gif

o pas mano mama tai striju yra unsure.gif kaip jum mamytes ar jum tas pasitvirtino kad jos paveldimos?
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2006 02 28, 14:21)
mum jau beveik 30 savaiciu bet striju tfu tfu tfu dar nera  schmoll.gif priaugau tik kelis kg, dziaugiuosiu graziu pilvuku, bet kaip nestukiu kursu vedeja pasake tai pradejau nerimauti  doh.gif  jos zodziai : strijos yra paveldimos jei jusu mama jas turejo tai ir jus neisvengste  schmoll.gif  bet vistiek tepkite del visa ko kremais ir aliejukais  mirksiukas.gif

o pas mano mama tai striju yra  unsure.gif kaip jum mamytes ar jum tas pasitvirtino kad jos paveldimos?

na pas mane kolkas irgi tfu tfu....striju nera.Mano mamos oda thumbup.gif po 2vaiku nei vienos strijos..ir netgi kremo nenaudojo kai mane ir broli mano nesiojo nestuke.gif ...Laikau spygute kad strijos paveldimos...vadinasi tureciau isvengti ju ax.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu bet aš jų irgi vis dar neturiu. šiaip tai pamąsčiau, kad pvz., mano mama turi strijų ir ant pilvuko, ir ant krūtinės, bet kiek pamenu, ji sakė, kad buvo virš 20 kg priaugus per nėštumą, o aš dabar apie 12 kg ir liko 1,5 mėn. tai tikiuosi kad visgi gal ir išvengsiu tongue.gif
Atsakyti
Pas mane nestumo metu striju neatsirado, bet visai neseniai pagimdziau ir pilvukas dar nesusitrauke, tad visko gali buti, kad gali atsirasti striju besitraukiant odai. unsure.gif Siaip visa nestuma ryte ir vakare tepiausi ir masazavau oda brangiu (Galenic firmos) kremu. Galvojom su vyru i bankrota nueisim. Paklausiau drauges ir pirkau si krema, nes ja sis kremas irgi apsaugojo nuo striju. Siaip mano oda labai sausa, manau jei nebuciau tepusis, tai tikrai buciau isvagota striju. Butina oda priziureti, kad netruktu dregmes. Del striju paveldimumo tai abejoju. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Manau,kad striju atsiradimui turi itakos keletas faktoriu,tiek paveldejimas, tiekk odos elastingumas, tiek priauges svoris.Mes galim kazkiek modifikuot tik du is ju: svori( nevalgydamos uz du smile.gif ) ir kazkiek, odos elastinguma, -naudodamos riebius, odos funkcija atstatancius kremus.Labai neblogas yra locobase repair.Jis yra su sveikai odai identiskais lipidais, todel puikiai atstato odos elastinguma. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2006 03 07, 10:29)
Del striju paveldimumo tai abejoju. ax.gif

Striju tai tikrai nepaveldim tongue.gif , bet paveldim odos polinki strijoms atsirasti ar neatsirasti
Atsakyti
Strijos
Joms naudokite kremą ar aliejų, geriau su vit.E, kad suminkštėtų oda. Strijų naikinimui yra specialūs preparatai (Free ol, Sanosan). Naudokite nėštumo metu ir kurį laiką po gimdymo. Jei strijos atrodo bauginančiai pilvo srityje, pakelkite pilvuką diržu.

www.vaikas.lt

Atsakyti
QUOTE(laramca @ 2006 03 07, 14:08)
Sveikos,
Manau,kad striju atsiradimui turi itakos keletas faktoriu,tiek paveldejimas, tiekk odos elastingumas, tiek priauges svoris.Mes galim kazkiek modifikuot tik du is ju: svori( nevalgydamos uz du smile.gif ) ir kazkiek, odos elastinguma, -naudodamos riebius, odos funkcija atstatancius kremus.Labai neblogas yra locobase repair.Jis yra su sveikai odai identiskais lipidais, todel puikiai atstato odos elastinguma. thumbup.gif

Zinote mergaites turiu skaudzios patirties del striju su pirmu nestumu. Ant krutu ju atsirado labai daug verysad.gif 5men. O ant kitu kuno vietu apie 7-8 men. Ir naudojau brangius kremukus ir masazavau..., trumpai tariant dariau viska, kad tik ju nebutu, bet nieko nepadejo. unsure.gif(aisku, jeigu nieko nedaryciau, gal butu dar blogiau...)
Tuo tarpu drauge nescia priaugo 24kg, jokiu kremuku... ir nevienos strijos smile.gif Paveldejimas daro savo.
Atsakyti
Šiandien pas gydytoją laukiamąjame radau primėtyta naujo preparato nuo strijų reklaminių lankstinukų : Percutalfa 200ml kremas (Pierre Fabre).Rašo tai gražiai, net kad sumažina jau atsiradusias strijas, sudėty vaisių rūgštys (AHA) ir polinesočiosios riebiosios rūgštys. Kaina vaistinėse apie 60 Lt turėtų būt. Gal jau kuri pabandėt, kokie atsiliepimai ?
Papildyta:
Šiandien pas gydytoją laukiamąjame radau primėtyta naujo preparato nuo strijų reklaminių lankstinukų : Percutalfa 200ml kremas (Pierre Fabre).Rašo tai gražiai, net kad sumažina jau atsiradusias strijas, sudėty vaisių rūgštys (AHA) ir polinesočiosios riebiosios rūgštys. Kaina vaistinėse apie 60 Lt turėtų būt. Gal jau kuri pabandėt, kokie atsiliepimai ?
Atsakyti