QUOTE(nataliux @ 2006 01 18, 21:41)
Na as taip pat naudoju aliejuka nuo striju, man dabar 21 savaite, pilvukas jau nemazas, o striju dar nesimato, tikiuosi ju ir nesimatys
bet is tikruju ji tepu nuo niezulio, labai gerai padeda, net netikejau, kad gali taip buti - kaip ranka nuimtu
manau kad sios priemones ne pro sali
moksliškai įrodyta, kad kremai ir/ ar aliejai nepadės išvengti strijų...Pasiskaitykit ne šiaip kokius pliurpalus žurnaluose, o rimtus mokslinius straipsnius....
Aš kaip ir nataliux tepu pilvą ir krūtinę aliejuku, bet paprastu- Johnsons baby oil with cammomiles, nes labai niežti.....Bet jau nuo 20 savaitės plyšo kairė krūtis, dabar jau ir dešinė, bet plyšta apačioje (pakolkas), tai nelabai matosi, o dydis iš B jau į C ..... ir jaučiu, kad dar didėja....
Žinoma, strijos negražu, bet nieko nėra bjauriau (bent jau mano nuomone) kai moterys, besilaukdamos savo nuostabaus vaikelio
pradeda zyzti ir verkšlenti, kad atsirado strijos, jos nebegražios ir neseksualios...... niekam asmeniškai netaikau, net ne šiai temai, bet šiaip naršydama forume pastebėjau daug tokių, kurios bliauna ir bliauna dėl tų strijų.......
Turiu aš tų strijų, bet esu graži sau ir savo vyrui.....