Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 20, 19:32)
Gal kuri bandėte COLLISTAR kremą nuo strijų????

Jau pati pabandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 01 18, 21:41)
Na as taip pat naudoju aliejuka nuo striju, man dabar 21 savaite, pilvukas jau nemazas, o striju dar nesimato, tikiuosi ju ir nesimatys  ax.gif  bet is tikruju ji tepu nuo niezulio, labai gerai padeda, net netikejau, kad gali taip buti - kaip ranka nuimtu  bigsmile.gif
manau kad sios priemones ne pro sali  4u.gif
moksliškai įrodyta, kad kremai ir/ ar aliejai nepadės išvengti strijų...Pasiskaitykit ne šiaip kokius pliurpalus žurnaluose, o rimtus mokslinius straipsnius....

Aš kaip ir nataliux tepu pilvą ir krūtinę aliejuku, bet paprastu- Johnsons baby oil with cammomiles, nes labai niežti.....Bet jau nuo 20 savaitės plyšo kairė krūtis, dabar jau ir dešinė, bet plyšta apačioje (pakolkas), tai nelabai matosi, o dydis iš B jau į C ..... ir jaučiu, kad dar didėja....

Žinoma, strijos negražu, bet nieko nėra bjauriau (bent jau mano nuomone) kai moterys, besilaukdamos savo nuostabaus vaikelio wub.gif pradeda zyzti ir verkšlenti, kad atsirado strijos, jos nebegražios ir neseksualios...... niekam asmeniškai netaikau, net ne šiai temai, bet šiaip naršydama forume pastebėjau daug tokių, kurios bliauna ir bliauna dėl tų strijų.......

Turiu aš tų strijų, bet esu graži sau ir savo vyrui..... wub.gif
Atsakyti
aš irgi visko nesugebėjau perskaityti, čia tiek visko išsakyta thumbup.gif bet aš naudoju pregnacare krema arba šiaip paprastą kūno drėkinantį kremą, daugiau naudoji tam, kad nesikasyčiau. žinau, anksčiau ar vėliau jos atsiras g.gif , nes jau nuo paauglystės turiu ant slaunų ir užpakaliuko, taip kad būsiu graži wub.gif ir tokia - vyras mylės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
niestukes gal kam reikia kremo nuostriju, dar nepradarytas, nespejau sunaudot, visa laik naudojau avent ir pregnacare bet kai paskutinis menuo liko drauge prigasdino, kad jai sutrukinejo labiausiai paskutini menesi, tai sakau reikia gera nusipirkti, na siek tiek brangesni, sakau gal geresnis bus, bet pagimdziau anksciau, ir net nespejau pradaryt. Drauge platina oriflame tai is jos katalogo issirinkau krema uz 54.9, bet ji man dave ta kaina, uz kuria jai paciai galima pirkti, tai pirkau uz 50lt, parduociau uz 35lt, nes neturiu kur deti, o pinigu gaila. Kaip jau skiau jis nepradarytas. jei ka domins nuotrauka atsiusiu su aprasimu is katalogo. jei domina rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau strijos atsirado doh.gif ant šonų verysad.gif
Atsakyti

Noriu pasidalinti savo patirtimi.

Per 1 nestuma priaugau 30 kg, tepiausi ir keliais brangiais atveztiniais kremais, ir aliejais, iki pat gimdymo vaiksciojau i baseina, apsipildavau saltu vandeniu, daug judejau. Striju ant krutines atsidaro maitinant, nuo pieno gausos tempdavo ir skaudedavo. O striju ant pilvo atsirado 42 nestumo savaite. Del to labai liudna, nes, galbut, buvo tikimybe, kad ju isvis nebutu. Mama neturi nei 1, tetis t.p. Pilva isvagojo taip, kad baisu kam ir parodyti sad.gif Desimt cm spindulys aplink bamba - seno ir labai susiraukslejusio zmogaus odos istrauka. Nuo rauksliu gausos net bambos nesimato smile.gif Sriju atsirado ir ant sonu, ir ant uzpakalio, ir ant slaunu....Po metu laukiaus antra karta, nauju pokyciu neatsirado.

Kitoms nestukems, kurios dvejoja, patariu naudoti kremus ir kitas priemones, nes jei striju atsirastu, butumet ramesnes ir nesvarstytumet aplinkybes "o jei buciau naudojus kremus, judejus ir pan.".

Teko skaityti, kad striju atsiranda del seleno trukumo. Bet sio preaparato negalima vartoti nestumo metu ir maitinant. Norint papildyti jo atsargas patartina vartoti prie pastojant.

Jauciu dideli nepatoguma del savo pilvo ir noreciau, kad kitos mamos pasidalintu savo patirtimi naikinant jas. Ar yra kokiu veiksmingu budu? Gal esat ka isbandziusi?
Atsakyti
jojo, šiaip strijos neišnyksta, jos lieka visam laikui, tik pvz., po metų pasidaro baltos ir nelabai matosi. yra spec. kremų, kurie skatina jų pabalimą, o šio forumo pradžioj mamos dalinosi patirtim, kad atlieka tokias plastines operacijas, kur panaikina išsitempusią suglebusią odą kartu su visom strijom unsure.gif
gaila, kad tau taip stipriai ir tiek daug jų atsirado unsure.gif
Atsakyti
Aš tai nuo trečio mėnesio tepuosi Avent Indulgent Body Cream. Labai super kremukas. Visada perku Eurovaistinėj bazėj, ten jis kainuoja 35 lt, kitose vaistinėse - 41 lt. Tepuosi ryte ir vakare pilvuką ir krūtinę, tuoj gimdysiu, pilvukas kaip drambliuko (nes pilve jau labai didžiūnas užaugęs lotuliukas.gif ), bet striojų nebėra schmoll.gif . Tai dar ruošiuosi ir po gimdymo pora mėnesių teptis, kol oda sugrįš į savo vietą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 10, 15:49)
jojo, šiaip strijos neišnyksta, jos lieka visam laikui, tik pvz., po metų pasidaro baltos ir nelabai matosi. yra spec. kremų, kurie skatina jų pabalimą, o šio forumo pradžioj mamos dalinosi patirtim, kad atlieka tokias plastines operacijas, kur panaikina išsitempusią suglebusią odą kartu su visom strijom unsure.gif
gaila, kad tau taip stipriai ir tiek daug jų atsirado  unsure.gif

Uzsirasysiu vizitui pas plast.chirurga. Gal dar ne viskas prarasta. Idomu kiek metu reiks taupyti operacijai tongue.gif
Dekui uz palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jojo,2006 02 10, 17:03]
Noriu pasidalinti savo patirtimi.

Kitoms nestukems, kurios dvejoja, patariu naudoti kremus ir kitas priemones, nes jei striju atsirastu, butumet ramesnes ir nesvarstytumet aplinkybes "o jei buciau naudojus kremus, judejus ir pan.".

As uz kremu naudojima ax.gif Juk musu oda tempiasi..o kremuose yra ideta spec.m-gu kurios daro oda elastingesne mirksiukas.gif
As naudoju sita thumbup.gif
http://www.mustela.com/index.htm
Atsakyti
Cia minima, kad nestumo metu selenas padeda nuo striju...
bet jo negalima naudoti esant nesciai ir maitinant ax.gif
na, o maternoje yra seleno (vitaminai nesciosioms) g.gif
Man juos liepe gerti daktare, vien del to, kad yra seleno - nepirkau.
Pati turiu brangu krema nuo striju, raso tepti nuo 4 men, todel tik kartas nuo karto tesitepu... nestuke.gif
Atsakyti
man deje taip pat nepavyko siu nelabuju isvengti verysad.gif nors ir labai save priziurejau, tepiausi brangiausiais kremais. tiesiog kazkaip sugebejau priaugti 30 kg, is kuriu 25 uzaugo per paskutines 5 savaites, tai striju atsirado tiek daug, visur: ant sonu, slaunu, o ypac ant krutines. doh.gif
Atsakyti