Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Rasytee @ 2006 01 18, 18:44)
nuo kelinto menesio reiktu stipriai uzsiimt tom nenaudelem smile.gif?

na as tepu nuo tada kai suzinojau kad laukiuosi ax.gif pas mano mama visas pilvas strijom isvagotas doh.gif tai as stengiuosi ju isvengti, tikiuosi kad pavyks bigsmile.gif mum jau 24 savaites o dar nei vienos strijukes neatsirado, tikiuosi taip ir toliau ax.gif
Atsakyti
o as nusipirkau krema nuo striju, bet dar nei karto nesitepiau biggrin.gif
o siaip tai manau strijos paveldimas dalykas, mano mama ju neturejo , tai manau ir as ju isvengsiu, labai tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
as irgi prisipirkau jau kremuku , aliejuku smile.gif
Atsakyti
as irgi prisipirkau jau kremuku , aliejuku smile.gif
Atsakyti
Na as taip pat naudoju aliejuka nuo striju, man dabar 21 savaite, pilvukas jau nemazas, o striju dar nesimato, tikiuosi ju ir nesimatys ax.gif bet is tikruju ji tepu nuo niezulio, labai gerai padeda, net netikejau, kad gali taip buti - kaip ranka nuimtu bigsmile.gif
manau kad sios priemones ne pro sali 4u.gif
Atsakyti
man lyg neniezti , nors as kasdien tepu gal del to
Atsakyti
reikes ir man teptis kremu pilva kad nenieztetu, nes kazkaip negrazu pastoviai kasytis pilva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 18, 18:41)
o as nusipirkau krema nuo striju, bet dar nei karto nesitepiau biggrin.gif
o siaip tai manau strijos paveldimas dalykas, mano mama ju neturejo , tai manau ir as ju isvengsiu, labai tikiuosi biggrin.gif

Bet tu gali but i teva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 01 18, 18:44)
nuo kelinto menesio reiktu stipriai uzsiimt tom nenaudelem smile.gif?

Nuo pirmo nestuke.gif trimestro
Atsakyti
Gal kuri bandėte COLLISTAR kremą nuo strijų????
Atsakyti
Oho kokia tema, net nbeturiu kantrybes visko perskaityt - kiek zmoniu, tiek nuomoniu, vienoms padejo AVON, kitos AVON pirmu pasitaikiusiu mostu ismestu i siuksliadeze; vienoms padejo Frei Oil, kitos butent ta aliejuka kaltina del savo striju, ir t.t. ir pan. doh.gif Kaip issirinkti? Jauciu nusipirksiu pirma pasitaikiusi, kuri patars kosmetikos parduotuveje, o prie viso too masazuosiu ir trinsiu sepetuku - tikiuosi pades isvengti, po geru 8 menesiu grisiu pasipasakot kaip sekesi (ir pasiskaityt, kokiomis viltimis gyvenau siom dienom biggrin.gif ).
Atsakyti
Atsirado strijų doh.gif

nepadėjo nei patys brangiausieji kremai doh.gif
Atsakyti