Beveik esu įsitikinusi, kad strijos priklauso nuo odos, nuo jos elastingumo, gal nuo joje esančio kolageno kiekio. Juk kiekvienai net randas skirtingas susidaro.
Per abu nestumus priaugau apie 20kg , tačiau striju nera. Mano drauges nestumo net nesimate, priaugo vos 7kg, taciau strijos melsvai violetines liko , jau 10 metu po gimdymo, bando naikint lazeriu, bet nelabai sekmingai. Manau, kad visi tepalai gali padet nebent 5-10%, o kita lemia odos bukle ir igimtos savybes
manau jei jau bus tu stiju tai jau bus man tai niekas nepadejo
man liepe ginekologe nepamirst odos ir bent retkarciais pamasazuot su aliejukais
Rekomenduociau aliejuka "Muttisol Extra". Man patare gydytoja. Jo galima isigyti vaistinese. Sio aliejuko sudetis yra naturalus eteriniai ir augaliniai aliejai.
QUOTE(neri.k @ 2005 12 17, 14:04)
Rekomenduociau aliejuka "Muttisol Extra". Man patare gydytoja. Jo galima isigyti vaistinese. Sio aliejuko sudetis yra naturalus eteriniai ir augaliniai aliejai.
kiek tas aliejukas kainuoja? as tai pirkau sebamed aliejuka, bet jau kur nekur atsiranda striju
QUOTE(menade @ 2005 12 18, 22:26)
Mokslininkų įrodyta,kad strijos 95% paveldimas dalykas Aš nuo pat pastojimo tepliojaus nepigiais aliejukais ale niekas napadėjo
nuo kelinto men pastebejai kad jau atsiradineja?
QUOTE(Paulinairc @ 2005 12 14, 01:25)
manau jei jau bus tu stiju tai jau bus man tai niekas nepadejo
ir as taip manau
Nor smums jau 37 savaitės, bet pfu pfu pfu strijų neatsirado. Kažkaur nuo 5 mėnesio pilvą karts nuo karto patepdavau specialiu aliejumi skirtu nuo strijų.
O dėl paveldimumo tai net nežinau, mano ir mama, ir sesuo jų atsirado, o man ne
O dėl paveldimumo tai net nežinau, mano ir mama, ir sesuo jų atsirado, o man ne
beveik visos naudoja kremukus, aliejukus,- vienoms atsiranda striju, kitoms ne, nesuprasi kaip lemta taip ir bus.
mums belieka, tik laukt ir tiketis kad tik ju nebutu, tfu tfu tfu
mums belieka, tik laukt ir tiketis kad tik ju nebutu, tfu tfu tfu
nuo kelinto menesio reiktu stipriai uzsiimt tom nenaudelem ?