Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

na nesakykit, vis dėlto kremai didina odos elastingumą... tik tai kad visai nebūtina pirkti brangiausiu wink.gif man kol kas strijų neatsirado, bet aš jau glavojau apie tai, kad vietoj gana brandaus Avent galėjau nusipirkti kokį pigesnį... tačiau apie Vichy net nešovė į galvą, jau tiek mokėt... siaubas...
Atsakyti
nu vitiek as manau kad tie kremukai vistiek kazkiek sumazina tas strijas g.gif
Atsakyti
blush2.gif O cia manau priklauso nuo odos ir kiek pastoresi nestuke.gif Pvz as neturiu nei vienos strijos, ir niekuom nesitepiau, bet ir tepriaugau as nescia budama tik 8kg. bigsmile.gif
Atsakyti
man ginekologe sake, kad jokie kremai neapsaugos nuo striju, jei jau oda linkusi i jas...o striju gali atsirasti ir ant krutines, kai po gimdymo ji padideja keliais dydziais...
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nuo pradžios iki pabaigos perskaičiau visą temą, nes noriu besilaukiančiai sesei padovanoti kažką nuo strijų ax.gif Bet va turiu tokį klausimą visoms, kurios tai jau išmėgino. Kas yra geriau: kremas, aliejukas ar želė g.gif Aš renkuosi tarp Avent ir Avon blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 07 gruodžio 2005 - 12:43
Neskaičiau nuo pradžių, tai gal kas nors jau minėjo - aš naudojau AOK Muttisol extra aliejų, aromaterapijos salone Kaune prie Ramybės parko pardavinėjamą. Kaina jo (buvo) apie 35 Lt už 150ml flakoną, bet baisiai skalsus, ir, atrodo, padėjo smile.gif Tik kad riebus labai...
Atsakyti
naudojau bet man nepadejo nors is pradziu galvojau padeda o per paskutini menesi kai issipute pilvukas ir atsirado tu striju daba uzsisakiau is avono konsultante sake kad kas naudojo ta krema strijos nebe tokios ryskios ir pan pasidaro, bandysim... nors seip ar pades ar nea ka jau padarysi svarbu vaikutis sveikas;)
Atsakyti
Žydraakė aš pirmą norėjau tik kremo, bet vėliau man alejukas net labiau patiko (Avent)
Atsakyti
Neįsivaizduoju kaip jų išvengti, gal čia dar priklauso ir nuo odos elastingumo, naudoju Pregnacare kremą visą nėštumą, bet ant klubų ir šlaunų žemiau keliais cm nuo klubų jau matau, kad atsiranda strijos. Pilvas ir krūtinė kol kas gerai g.gif
Atsakyti
as turiu avent ir aliejuka ir kremuka vis pakaitalioju juos smile.gif bet man labiau patinka aliejukas nes jis purskiamas ir visur puikiai patenka beto ir kvepia labai maloniai thumbup.gif
Atsakyti
as ir turiu avent krema bet aliejuko net nemaciau kai vaistinei pirkau...
Atsakyti
Mano patarimas būtų labai žiūrėti į priemonių sudėtis. Jei sudėtyje yra tik vazelinas ir pilna konservantų parabenų, tai nieko gero nesitikėk. Aliejai sulaiko drėgmę odoje, bet jos neduoda papildomai, o besitempiančiai odai labai svarbu drėgmė, tada oda geriau funkcionuoja.
Veite, ginekologai mažai domisi strijomis, anot jų svarbiausia išnešioti sveiką vaiką, o strijų išvagota oda - tai tik grožio problema. Yra labai daug faktų, bylojančių apie tai, kad tinkama odos priežiūra nėštumo metu apsaugo arba bent jau sumažina strijų atsiradimą. rolleyes.gif
Atsakyti