na nesakykit, vis dėlto kremai didina odos elastingumą... tik tai kad visai nebūtina pirkti brangiausiu man kol kas strijų neatsirado, bet aš jau glavojau apie tai, kad vietoj gana brandaus Avent galėjau nusipirkti kokį pigesnį... tačiau apie Vichy net nešovė į galvą, jau tiek mokėt... siaubas...
nu vitiek as manau kad tie kremukai vistiek kazkiek sumazina tas strijas
O cia manau priklauso nuo odos ir kiek pastoresi Pvz as neturiu nei vienos strijos, ir niekuom nesitepiau, bet ir tepriaugau as nescia budama tik 8kg.
man ginekologe sake, kad jokie kremai neapsaugos nuo striju, jei jau oda linkusi i jas...o striju gali atsirasti ir ant krutines, kai po gimdymo ji padideja keliais dydziais...
Neskaičiau nuo pradžių, tai gal kas nors jau minėjo - aš naudojau AOK Muttisol extra aliejų, aromaterapijos salone Kaune prie Ramybės parko pardavinėjamą. Kaina jo (buvo) apie 35 Lt už 150ml flakoną, bet baisiai skalsus, ir, atrodo, padėjo Tik kad riebus labai...
naudojau bet man nepadejo nors is pradziu galvojau padeda o per paskutini menesi kai issipute pilvukas ir atsirado tu striju daba uzsisakiau is avono konsultante sake kad kas naudojo ta krema strijos nebe tokios ryskios ir pan pasidaro, bandysim... nors seip ar pades ar nea ka jau padarysi svarbu vaikutis sveikas;)
Žydraakė aš pirmą norėjau tik kremo, bet vėliau man alejukas net labiau patiko (Avent)
Neįsivaizduoju kaip jų išvengti, gal čia dar priklauso ir nuo odos elastingumo, naudoju Pregnacare kremą visą nėštumą, bet ant klubų ir šlaunų žemiau keliais cm nuo klubų jau matau, kad atsiranda strijos. Pilvas ir krūtinė kol kas gerai
as turiu avent ir aliejuka ir kremuka vis pakaitalioju juos bet man labiau patinka aliejukas nes jis purskiamas ir visur puikiai patenka beto ir kvepia labai maloniai
as ir turiu avent krema bet aliejuko net nemaciau kai vaistinei pirkau...
Mano patarimas būtų labai žiūrėti į priemonių sudėtis. Jei sudėtyje yra tik vazelinas ir pilna konservantų parabenų, tai nieko gero nesitikėk. Aliejai sulaiko drėgmę odoje, bet jos neduoda papildomai, o besitempiančiai odai labai svarbu drėgmė, tada oda geriau funkcionuoja.
Veite, ginekologai mažai domisi strijomis, anot jų svarbiausia išnešioti sveiką vaiką, o strijų išvagota oda - tai tik grožio problema. Yra labai daug faktų, bylojančių apie tai, kad tinkama odos priežiūra nėštumo metu apsaugo arba bent jau sumažina strijų atsiradimą.
Veite, ginekologai mažai domisi strijomis, anot jų svarbiausia išnešioti sveiką vaiką, o strijų išvagota oda - tai tik grožio problema. Yra labai daug faktų, bylojančių apie tai, kad tinkama odos priežiūra nėštumo metu apsaugo arba bent jau sumažina strijų atsiradimą.