Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

o pas mane strijos jau nuo paauglistės...turbūt kaip radėjau bręsti, tai ir atsirado ant klubų šonų...buvo mažytės visai, o paskui išrykėjo labiau...o ypač matosi kai įdegi vasarą...
čia nuo odos priklauso...aišku galima mažinti jų atsiradimą sportuojant, arba tepliojant kremus, bet kažin ar padės priešintis prieš gamtą...
čia kaip su celiulitu, jį turime visi, tik vienom jis matosi, kitom ne...
Atsakyti
QUOTE(jus777 @ 2005 10 24, 10:54)
o pas mane strijos jau nuo paauglistės...turbūt kaip radėjau bręsti, tai ir atsirado ant klubų šonų...buvo mažytės visai, o paskui išrykėjo labiau...o ypač matosi kai įdegi vasarą...
čia nuo odos priklauso...aišku galima mažinti jų atsiradimą sportuojant, arba tepliojant kremus, bet kažin ar padės priešintis prieš gamtą...

sportuojant strijas sumazint??? blink.gif blink.gif gryniausia nesamone doh.gif idomu, kokiu budu jos mazeja sportuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(jus777 @ 2005 10 24, 11:54)

tikrai ne, celiulita tikrai galima issportuoti. NEs celiulitas- tai paodzio uzdegimas ir pagerinus cirkuliacija kraujo- ji galima isnaikinti arba bent apmazinti. O celiulita turi toli grazu ne vios 4u.gif
O striju sportuojant neisnaikinsi tikrai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuko leliuko mama- 2006: 24 spalio 2005 - 11:28
strijos, kiek suprantu, odos įtrūkimai, tai kaip jas sportuojant išnaikinti? Tai nepalyginamas dalykas su celiulitu.
Atsakyti
Draugė strijas "slėpdavo" degindamasis soliariume. Tikrai mažiau matydavosi. thumbup.gif
O man kaip baltaodei soliariumas - priešas. Teks rūbais dengti "gržasias" juosteles doh.gif
Atsakyti
o kiek visokių įdomų atsakymų...
kažkada kažkokioj literatūroj skaičiau, kad celiulitą turi kiekviena moteris. tik vyrai jo neturi, arba jis kažkaip kitaip pas juos vadinasi.
del sporto ir strijų tik šiaip pasiūliau, gal odos tamprumas, elastingumas pasikeičia. ar matėt nors vieną sportininkę su strijomis. kiek organizmų, tiek nuomonių. o del soliariumų, taigi strijos baltos, o kai oda ruda, tai manyčiau turėtų matytis...aš iš savo patirties sakau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jus777: 24 spalio 2005 - 14:52
QUOTE(jus777 @ 2005 10 24, 15:49)
kažkada kažkokioj literatūroj skaičiau, kad celiulitą turi kiekviena moteris. tik vyrai jo neturi, arba jis kažkaip kitaip pas juos vadinasi.
del sporto ir strijų tik šiaip pasiūliau, gal odos tamprumas, elastingumas pasikeičia. ar matėt nors vieną sportininkę su strijomis. kiek organizmų, tiek nuomonių. o del soliariumų, taigi strijos baltos, o kai oda ruda, tai manyčiau turėtų matytis...aš iš savo patirties sakau...

šiaip jau, kiek teko domėtis, sportininkėms, kurių labai stiprus pilvo presas, yra žymiai didesnė rizika atsirasti strijoms nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(jus777 @ 2005 10 24, 14:49)

sporta sir strijos -nu nesamones kalbi ir viskas... doh.gif cia grynai odos elastibngumas, kuris praktiskai yra paveldimas ar nuo gimimo -nieko tu nepadarysi... gal kazkiek isvengt gali, ebt jei jau atsiras -tai koks dar sportas? doh.gif

o idegimas -man labai graziai jas slepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jus777 @ 2005 10 24, 15:49)

na, celiulitas ir yra celiulitas, kitaip – tai poodinio sluoksnio uždegimas. Visos moterys tikrai neturi, nes cia kaip ir liga, taip kad ne visi ja serga.
jus777 placiau cia gali pasiskaityti"
http://www.sveikas.l...28&id2=&linkID=

O ir soptininke ne viena esu maciusi su strijom, aisku per tv ju neiziuresi smile.gif
Atsakyti
MOTERYS, JUS NESINERVUOKIT. DISKUTUOKIME.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 10 24, 15:52)
na, celiulitas ir yra celiulitas, kitaip – tai poodinio sluoksnio uždegimas. Visos moterys tikrai neturi, nes cia kaip ir liga, taip kad ne visi ja serga.
jus777 placiau cia gali pasiskaityti"
http://www.sveikas.l...28&id2=&linkID=

O ir soptininke ne viena esu maciusi su strijom, aisku per tv ju neiziuresi smile.gif

Pritariu. Celiulita apskritai turi mazuma. Tiesiog pas mus ziniasklaidos ir kremu pardaveju deka elementari riebalu sankaupa vadinama celiulitu. Ir visos kaip pakvaisusios pradeda pirkti anticeliulitinius kremus, kai joms tuo tarpu reikia tik dietos ir sporto.
O tai ka jus matot yra riebalinio audinio nelygumai. Jie pas moteris matosi todel, kad ju riebalinis audinio skaidulos eina skersai, o ne isilgai raumens kai pas vyrus. Ir gamta velgi surede taip tam, kad galetumet gimdyti ir skaidulos lengviau plestusi.

Na o del striju, tai aisku, kad ju nebeisnaikinsi, bet maximaliai maziau matomas tikrai galima padaryti. Beje maciau strijas net ir pas vyrus. Taigi guoskimes, kad bent si problema ne vienu musu smile.gif
Atsakyti
Celiulito nepastebjau ant savo šlaunų iki kokių 29 metų, o dabar vis periodiškai 3 kartus per metus naudoju specialią priemonę, nesportuoju, bet gyvenu aktyvų gyvenimą. Celiulitas jauname amžiuje yra tik odos defektas, o su amžiumi jis tampa neišnaikinamomis riebalų sankaupomis. Aš visai nenoriu liūliuojančių sėdmenų, nudribusio pilvo ir suriebėjusių žąstų. Kiek žinau Prancūzijoje celiulitas yra traktuojamas kaip liga, o ,berods Argentinoje, priemonės jo gydymui net kompensuojamos. smile.gif
nestuke.gif kai buvau nėščia, kasdien sąžiningai naudojau kremą (aliejų negaliu pakęsti). Rinkausi "greito ir patogaus" naudojimo. Man labai sausėjo besitempianti oda, tai be kremo negalėjau gyventi. O visom dabar besilaukiančiom patarčiau naudoti ne bet ką, o tą, kas drėkina ir maitina odą. Gerai pamaitinta oda yra elsatingesnė ir netrūkinėja. Dirbu vaistinėj, tai galėsiu darbe pažiūrėti priemonių sudėtis ir kainas, jei kam įdomu. 4u.gif
Atsakyti