Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

manau (ir patyriau), kad strijos neišvengiamos, jai "turi būti", tai ir atsiras, gali tepliotis kokias tik nori kremais - aliejais ir t.t. cry.gif
Atsakyti
Labiausiai padeda vaikiskas aliejus thumb_yello.gif As ce rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magna @ 2005 10 13, 21:41)

Moterims, besirūpinančioms savo oda ir jos grožiu, patarčiau nuo pat nėštumo pradžios tepti pilvą, krūtinę, šlaunis lengvu, neutraliu, geriausiai bekvapiu, bespalviu kremu ar pieneliu (tinka aliejukai), lengvai pamasažuoti. Ypač - jei oda linkusi sausėti, šerpetoti. Juk strijos - paprasčiausi raumens plyšimai (trūksta elastingumo, per greitai storėjama).
Tiesa, jei kas turite draugu ar pazystamu JAV - kažkada draugei atvežiau Palmer's firmos kremuka iš natūralaus kakavos sviesto nėščios moters odos priežiūrai (nuo strijų). Yra ir kremų, ir losjonų. Kaina, kiek prisimenu, buvo apie 6-7 dolerius.

visa gyvenime savo kuna teplioju kiekviena diena, tai kremu, tai vaikisku aliejum, tai dar kuom...pastojus darau ta pati... irgi su kremu, paksui vaikisku aliejum, o paskui drauge parveze man krema nuo striju 4u.gif - bet kas is to doh.gif turiu tu 'grozybiu" -tad tikrai nemanau, kad verta didelius pinigus i tai kist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 10 16, 11:38)
visa gyvenime savo kuna teplioju kiekviena diena, tai kremu, tai vaikisku aliejum, tai dar kuom...pastojus darau ta pati... irgi su kremu, paksui vaikisku aliejum, o paskui drauge parveze man krema nuo striju 4u.gif - bet kas is to doh.gif  turiu tu 'grozybiu" -tad tikrai nemanau, kad verta didelius pinigus i tai kist doh.gif

jokie kremai nepadės nuo stijų, jei jau skirta, tai ir bus... rolleyes.gif nuo kremų įtrūkimai gali būti ne tokie gilūs, bet vis tiek bus... jei gamta padovanojo nėštumą be strijų, tikrai ne kremams už tai reikia dėkoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2005 10 16, 11:08)
jokie kremai nepadės nuo stijų, jei jau skirta, tai ir bus...  rolleyes.gif  nuo kremų įtrūkimai gali būti ne tokie gilūs, bet vis tiek bus...  jei gamta padovanojo nėštumą be strijų, tikrai ne kremams už tai reikia dėkoti  4u.gif

tai as ta puikiai suprantu, bet tepliojau tik del to, kad visada tepliodavau ir iki nestuke.gif , nes mano oda ypac vasara isauseja 4u.gif todel ir sakau, akd neverta uz tuos visus tipo super kremus moketi 4u.gif
Atsakyti
Pabandykit Sabamed aliejuką jis tikrai veiksmingas. Padėjo mano draugei, sesei kuri turėjo nemažai strijų, o dabar aš tepliojuosiu. Vos tik pradeda niežtėti pilvuką tai iškart bėgu tepliotis o ir šlauneles ir nugarytę ir užpakaliuką tepliojuosiu. ir jaučiuosi thumbup.gif Beto ir krūtinei labai gerai. Kol šio aliejuko nenaudojau krūtinė visa buvo strijų nusėta, o dabar pastebejau, kad po valiai mažėja thumbup.gif Pabandyk, gal ir jums padės jis nekainuoja šimtų. Buteliukas 19lt. su kapeikom. Juk už tokią kainą galima pabandyti, gal padės. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
A, tai jum strijos atsirado jau nėštumo metu ?
Aš galvojau ,kad jos tik po gimdymo atsiranda,kai pilvas arba krūtinė sukrenta ,tada lieka strijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija+ @ 2005 10 16, 13:58)
Pabandykit Sabamed aliejuką jis tikrai veiksmingas. Padėjo mano draugei, sesei kuri turėjo nemažai strijų, o dabar aš tepliojuosiu. Vos tik pradeda niežtėti pilvuką tai iškart bėgu tepliotis o ir šlauneles ir nugarytę ir užpakaliuką tepliojuosiu. ir jaučiuosi  thumbup.gif Beto ir krūtinei labai gerai. Kol šio aliejuko nenaudojau krūtinė visa buvo strijų nusėta, o dabar pastebejau, kad po valiai mažėja thumbup.gif Pabandyk, gal ir jums padės jis nekainuoja šimtų. Buteliukas 19lt. su kapeikom. Juk už tokią kainą galima pabandyti, gal padės. Sėkmės 4u.gif

o jis tikrai mazina jau atsiradusias?? g.gif mirksiukas.gif
man tai kas kesiciausia -visai neniesti to pilvo, ale atsiranda ruopuhos, bet ai -lelius svarbiau wub.gif

QUOTE(Azali @ 2005 10 16, 15:20)
Aš galvojau ,kad jos tik po gimdymo atsiranda,kai pilvas arba krūtinė sukrenta ,tada lieka strijos  verysad.gif

na, man visai ensenai ant pilvuzo atsirado raudoni mazyciai bruksneliai - o va vakar paziurau, o jau ten visi bruksniai doh.gif ir tik ant desines puses doh.gif -bet ir mano lelius dazniau pupso ten wub.gif

o tu neprgyvenk -nebutinai jos turi atsirast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2005 10 16, 16:20)
Aš galvojau ,kad jos tik po gimdymo atsiranda,kai pilvas arba krūtinė sukrenta ,tada lieka strijos  verysad.gif

man strijos pradejo atsirasti kokiam 6-am menesy, ir vis ryskejo daugejo ryskejo...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 10 16, 18:50)
o jis tikrai mazina jau atsiradusias?? g.gif  mirksiukas.gif 
man tai kas kesiciausia -visai neniesti to pilvo, ale atsiranda ruopuhos, bet ai -lelius svarbiau wub.gif
na, man visai ensenai ant pilvuzo atsirado raudoni mazyciai bruksneliai - o va vakar paziurau, o jau ten visi bruksniai doh.gif  ir tik ant desines puses doh.gif  -bet ir mano lelius dazniau pupso ten wub.gif

o tu neprgyvenk -nebutinai jos turi atsirast 4u.gif

Gal jis visai neišnaikina bet daugeti tikrai neleidžia. Mano krūtinė buvo visa strijuota. Pradėjau naudoti aliejuką, tai tos strijos ne taip ryškiai matosi, o ir daugiau netasiranda thumbup.gif o ant pilvuko strijų nera thumbup.gif Nors tepuosi ir jį ir kojas ir užpakaliuką, kad neatsirastų, kas ten zino kas gali buti. Juk gali pabandyti Sabamedo aliejukas kainuoja ne taip ir brangiai 20lt. pabandyk gal patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2005 10 16, 12:08)
jokie kremai nepadės nuo stijų, jei jau skirta, tai ir bus...  rolleyes.gif  nuo kremų įtrūkimai gali būti ne tokie gilūs, bet vis tiek bus...  jei gamta padovanojo nėštumą be strijų, tikrai ne kremams už tai reikia dėkoti  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viskas nuo odos elastingumo priklauso, kaip ji pasiduoda tempimui... as galima sakyt striju isvengiau.na keletas ju pasidare paciam gale, kai pilvas pradejo labai staigiai dideti. matyt oda neatlaike staigaus tempimo. o tie kremai, tai as i juos skeptiskai ziuriu. buvau nusipirkus toki pabrangiai.tai is pradziu patepliojau, paskui atsibodo, taip jis ir voliojos ant lentynos...
Atsakyti
Manau, geriau teptis ir kai atsiras, pasakyti sau, kad padariau viska ka galejau... nei is anksto taip nusistatyt ir nieko nedaryt. Tai ir veido galit netepti kremais - vis tiek kada nors susiraukslys ir pasens...
Atsakyti