Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

o as čia puoselėjau viltis, kad gal pas mane jų neatsiras, nes iki šiol neatsirado cry.gif
Atsakyti
teplioju ir pilva , ir krutine jau senai su Avent kremu 4u.gif nu geras, kvepia, gerai gerias, bet ant pilvuzo vis tiek kelios strijos atsirado schmoll.gif gerai, kad dovanu ta krema gavau, tai nors neabydna ax.gif
o krutine mano ir nuo brendimo laiku strijuota, mat per greit isdygo biggrin.gif tongue.gif nauju dar ner... bet 'paguodzia' visi kad po gimdymo papais padides doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2004 12 21, 16:27)
bet kai paskaitineju visokius mamyciu gasdinimus, kad operacijom pinigus taupo ir t.t. - tada ir man baime atsiranda
bet, tiesa sakant, as geriau vaikuciui nupirksiu koki niekuti, nei sau brangu krema... cool.gif

Jei aš noriu operacijos, tai nereikškia, jog vaiką mažiau myliu ir nieko jam neperku mirksiukas.gif Strijos tikrai ne estetiškai atrodo, beje, jos kartais niežti, man asmeniškai yra šlykštu žiūrėti į savo strijuotą krūtinę. Todėl nematau nieko smerktino, jei jas panaikintų skalpelio būdu. Ir neriekia čia lia lia apie meilę vaikui ir baimę strijoms, čia du nesulyginami dalykai.
Atsakyti
Zinokit ir as taip maniau,kad pas mane tai neatsiras,tepliojausi nuo ketvirto menesio su "chico" kremuku nuo striju,kai buvo iki gimdymo like kazkur pora savaiteliu tai ant pilvo atsirado kelios,krutine sutrukinejo per viena diena,bet jau po gimdymo verysad.gif , kai pienas gaminosi. Bet nesigailiu,kad tepiausi,vistiek gal kazkiek sumazino,gal butu daugiau atsirade jei buciau netepus smile.gif
Atsakyti
strijos ant odos atsiranda del paveldetos jos mazos gebos temtis. Paziurekit i savo mamu ar mociuciu krutis: jei jos turejo striju tai ir pas jus ju yra. Beje, su laiku jos vis maziau ir maziau matos.
Kremu veiksmingu nera. Jei taip bijot striju ir jums tai shlykshtu, kaip cia viena sake, tai uzuot pirkusius tepaliukus taupykit operacijai lazeriu-kazkiek pades.
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2005 10 09, 12:37)
strijos ant odos atsiranda del paveldetos jos mazos gebos temtis. Paziurekit i savo mamu ar mociuciu krutis: jei jos turejo striju tai ir pas jus ju yra. Beje, su laiku jos vis maziau ir maziau matos.
Kremu veiksmingu nera. Jei taip bijot striju ir jums tai shlykshtu, kaip cia viena sake, tai uzuot pirkusius tepaliukus taupykit operacijai lazeriu-kazkiek pades.

Nesutinku schmoll.gif
Pas mano mamą nėra nė vienos strijos, močiutės irgi nežino, kaip jos atrodo, o pas mane nuo paauglystės likę nemažai. Nuo neštumo kolkas ptfu ptfu neatsirado, kremukus teplioju, tiksliau vieną, bet labai sąžiningai ir padeda, nes pilvas jau didokas, o krūtinė padidėjo net 2 dydžiais.
Atsakyti
kremus galite naudoti nebent noredamos save nuraminti. galesite pasakyti, kad bent jau bandete mirksiukas.gif o siaip niekas nepades.. jei taip reikes, taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2005 10 09, 11:37)
strijos ant odos atsiranda del paveldetos jos mazos gebos temtis.

tikrai nepaveldima -nesamone ax.gif pas mano mama ne vienos nera... o as jau paugklystej ant krutines ju apturejau, o dabar dar ir ant pilvuko schmoll.gif cia nuo odos elastingumo priklauso ir daugiua nei nuo nieko 4u.gif tad tepkis nesitepes -niekas nepades, jei bus, tai bus, jei ne -tai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bony @ 2005 10 13, 10:43)
galesite pasakyti, kad bent jau bandete  mirksiukas.gif 

thumbup.gif
Atsakyti
Nors dar neteko susidurti su nėštumo malonumais, tačiau šiek tiek iš profesinės patirties nusimanau apie kosmetiką ir jos veikimą.
Iš tikrųjų, nesu per daug nei už, nei prieš kremus, ypač brangius. Nemanau, kad labai brangūs kremai darytų kažkokius stebuklus. Tiesiog jie minkština odą, daro ją elastingesnę ir tiek. Tą gali daryti bet kuris paprastas pienelis, kremas ar aliejukas. Tik reikia prisitaikyti savo odos tipui. Žinau nemažai atvejų, kad brangūs kremai, kurių sudėtyje yra aktyvių medžiagų, net alergizuoja moteris, odą ima niežtėti. Mano teta, kuri yra ginekologė, pasakoja, kad nemažai moterų, naudojančių prabangius kremus, ateina su paraudusia, nukasyta oda. Todėl kiekvienam kitaip. Kad brangius kremus gaminančios firmos darosi gerą biznį - faktas...
Moterims, besirūpinančioms savo oda ir jos grožiu, patarčiau nuo pat nėštumo pradžios tepti pilvą, krūtinę, šlaunis lengvu, neutraliu, geriausiai bekvapiu, bespalviu kremu ar pieneliu (tinka aliejukai), lengvai pamasažuoti. Ypač - jei oda linkusi sausėti, šerpetoti. Juk strijos - paprasčiausi raumens plyšimai (trūksta elastingumo, per greitai storėjama).
Tiesa, jei kas turite draugu ar pazystamu JAV - kažkada draugei atvežiau Palmer's firmos kremuka iš natūralaus kakavos sviesto nėščios moters odos priežiūrai (nuo strijų). Yra ir kremų, ir losjonų. Kaina, kiek prisimenu, buvo apie 6-7 dolerius.
Atsakyti
Įdedu net Palmer's kremukų nuorodą, kam bus įdomu:

http://www.etbrowne....CollectionID=27

Atsakyti
Koks skirtuams pades ar ne...Siaip ar taip juk visos ir pries pastodamos tempet savo kunelius kazkokiais pieneliais. O dabar vietoj tu pieneliu perki kremuka nuo striju ir gaunas tas pats biggrin.gif O dar jei ir pades tai is vis thumbup.gif bus
Atsakyti