Na, nenoriu as cia nieko liudinti, bet jei genai leme - bus tu striju, nors tu ka. Mano mama visa su strijom ir as tokia pati likau, nors pries nestuma ir daug sportavusi esu ir kremais tepliojau ir pries nestuma ir po O pinigai tiems brangiems kremams, tai tikrai tiesiai balon, kazkoks grozio industrijos pramanas, kad pades, sumazins ir t.t. Pilvas po pirmo atrode baisiai, taip pat ir krutine ir slaunys tepk kuo nori, sportuok kiek nori... Per si nestuma gal kiek tapo psichologiskai lengviau, nes sakau, jei dabar bus berniux, tai neuzilgo darysim mergyte, jei nesigaus, augs trys broliai, o as, uzdariusi fabrikeli TIKRAI gulsiuos po plastikos chirurgo skalpeliu, nors ir nepanaikins, bet bent jau aptvarkys Juk kai pagalvoji, paziurejus i Holivudo ar Rusijos zvaigzdes, gimdziusias, nu netikiu, kad visos be striju liko po nestumu, o paziurekit kokie pilvukai pas visas, kaip paneliu...Aisku daug ka daro apsvietimas, grimas ir kt., bet kad vizualiai normaliau atrodysiu, tai tikrai tikiu
QUOTE(Upsiukas @ 2004 12 22, 20:35)
Siaip, daugumai strijos atsiranda paskutinem nestumo savaitem taip, kad negirk dienos be vakaro
Pritariu 100 proc.
Džiaugiausi, kad nebus strijų . O jos išlindo pačią paskutinę savaitę Ir taip bjauriai išvagojo pilvą, nors prieš tai nebuvo nė ženklelio.
QUOTE(gebene @ 2005 07 20, 06:19)
Na, nenoriu as cia nieko liudinti, bet jei genai leme - bus tu striju, nors tu ka. Mano mama visa su strijom ir as tokia pati likau, nors pries nestuma ir daug sportavusi esu ir kremais tepliojau ir pries nestuma ir po O pinigai tiems brangiems kremams, tai tikrai tiesiai balon, kazkoks grozio industrijos pramanas, kad pades, sumazins ir t.t. Pilvas po pirmo atrode baisiai, taip pat ir krutine ir slaunys tepk kuo nori, sportuok kiek nori... Per si nestuma gal kiek tapo psichologiskai lengviau, nes sakau, jei dabar bus berniux, tai neuzilgo darysim mergyte, jei nesigaus, augs trys broliai, o as, uzdariusi fabrikeli TIKRAI gulsiuos po plastikos chirurgo skalpeliu, nors ir nepanaikins, bet bent jau aptvarkys Juk kai pagalvoji, paziurejus i Holivudo ar Rusijos zvaigzdes, gimdziusias, nu netikiu, kad visos be striju liko po nestumu, o paziurekit kokie pilvukai pas visas, kaip paneliu...Aisku daug ka daro apsvietimas, grimas ir kt., bet kad vizualiai normaliau atrodysiu, tai tikrai tikiu
Pritariu 100% kaip gamta davė, taip ir bus ir niekas nepadės, jei jau polinkis srijoms yra paklauskit daktarų, jei kas netikit
o man kiek netepiau tais kremais nieko nepadejo, jug buvau priaugus 25 kg.O pries tai sveriau tik 54 kg...hm...tai ant issitempiau,kad ir pastangos nepadejo ir pilvas ir krutys buvo strijotos.Sakau buvo, nes dabar kai vel nescia krutys ir pilvukas papilnejo, kad ir striju nesimato...ech...kad krutys tokios ir liktu bet zinau pagimdysiu vel tas pats bus...nerimas del padaugiejusiu striju bet kas myli-tas myli, jug galu gale jo paties vaika pagimdzysiu..
Paklausiau gyd. ginekologes, idomu, ka ji pasakys.
Bandysiu skaityti visa tema ir susvesti rezultatus kas ir kaip.
Bandysiu skaityti visa tema ir susvesti rezultatus kas ir kaip.
nuo pat 3 mėn. tepiausi Avent alejuku. dabar vaistinėse pasirodė ir kremas... nežinau, kas geriau, bet tepiu kasdien krutis ir pilvą.
man irgi labai įdomu, suveiks, ar ne
man irgi labai įdomu, suveiks, ar ne
Mitų mitas, kad strijos nuo kremų neatsiras, čia tikrai tik komercija . Niekas nepadėjo, ir strijos, vienos atsirado labai anksti, o kitos paskutines savaites, jei jau genuose yra, kaip jau minėjot, tai niekas nepagelbės, bet jei norit, galit leisti pinigėlius . bet geriau jau ką nors skanaus nusipirkit ir palepinkit save
QUOTE(Edita @ 2005 10 06, 15:15)
geriau jau ką nors skanaus nusipirkit ir palepinkit save
nesakyk, man visai malonu teptis kremu
Nu malonumas malonumui, bet siaip tai rimtai, juk nei viena nezino ar nebutu atsirade striju jei butu tepusi su spec priemonem ar atvirksciai.
Turbut niekas nebande tepti puse pilvo, o kitos netepti.
Turbut tepliosiosi su nebrangia spec priemone, o paskutiniu pinigu siam dalykui neleisiu.
Turbut tepliosiosi su nebrangia spec priemone, o paskutiniu pinigu siam dalykui neleisiu.
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 10 07, 09:28)
o būtų neblogai!