Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

mano manymu strijos kiekvienai individualus reikalas, esu nescia jau 7 men. o striju nera (pilvas didziulis wub.gif ) kartais pasitepu kuno losijonu, bet jis paprastas ne nuo kokiu striju vat tai galvoju kad daugiausia lemia kokia nestuke.gif oda, kiek priauga svorio...
na bent jau mano tokia nuomone g.gif
Atsakyti
Is patirties galiu pasakyti taip: tepkit kuo tik norit, jei jau lemta joms atsirasti, tai gali sutrukineti pilvas ir 9 menesiu, ir net pries pat gimdyma! Priklauso nuo odos! Mano pilvuzas per puse metro atsikises buvo ir nieko, neatsirado nei viena strija. Kaip mano vyras sako is mano odos butu galima nepersaunamas liemenes daryti. As kaip dramblys-storaode.
Atsakyti
QUOTE(viesnele @ 2004 12 21, 21:05)
mano manymu strijos kiekvienai individualus reikalas, esu nescia jau 7 men. o striju nera (pilvas didziulis wub.gif ) kartais pasitepu kuno losijonu, bet jis paprastas ne nuo kokiu striju vat tai galvoju kad daugiausia lemia kokia  nestuke.gif  oda, kiek priauga svorio...
na bent jau mano tokia nuomone g.gif

Siaip, daugumai strijos atsiranda paskutinem nestumo savaitem wink_3.gif taip, kad negirk dienos be vakaro tongue.gif
Atsakyti
Tikrai ne kremai nulemia turesi tu striju ar nea.Esme,tai kokie pas tave odos genai,jei oda nera linkusi tampytis,nieko nepakeisi.O kremukai tik sumazina nieztejima,sausuma,bet tikrai ne strijas.Pati jau antras nestumas ir tepu vel kremu,nors per pirma nestuma saziningai irgi templiojausi kremais,tik pasekme ta ,kad yra ismargintas pilvas,kojos,uzpakalis,krutine,kaip zemelapis(tik be gatviu pavadinimu).Nors zinau,kad kazin ar pades,bet vistiek ir dabar tepu. rolleyes.gif
Atsakyti
O man ir ne nesciai stijos atsiranda, nors niekada antsvorio neturejau. Vat, net nezinau, koks zemelapis as liksiu po 2.gif
Atsakyti
Mums dar tik 4 menesiukai, bet kiekviena diena jau menesi tepu kuna kremu specialiai nesciosioms nuo striju. Pavadinimo neprisimenu, bet ispaniskas. Ir nepagailiu, tepu kiek rankos apima. Drauge tepesi lygiai tokiu paciu, tai nei vienos neatsirado. Bet manau, kad nuo kuno priklauso. Pazistu viena, kuri tris vaikus turi, bet atrodo kaip paaugle ir nei striju (nors naudojo tik vaikiska aliejuka) nei celiulito neturi. Ir kava ir cigaretes be perstojo. O as su celiulitu kovoju visa gyvenima, bet prikibes jis prie manes. Striju tai nei vienos dar nematyti. Tikiuosi taip ir toliau nestuke.gif
Bet manau, kad kazka naudoti tikrai reikia, kad ir paprasta aliejuka, vis oda nebus sausa, jei ir plesis tai nors elastingai. Sekmes mamytes!
Atsakyti
as ir dziaugiaus iki vakar,kad nera tu gyvatikiu,bet vakar vakare... sad.gif pastebejau kelias ties apendicito randu,kuris pas mane yra tikrai didelis ir negraziai susiutas (ir daktarai taip sako).speju,kad tas randas neleidzia temptis odai,todel ji ir sutrukinejo toj vietoj.ziuresim,ar kitur atsiras g.gif o tepiausi Avon kremuku nuo striju
Atsakyti
QUOTE(pilypukė @ 2004 12 30, 13:24)
as ir dziaugiaus iki vakar,kad nera tu gyvatikiu,bet vakar vakare... sad.gif  pastebejau kelias ties apendicito randu,kuris pas mane yra tikrai didelis ir negraziai susiutas (ir daktarai taip sako).speju,kad tas randas neleidzia temptis odai,todel ji ir sutrukinejo toj vietoj.ziuresim,ar kitur atsiras  g.gif  o tepiausi Avon kremuku nuo striju

Tai va niekad negali buti tikra,kad ju nebus.ims ir pasirodys paskutiniomis dienomis ar po gimdymo.Cia jautoks dalykas nenuspejamas sad.gif
Atsakyti
as tai manau, kad svarbiausia yra oda bet kaip maitinti, nebutina pirkti tuos brangiausius kremus, atseit nuo striju, manau, svarbiausia, kad odai tempiantis jinai nebutu sausa ir butu drekinama...aisku, gal as ir klystu, velnias zino, bet ir mano mama taip galvoja..
siaip mano mama pagimde keturis vaikus, priaugdavo po 22 kilus blink.gif ir neturi jokiu striju :)ir jokiu kremu nenaudojo, nors siaip jos oda plona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 sausio 2005 - 18:07
Sveikos pupos,
Pasidalinsiu ir as. PIrma nestuma nuo pat pirmu men. kiekviena diena maudydavausi po kontrastiniu dusu (saltas, karstas) masazavausi su masazuokliu ir isitridavau kuno kremu. Kelios atsirado ant sedmenu, bet nezymios. Dabar laukiuosi antro ir jau pastebiu, kad ant krutu pradeda atsirasdineti, reiks imtis priemoniu. Na o mano drauge naudojo Frei oil, ir po gimdymoliko kaip rykstem aptalzyta. Striju visur - ant pilvo, klubu. Atrodo klaikiai.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2005 02 08, 15:23)
Sveikos pupos,
Pasidalinsiu ir as. PIrma nestuma nuo pat pirmu men. kiekviena diena maudydavausi po kontrastiniu dusu (saltas, karstas) masazavausi su masazuokliu ir isitridavau kuno kremu. Kelios atsirado ant sedmenu, bet nezymios. Dabar laukiuosi antro ir jau pastebiu, kad ant krutu pradeda atsirasdineti, reiks imtis priemoniu. Na o mano drauge naudojo Frei oil, ir po gimdymoliko kaip rykstem aptalzyta. Striju visur - ant pilvo, klubu. Atrodo klaikiai.

Gal per mazai judeta? g.gif
Atsakyti
Man tai sake, kad nuo striju ir palaikantys dirzai/korsetai padeda, tada pilvas ne tai nukara, oda pernelyg neissitampo. Gal zinot, kur tokiu gaut Kaune?
Kiek jie mazdaug kainuoja?
Atsakyti