onora, pagalvojau tai apie pilviuka ir uzkepali, ir krutine. o apie kojas pamirsau man striju atsirado vidinese slaunu pusese ( ) ir isorinese, zemiau klubu. nu ten man fantazija neisnese kad tepliot reikia tai va, ir vaikstau dabar su zemelapiais bet tepu ir juos po to, kai jau apsiziurejau, ir jau lyg gereja padetis o kur tepiau nuo pat pradziu, ten kolkas grazu (TFU TFU TFU, as tas strijas ). siaip avon, kiek zinau, tik per platintojus prekiaujama nors Kaune, mickeviciaus (atrodo)g. yra avono atstovybe,ten kogero irgi galima nusipirkt. bent jau ana menesi ir si menesi, kiek zinau, akcija - vietoj 34.90 kainuoja 20lt (bent jau as uz tiek uzsisakiau. 3vnt )
QUOTE(jovka @ 2004 10 21, 11:13)
Kai aš buvau kursuose, tai mums dėl tų srijų sakė, kad jei oda linkusi į strijas, tai dažniausiai ir kremai nepadeda, o jei nelinkusi tai ir kremų nenaudojant nebūna jų. Bet kiek aš supratau, tai galima tepti bet kokiu kremu, nes sake, kad srijos dažniausiai atsiranda dėl odos sausumo.
Aš nuo srijų naudoju kremą ir kolkas jų nematau, bet mano sesei tai jos tik po gimdymo išryškėjo, o viso nėštumo metu nieko nebuvo.
Aš nuo srijų naudoju kremą ir kolkas jų nematau, bet mano sesei tai jos tik po gimdymo išryškėjo, o viso nėštumo metu nieko nebuvo.
Ir man taip buvo per pirma nestuma: tepiausi ir dziaugiausi , kad nieko nera. Atsirado pagimdzius. Aisku, dabar vel tepuosi tik
Na va, dabar tikriausiai paguosiu visas nestukes: jokie kremai ir aliejai nepadeda. . na gal yra tokie kurie stebuklingai padeda, taciau as visa nestuma tepiausi ir Avento kremu, ir Frei aliejumi, ir tryniausi siurksciu ranksluosciu, ir deja viskas kunas, tiksliau krutys, pilvas, sonai, slaunys, nuseti strijomis, giliomis, placiomis, raudonai melynomis... taip kad...aisku, kaip tepesi visos taip tepsis, ir pati tepciausi vel ,nors ir nepadejo...BET TAI YRA PINIGU METYMAS
As irgi nelabai tais kremais, aliejais tikiu (na, siaip striju dar ir neatsirado... gal kiek ankstoka...), bet... tepuosi. Jei nesitepciau, gaileciausi, kad to nedariau, o dabar, net jei ir nepades, zinosiu, kad bent jau stengiausi to isvengti...
As irgi tepuosi kasdien ryte ir vakare. Neštumo pradzioje paprastu pieneliu kūnui, o dabar baby oil. Kol kas striju nematyti, labai tikiuosi, kad ir neatsiras, nors dabar vis labiau pivelį niežti. Kadangi labiausiai išsitempe oda ant pilvo, o krūtinė ir sėdynė tik po kelis cm, žinau, nes kas savaite vis pasimatuoju krutne, pilva ir užpakalį, tai ir tepu daugiausiai pilvą.
nu del pinigu metymo tai galiu papriestaraut-jei tepsi kokiu aliejuku, tikrai daug neismetysi tu pinigu; as pradzioj bubchen tepiausi, tai bonkute, kurios porai men uzteko, man apie 6lt kainavo...tiek tai tikrai negaila. o tepama oda bet kuriuo atveju minkstesne, ne tokia sausa, ir strijoms ne tokios palankios salygos veseti cia jau mano tokia hipoteze. bet manau, kad netepant niekuo rezultatai gali buti blogesni. aisku, kiekvienai individualiai, gal kitai ir netepant nebus tu striju, bet juk suzinosim tai jau po laiko...
Na as tepliojau kuneli Frei ol aliejum, avon ir DEBA kremais. Nestumo pabaigoje atsirado kelios strijos ant klubu, bet jos jau baigia islblukt. O va papai strijom issivagojo jau po gimdymo, tiklsiau, kai baigiau maitinti. Siaubas, nezinau, bet i savo papus ziuret negaliu. Vyrui liepiau taupyt papuliu operacijai
mane tai taip gasdina kai kuriu jusu pasisakymai...
na as tepuosi kremuku is "natura hause", ir seip svorio praugau 2kg. (nezinau ar nuo to priklauso), bet baisu kad strijos atsiras po gimdymo.
na as tepuosi kremuku is "natura hause", ir seip svorio praugau 2kg. (nezinau ar nuo to priklauso), bet baisu kad strijos atsiras po gimdymo.
o ar bijai labiau, ar vaikiuko labiau nori ?? Man atrodo, kad bijai...
Onora, manau bijo visos, tik ne visos ta sureiksmina
aisku, kai esu uzsiemusi, kai guliu ir glostau pilvuka, kai kalbu su maziuku....apie jokias strijas negalvoju
bet kai paskaitineju visokius mamyciu gasdinimus, kad operacijom pinigus taupo ir t.t. - tada ir man baime atsiranda
bet, tiesa sakant, as geriau vaikuciui nupirksiu koki niekuti, nei sau brangu krema...
aisku, kai esu uzsiemusi, kai guliu ir glostau pilvuka, kai kalbu su maziuku....apie jokias strijas negalvoju
bet kai paskaitineju visokius mamyciu gasdinimus, kad operacijom pinigus taupo ir t.t. - tada ir man baime atsiranda
bet, tiesa sakant, as geriau vaikuciui nupirksiu koki niekuti, nei sau brangu krema...
QUOTE(VILTE20 @ 2004 12 21, 15:28)
Šaunuolė!!!
Na ko jau ko, bet kad striju bijau - tai negaleciau pasakyti. Del saves nieko nebijau - tik del vaikucio. Gal jei tai butu pirmas nestumas ir nerimciau del striju, bet suvokiu, kad nesamone bijoti striju
Aisku ir pati kazkuo tepliosios, bet tikrai nevadinciau to baime, nes nesu kuno verge.
Aisku ir pati kazkuo tepliosios, bet tikrai nevadinciau to baime, nes nesu kuno verge.