dabar esu 36 -toj savaitej, tepiausi viskuom nuo antro menesio, nuo kokio ketvirto menesio pradejau teptis du kart i diena, ir frei oil ir avent kremu, ir masaziukai, ir surpatau finale, kad cia labiau pinigu metymas, jei jau paveldejai plona ar kazkokia tokia linkusia strijuotis oda, neisvengsi to niekaip...nes tiek pilvas, tiek krutine, tiek sonai, tiek slaunys yra strijuoti, svarios vietos nerastum...bet vis dar kakzodel tepliojuosi, masazuojuosi...is inercijos gal...
striju gausa labai priklauso nuo priaugtu kilogramu jei labai atleisit vadzias tai ir jokie aliejukai nepades verciau sveikai maitintis- vietoj bandeles oboliuka suvalgykit ir striju bus lengviau isvengti. kad ir atsiras kelios, tai po metu jos visiskai isblanksta ir nesimato
sekmes ir nesijaudinkit, mamu jau tokia dalia
sekmes ir nesijaudinkit, mamu jau tokia dalia
QUOTE (Atakapa @ 2004 10 20, 18:43) |
dabar esu 36 -toj savaitej, tepiausi viskuom nuo antro menesio, nuo kokio ketvirto menesio pradejau teptis du kart i diena, ir frei oil ir avent kremu, ir masaziukai, ir surpatau finale, kad cia labiau pinigu metymas, jei jau paveldejai plona ar kazkokia tokia linkusia strijuotis oda, neisvengsi to niekaip...nes tiek pilvas, tiek krutine, tiek sonai, tiek slaunys yra strijuoti, svarios vietos nerastum...bet vis dar kakzodel tepliojuosi, masazuojuosi...is inercijos gal... |
Pritariu, kad ir kaip pesimistiskai tai skamba. Man irgi kremai nepadejo
Kai aš buvau kursuose, tai mums dėl tų srijų sakė, kad jei oda linkusi į strijas, tai dažniausiai ir kremai nepadeda, o jei nelinkusi tai ir kremų nenaudojant nebūna jų. Bet kiek aš supratau, tai galima tepti bet kokiu kremu, nes sake, kad srijos dažniausiai atsiranda dėl odos sausumo.
Aš nuo srijų naudoju kremą ir kolkas jų nematau, bet mano sesei tai jos tik po gimdymo išryškėjo, o viso nėštumo metu nieko nebuvo.
Aš nuo srijų naudoju kremą ir kolkas jų nematau, bet mano sesei tai jos tik po gimdymo išryškėjo, o viso nėštumo metu nieko nebuvo.
As kolkas tepu aliejukais, is pradziu Frei Oil, po to kai sunelis isgere ta alieju ir sukramte buteliuka, pasirodo jo nebeveza is vokietijos...taigi nusipirkau Sebamed masazini alieju nuo striju profilaktikai...Kolkas nestumas apie 16 sav. nelabai ka galiu komentuoti...
Kai aš paklausiau gydytojos, kaip panaikinti strijas,ji atsakė:" nenorėk visą laiką būti panelė.Taigi pas mane kaip ir pas daugelį atsirado srijų paskutinį neštumo mėnesį.Visa laimė,kad jų visai nedaug.Visą neštumą odą drėkinau kremais.Ogi dabar jau praejo 4 mėn. po gimdymo, pastebėjau, kad strijos pamažu dingsta nors nieko visiškai nedarau
Tai wa, cia jau kaip kam pasiseka siaip. Tie kremukai tikrai padeda. As irgi prsdejau tepliotis avon zele nuo striju. ten parasyta kad tipo biski mazina ir esamas strijas. Tai wa
Geriau kad ju nebutu, bet ka jau padarysi.
As va ir taip savo pilvo nelabai galiu kam rodyt, nes jis operuotas jau pora kartu, ale va striju dra ner. Geriau kad ir nebutu, uztenka man tu randu. O jei dar koki cezari jei darytu nenoriu
Geriau kad ju nebutu, bet ka jau padarysi.
As va ir taip savo pilvo nelabai galiu kam rodyt, nes jis operuotas jau pora kartu, ale va striju dra ner. Geriau kad ir nebutu, uztenka man tu randu. O jei dar koki cezari jei darytu nenoriu
Nusipirkau Sebamed aliejuką ir pradėjau teptis. Strijų kol kas nepastebėjau.
Tik tas, kurios dar galvojaką pirkti, perspėsiu - jis taip ilgai nesusigeria, kad siaubas... Lauki lauki, o oda kaip riebi,taip riebi...
Geriau jau būčiau kremą kokį nors nusipirkusi...
Tik tas, kurios dar galvojaką pirkti, perspėsiu - jis taip ilgai nesusigeria, kad siaubas... Lauki lauki, o oda kaip riebi,taip riebi...
Geriau jau būčiau kremą kokį nors nusipirkusi...
Kažkaip labai sureikšminamos tos strijos, o aš nebemanau, kad strijos - tai kažkas baisaus ir kad tai gadina išvaizdą. Jei esi šiaip sveika, švari, pasitempusi, besidžiaugianti gyvenimu moteris tikrai tos strijos gyvenimo nepagadins. Mano vyrui išvis nesuvokiama tokia panika. Jis man ilgokai įrodinėjo, kad aš gražiai atrodau. Ir tikrai netapau jam mažiau patraukli. Ir spjoviau aš į tai, ir ramiai gyvenu. O jos pačios nyksta. Oda atsigauna po nėštumo ir gimdymo, darosi elastingesnė, nebe sausa ir viskas tvarkosi.
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 20, 11:08)
is visos sirdies patariu AVON. nu liuks dalykas, o ir kaina, bent jau dabar, 20 litu - tikrai padori isigeria nerealiai greitai ir oda tokia faina, minkstute lieka. kur tepiau nuo pat pradziu, striju dar neatsirado. o kur nepagalvojau, kad reikia tept, jau zemelapiai
Šį kremą galima gauti tik per platintojus, ar yra kur nors ir šiaip pirkti?
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 20, 11:08)
is visos sirdies patariu AVON. nu liuks dalykas, o ir kaina, bent jau dabar, 20 litu - tikrai padori isigeria nerealiai greitai ir oda tokia faina, minkstute lieka. kur tepiau nuo pat pradziu, striju dar neatsirado. o kur nepagalvojau, kad reikia tept, jau zemelapiai
O kuriose vietose nepagalvojai? ir kuriose pagalvojai - pasidalink patirtim, a?