Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE (jolkaa @ 2004 03 10, 14:53)
TAIP TAIP AŠ AVENT KREMU TEPUOSI JAU KELI MĖNESIAI, O ĖME IR ATSIRADO MAN TOS STRIJOS . SUTINKU SU ŠILKA, KAD JEI ODA ELASTINGA TAI NEATSIRAS, O JEI NE TAI TIKRAI ATSIRAS NORS IR TEPSIES SU VELNIAS ŽINO KUO. ESU TIEK SUPYKUSI ANT TŲ STRIJŲ, KAD ŠAKĖS. PABANDO JOS MAN NEIŠNYKTI PO VISKO. VISTIEK AŠ MANAU JAS IŠNAIKINTI KAIP NORS.

gali atsirasti nors ir oda buvo super elastinga. as to gyvas pavyzdys tongue.gif
Atsakyti
Aš tai būdama nėščia naudojau Mama Dona (galbūt su klaidom parašiau pavadinimą, skamba taip, bet nepamenu kaip rašosi), na pradėjau tepti pilvelį nuo 4 mėn., kadangi kremas brangokas, o jo nebuvo labai jau daug, tai nusprendžiau tepti tik pilvuką (netepiau krūtinės, kojų).To kremo man užteko iki 8 mėn. Nors pilvas buvo labai didelis nei vienos strijos neatsirado. Bet tose vietose kur kremo nenaudojau (sėdynė, kojos, krūtinė) strijų buvo begalė ohmy.gif ohmy.gif . Nežinau ar čia tik taip sutapo ar čia tikrai padėjo šis kremas, bet mano pilvukas iki pat gimdymo išliko gražus, be jokios strijos. Beje, šį kremą pirkau "Kotrynos" parduotuvėje, jį man rekomendavo viena gydytoja. O kiek esu girdėjusi apie "Avent" kremą nuo strijų tai nelabai jau jis padeda. Pažystu 3 moteris, kurios jį naudojo, bet pas visas strijos atsirado. Na gal čia tik atsitiktinumas, bet gal ir ne. Tiesa, nepaminėjau, kad kai mano mama laukėsi ji turėjo labai daug strijų, todėl aš ir nusprendžiau naudoti kremą rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
manau, kad kuo anksciau pradesi naudoti kremus ar aliejuka, tuo maziau ar visai nebus striju rolleyes.gif esu patyrus savo kailiu: pirmaji nestuma naudojau freil ol, bet nereguliariai ir nuo kokio 3 menesiuko, rezultatas sakyciau neblogas (iskaitant elastinga oda), bet galetu buti ir geresnis sad.gif o antrojo nestumo metu naudojau ta pati nuo pat tos dienos kai suzinojau, kad laukiuosi ir naudojau pastoviai ir saziningai. huh.gif Rezultatas - nei vienos naujos strijos clap.gif
ta pati darysiu ir dabar, kai laukiames pagranduko 2.gif
Atsakyti
ką tepate, nuo kada, kokios kainos?Aš žadu tepti ir krūtinę, ir pilvą ir šlaunis nuo kokio 3 mėnesio (nes esu smulki ir pilvukas greit tempsis, gailiuos, kad su praeitais nėštumais neturėjau pinigų ir mažai tepaius, tai pilvuką susigadinau, daugiau jokiu būdu nerizikuosiu be aliejų) frei oil aliejum, girdėjau, kad aliejai veiksmingiausi, bet gal yra pigesnių nei frei oil ir tokių pat veiksmingų?
Atsakyti
As tepiaus su Loreal kremu nuo striju. Deja, ju atsirado, nors ir nesu smulki. Bet gal cia labiau genai itakoja - mamai irgi striju buvo.
Atsakyti
Ash shiaip frei ol naudoju, tik va krutine kazkaip alergishkai i ji sureagavo, tai radau vaistineje Sebamed aliejuka. Kvepia labai skaniai ir jei atmintis neapgauna, shiek tiek pigesnis uz frei ol.
Sako, striju atsiradimui itakos ir paveldimumas turi. Mano mama du vaikus be jokiu striju ishneshiojo, o tais laikais juk ir alieju tokiu nebuvo. Nesupaisysi tos gamtos:)
Atsakyti
kai pirmo laukiausi niekuo nesitepiau ir buvo atsiradusi tik viena nedidele stija prie bambos, o dabar, gal nuo 3 men. tepuosi su frei oil ir jau kokias 4 turiu aplink bamba sad.gif isvadoje, nelabai nuo tu tepimu priklauso, gal siek tiek...
Atsakyti
rutuke, o tu keliskart per dieną tepi, ar po daug, ar įmasažuoji, ar tik užtepi?
Tiesa, mačiau reklamą Avent purškiamo aliejaus (ir jų svetainė yra avent.com),. gal kas naudojot, ar geras, kokia kaina ?
Atsakyti
viena kart per diena ir imasazuoju, nes aliujukas sunkiau isigeria nei kremas
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 03 29, 09:00)
rutuke, o tu keliskart per dieną tepi, ar po daug, ar įmasažuoji, ar tik užtepi?
Tiesa, mačiau reklamą Avent purškiamo aliejaus (ir jų svetainė yra avent.com),. gal kas naudojot, ar geras, kokia kaina ?

as naudojau avent (tepama krema -Indulgent Body Cream ir purskema Moisturising Light Oil)-nu ka as zinau gal padejo rolleyes.gif bet striju vistiek laaabai daug (o jei buciau netepus gal dar daugiau butu?!) Siaip manau kad cia priklauso nuo odos ir nuo jos istempimo lygio...as pati labai sustorejau ir pilvas pas mane ziauriai didelis buvo-taip kad tepk netepus wink.gif
wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 29 kovo 2004 - 11:43
na nezinau merginos as kai laukiausi tai atsirado man tu striju sad.gif ir gana nemazai paklausiau gydytojos ka daryti gal su kuo tepti tai ji man pasake, kad niekas cia jau nepades cia priklauso nuo genu nors mano mama pagimde 4 vaikus bet jokiu striju smile.gif tai net nezinau kazi gal galima kaip nors jas sumazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE (neringa @ 2004 03 29, 11:47)
cia priklauso nuo genu nors mano mama pagimde 4 vaikus bet jokiu striju smile.gif tai net nezinau kazi gal galima kaip nors jas sumazinti g.gif

o tevo mama? juk ir is tos puses gali buti paveldimumas
Atsakyti