Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE (smulkute @ 2004 01 29, 11:12)
Ely, zinau, kad pasikartosiu, bet vistiek dar karta paklausiu rolleyes.gif , kur jo galima uzsakyti? Sudominai... wink.gif

Smulkute, atleisk, tik dabar čia užsukau wink.gif Jei dar nori, galėsiu sužinoti kokios nors konsultantės koordinates Vilniuje smile.gif Rašyk čia, arba dar geriau asmeninę žinutę smile.gif
Atsakyti
MANO PILVELIUI IRGI JAU ŠAKĖS wink.gif , NORS SENIAUSIAI NAUDOJU AVENT KREMUKĄ. JEI ATSIRAS TAI JAU ATSIRAS.
Atsakyti
O mano leliukui tiesiog labai patinka kai as kremuku pilvuka trinu rolleyes.gif Jis tik issiriecia, mazdaug "na dar patrink" biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, o nuo kada pradejote savo pilvukus (ir ne tik juos) tepti? man dabar 12 savaitele prasidejo... nei mama, nei mociute jokiu striju lyg ir neturejo, bet sakau gal reiketu vis tiek kuo nors pasiteplioti nestuke.gif
Atsakyti
As kai pirmo laukiau tai net nezinojau,kas tos strijos,kol neatsirado ir jau buvo per velu pradeti ka.

Mano drauge yra nescia ir 12 savaiciu tai jau tepa save nuo krutines iki blauzdu,kremais nuo striju butent nescioms.
Jei nori buti grazi ir truputi pristabdyti striju atsiradima,nedelsk ir tepk,tik turi atrasti sau tinkama,nes kiek girdejau ne visi tinka kiekvienam.Nuo vienu tepalu ir isberia ir spuogai atsiranda,tad vaistinese paprasyk pirma meginelio,kad butu be reikalo pinigai neiemesti (o kiek zinau tai nemazai kainuoja). smile.gif
Atsakyti
VAKAR GYDYTOJA PATVIRTINO, KAD STRIJOS ATSIRANDA NEPRIKLAUSOMAI KOKĮ KREMĄ NAUDOJI. TAI PRIKLAUSO NUO ODOS ELASTINGUMO. MAN JI SAKĖ, KAD LABAI BRANGIŲ KREMŲ NAUDOTI NEAPSIMOKA. AIŠKU MES KIEKVIENA SPRENDŽIAME PAGAL SAVE.
Atsakyti
Mergele, manau , kad teptis reiketu kazkur apie 4 menesi, kai pradeda augti pilvukas nestuke.gif . Pati pradejau nuo 5 menesio, kai pamaciau pirmas sviesias, nelabai ryskias strijas ant krutines. Siuo metu jos lyg ir isnyko.Tik tiksliai nezinau ar nuo kremuko ar savaime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 03 kovo 2004 - 20:01
man strijos nuo bambos zemyn atsirado po stangu.
Is pradziu buvo melynos, paskui raudonos, dabar svieseja svieseja....
Per visa nestuma tepiau ir dabar tepu kremu nuo striju
Atsakyti
QUOTE (Skorpione @ 2004 03 03, 20:00)
Mergele, manau , kad teptis reiketu kazkur apie 4 menesi, kai pradeda augti pilvukas nestuke.gif . Pati pradejau nuo 5 menesio, kai pamaciau pirmas sviesias, nelabai ryskias strijas ant krutines. Siuo metu jos lyg ir isnyko.Tik tiksliai nezinau ar nuo kremuko ar savaime g.gif

Aciu! Mums kaip tik rytoj sueina 3 menesiukai, tai nusipirkau aliejuko, bet kadangi reikia ilgai masazuoti, o rytais as neturiu tiek laiko, tai dar ir kremo nusipirkau rolleyes.gif Vakarais - aliejukas, ryte - kremas.. saindien isbandziau - visai riebumo nelieka po poros minuciu, labai patiko. Zodziu darysiu viska, ka galima, o kaip jau bus, taip wink.gif
Atsakyti
ir as turiu tu gyvaciukiu. Visa nestuma tepliojausi ryta, vakara kremukais, aliejukais. oda buvo silkine, jokiu striju, bet uztat pilvas - bomba. Turejau labai dideli pilva, butent visas svoris kabojo pilve biggrin.gif Pagimdziau. ir pradejo greitai tirpti svoris. Aisku as toliau tepliojausi spec kremais. ir ka ... striju neisvengiau (nors mamai ju nebuvo). Nutariau teptis drekinamuoju kremu ir nevarginti pinigines kremais nuo striju. Nes logiskai mastant, kremai ju negydo. Cia jau reikia lazeriuko isikisimo. Va.
Atsakyti
Mergaiįės, man ir rekomendavo kremuką nuo strikų AVENT, kainuoja 35lt, užtenka, jei tepi ryte ir vakare po dušo , na 1,5mėnėsio. Sakė LAAAAABAI geras ir veiksmingas, tik kad mano visa papilvė strijuota. Tai va, manau, kad ne tame čia reikalas, jei jau oda elstinga , tai jų gal ir neatsiras, o jei ne tai ne. nestuke.gif
Atsakyti
TAIP TAIP AŠ AVENT KREMU TEPUOSI JAU KELI MĖNESIAI, O ĖME IR ATSIRADO MAN TOS STRIJOS . SUTINKU SU ŠILKA, KAD JEI ODA ELASTINGA TAI NEATSIRAS, O JEI NE TAI TIKRAI ATSIRAS NORS IR TEPSIES SU VELNIAS ŽINO KUO. ESU TIEK SUPYKUSI ANT TŲ STRIJŲ, KAD ŠAKĖS. PABANDO JOS MAN NEIŠNYKTI PO VISKO. VISTIEK AŠ MANAU JAS IŠNAIKINTI KAIP NORS.
Atsakyti