Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE (Chilli @ 2004 02 23, 11:18)
man dar tik 23 savaites,bet jau klubu srityje atsiranda sviesiu striju...net nezinau kodel,nes atrodo naudoju viska kas imanoma...ir kontrastinius dusus,apsitrynius frotiniu ranksluosciu,aliejukus,kremukus...nepadeda.. mad.gif tai kas bus veliau idomu.... doh.gif

VISKAS PRIKLAUSO NUO MOTERS ODOS.
Atsakyti
QUOTE (Mergele @ 2004 02 27, 10:32)
Labutis!
O as turiu toki gal ir keista klausima apie tas strijas  blink.gif Kiek skaiciau yra dirbanciu farmacijos pramoneje, tai jos gal tikrai galetu atsakyti: kaip angliskai arba vokiskai tos strijos? o tai net nezinau ko ieskoti, nes gyvenu ne Lietuvoje. Nepaklausiu juk nuejusi i kokia vaistine to, ko pasakyti nemoku  biggrin.gif Padekite!  ohmy.gif
Ir aciu visoms is anksto!

angliskai butu - STRETCH MARKS
AS NAUDOJAU AVENT produkcija taciau man nepadejo. Manau kad visa tai priklauso nuo odos ir nuo istorejimo lygio...pas mane tai tu striju visur atsirado ir jos tokios ryskiai raudonos...labai tikiuosi kad laikui begant pabals..taciau jau 5 men po gimdymo o jos yra kaip buvusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 27 vasario 2004 - 12:49
Siaip, kiek as zinau, tai yra paveldima, jei mama turejo, tai ir jus turesite. Bet ilgainiui, jos pabalsta, ir ne taip matosi. Gali ju atsirasti ir po nestumo g.gif
Atsakyti
QUOTE (Mergele @ 2004 02 27, 10:32)
Labutis!
O as turiu toki gal ir keista klausima apie tas strijas blink.gif Kiek skaiciau yra dirbanciu farmacijos pramoneje, tai jos gal tikrai galetu atsakyti: kaip angliskai arba vokiskai tos strijos? o tai net nezinau ko ieskoti, nes gyvenu ne Lietuvoje. Nepaklausiu juk nuejusi i kokia vaistine to, ko pasakyti nemoku biggrin.gif Padekite! ohmy.gif
Ir aciu visoms is anksto!

Vokiskai: Schwangerschaftsstreifen. Lotyniskai: Striae gravidarum.

Tos strijos atsiranda nestumo metu 2/3 moteru. Tai susije su padidejusia hormono kortizono gamyba organizme. Paveldejimas turi labai didele reiksme.

Man jos neatsirado, nors jokiu priemoniu neneaudojau. tongue.gif Bet kremai ir lengvas masazas, odos patampymas gali truputi padeti. Deja jokiu priemoniu su 100 % garantija ju isvengti nera. sad.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaiko, apie jokius kremus niekas negirdėjo, bet jos man neatsirado manau todėl, kad nešiojau nėščiosios diržą. Ne tik gimdos apačią palaiko, bet ir odai manau mažesnis krūvis tenka.
Atsakyti
AS taip pat kai laukiausi,sako nupirk dirza ir jis sustabdys srtiju gausejima.Bet nieko nepadejo,kiek joms reikejo,tiek ju atsirado,o as dirza nesiojau...
Cia nuo organizmo priklauso,jis staiga issitempia ir po to jam reikia greitai susitraukti.Taip buna kai jaunos paneles svori meta ant vasaros,o ziema vel priauga(neveika taip).
O dabar girdeti yra kremu ir brangiu ir pigiu,bet nezinau,man niekas nepadeda.Tik prie ju pripranti ir tiesiog jos pasidaro tavo dalimi... rolleyes.gif
Atsakyti
As pirkau vaistineje krema AVENT firmos, jis man kainavo 35Lt mazdaug smile.gif
Atsakyti
pries kelias dienas uzsisakiau Avon firmos zele ar krema nuo striju,kaina 23lt.sakoma,kad derinant kartu su kontrast.dushiukais ir panasiai,jis pristabdo tu striju atsiradima...bandysim g.gif
Atsakyti
Man nuo avono pilvo oda pleiskanojo... Bet patiko jo kvapas ir kaip tepasi. Dabar naudoju AVENT - atrodo viskas gerai, striju neatsirado. 3k tfu!
Atsakyti
hm... kazi kaip man dabar bus ... g.gif po pirmo nestumo visa pilvelio apacia "papuosta" strijom... mad.gif kazin kai dabar laukiuos antro vaikiuko ar verta pirkti tuos kremukus... o gal dabar oda nebplisines ar kaip tik gali ir vel sutrukineti... tiesiog nezinau ka daryti....
Atsakyti
na va, man liko tiek nedaug iki 2.gif pasirodymo, o pastebejau klubu srityse gyvaciukes sad.gif visa nestuma ryte vakare naudojau Avent ir Fei oil. Ka gi, niekam to nelinkiu, vis tik nemalonus pojutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Jolkiux @ 2004 03 01, 09:20)
hm... kazi kaip man dabar bus ... g.gif po pirmo nestumo visa pilvelio apacia "papuosta" strijom... mad.gif kazin kai dabar laukiuos antro vaikiuko ar verta pirkti tuos kremukus... o gal dabar oda nebplisines ar kaip tik gali ir vel sutrukineti... tiesiog nezinau ka daryti....

Jolkiux, vietoj taves naudociau... vis tiek oda vel tempiasi.... bus ramiau, be to , itrinimas kremuku ar aliejumi ir pamasazavimas tikrai nepakenks ! smile.gif
Atsakyti