Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 05 08, 01:13)
O cia tai geras klausimas!!!
Idomu is tikruju butu suzinot, kas su kuo duris derina, as tai dar stengiuos apie duris negalvot, nes man baisu, nes neisivaizduoju prie ko reiks derint

Dazniausiai derina su baldais arba prie grindu. Bet kartais ir su nieko nederina, o deda kaip kitos spalvos akcenta.
Atsakyti
Reikalingas patarimas 4u.gif
Nuotraukoje ąžuolinė grinų lentelė ir plytelė. Ar jų spalvos nesipjauna. Nusipirkom, pridedam vieną prie kitos, kažkas ne taip.Man visiškai nesiderina atspalviai ax.gif
Plytelės bus virtuvėje ir koridoriuje.
O jau apie sienų spalvas išvis bijau pagalvoti kokios tiks.

user posted image
Atsakyti
As sienas daryciau baltas ir tik baltas.Nes baldai daiktai ir daugybe kitu smulkmenu ,kurios visada atsiras buityje spalvos visvien bus skirtingos.Tad jeigu fonui (fono vaidmeni siuo atveju atlieka sienos) duosim dar kazkokia spalva ,kuri bet kokiu atveju vistiek nederes su kazkuo( nes visko prie visko nepriderinsi jeigu bus daugiau nei kelios spalvos) .Tai vat fonas turi gesinti buities margumyna ,o ne dar labiau priversti ji mirgeti ar stiprinti kitas ryskias spalvas. Retu atveju kai siena daroma "akcentu" galima ryski spalva ,bet as dengciau ja tapetais ,kuriu pasirinkimas dabar labai didelis arba net kita medziaga kazkokia dengciau:D Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Prasau padeti issirinkti spalvas virtuviniam.... niekaip neapsisprendziu ar deres spalvos.
Virtuvini norim daryti dvieju spalvu, apatine dali ir pora spintu tamsia spalva,o visas virsutines spinteles sviesias.
Tai issirinkusi esu tai:

1 variantas:

Havanos Zebrano medis (H1559)
Finu medis bronza (F583)

2 variantas:

Wodline mokka (H1428)
Woodline smelis (H1425)

3 varioantas :

Wodline mokka (H1428)
Finu medis bronza (F583)

Kas su kuo deretu kaip plokstes, kai nematau didelio ploksciu vaizdo,labai sunku, kad nesusimauciau
Kalbario sienos ir plyteles sviesios dramlio kaulo spalvos, stalvirsi taip patrinksiuosi koki nors sviesu taskuo, gal ir ta galit man kas padeti priderinti??
doh.gif doh.gif doh.gif

Labai prasau pagalbos nusimamanciu sioje sityje 4u.gif

ACIU
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2007 05 08, 15:09)
Reikalingas patarimas Nuotraukoje ąžuolinė grinų lentelė ir plytelė. Ar jų spalvos nesipjauna...kažkas ne taip.Man visiškai nesiderina atspalviai ax.gif
O jau apie sienų spalvas išvis bijau pagalvoti  kokios tiks.

Tie atspalviai dera, gal ir neidealiai, bet dera - visai nera ko nervintis. O del sienu tuo labiau - tiks visos sviesios, bet labai sviesios spalvos. Aisku cia skonio reikalas, bet man graziau kai yra kazkoks atspalvis. Mes kai nudazem svetaine, tai nemazai sveciu galvojo kad nedazyta, nes tos spalvos praktiskai nesimato ir nusakyti zodziais jos negali, bet ji jaukesne uz grynai balta ir tiek
Atsakyti
Gal kas patartu del spalvu.
Virtuve-valgomasis-svetaine - viena erdve. Grindys - oranzines akmens mases plyteles. Sienos: virtuve-valgomasis - baltos, svetaine - balintos kavos gal kiek i gelsvuma, zidinys - pusiau baltas, kreminis, su buko spalvos apdaila. Virtuve nuo valgomojo skiria baras - is geltonu ir oranziniu ploksciu su sviesaus medzio stalvirsiu. Durys i terasa, kurios kaip ir skiria virtuves-valgomojo ir svetaines zonas, baltos medines, klasikinio stiliaus.
Musu turimi baldai - kol kas tik baltas virtuves komplektas, irgi siek tiek klasikinis, tinkantis prie duru smile.gif. Bet kaip tik jis, man rodos, nederes prie baltu virtuves sienu. Turim taipogi nedidele sekcija ir zurnalini staliukas buko spalvos. Kilimas rudai margas, klasikinio rasto. Minkstu baldu neturime, bet sviesiu tikrai nenorime del praktiskumo, nes mazi vaikai ir pan., todel aptarinejam tokias spalvas kaip ruda, juoda, bordine.
Sienas ruosiames siek tiek atnaujinti ir naujai dazyti. Taigi:
1. Kokios spalvos sienas daryti virtuveje, kokios svetaineje?
2. Jei darytume virtuveje gelsvas, o svetaineje baltas, tai kokia spalva dazyti zidini, kad jis isrysketu?
3. Kokios spalvos stalvirsi deti virtuves balduose?

KAzkaip neglaustai as cia viska isdesciau doh.gif Jei kas netingesit skaityti, tai patarkit rolleyes.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 05, 21:34)
cia laminatus renkies? jei taip tai dzin tas rashtas - jei visas interjeras gelsvas tikrai nepatariu statyt vyshnines spintos , jei nekuri shiuolaikinio interjero tai tiks betkoks gesvas-rudas medis-paprasciausiai bus panashios spalvos tai nera spalvine derme bet nors "nereks" niekas.

Tai va dar karta nuvaziauvau i ta firma ir paprasiau parodyti didesnius pvz, tai mano kriause yra sviesi- gelsva, net i baltuma sakyciau.
O i vysnine tai laukine kriause.
Taip kad pas mane manau vskas deres ax.gif jei tik viska gerai padarys g.gif

Aciu labai uz patarimus.
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2007 05 05, 23:07)
4u.gif mačius visokių variantų , bet nemanau , kad derės g.gif  .Na jei jau užsakiusi ir pakeisti negali tai žiūrėk dar kokią detalę kriaušės spalvos.Padėtį kartais gali išgelbėti tinkamos spalvos vaza,lempa,kėdutė ar minkštasuolis  kokiems batams atsisėdus nusiauti ( jei koridoriuje )
sekmės  4u.gif

Ir Tau aciu.
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 05 08, 01:13)
Idomu is tikruju butu suzinot, kas su kuo duris derina

Duris derinsiu prie grindu atspalvio. Kitaip neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 05 09, 18:35)
Duris derinsiu prie grindu atspalvio. Kitaip neisivaizduoju  g.gif

tai ir gerai,nebus per daug spalvų
Atsakyti
Man labai reikia sidabro spalvos ir kad butu blizgus sieniniu dazu ax.gif gal kas nors yra tokiu mate, o gal kas nors zino kur tokiu gauti? Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 05 09, 14:34)
Gal kas patartu del spalvu.

o gal gali fotke imest, butu zymiai lengviau..dabar sunku susideliot viska ka parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 05 10, 10:06)
Man labai reikia sidabro spalvos ir kad butu blizgus sieniniu dazu  ax.gif  gal kas nors yra tokiu mate, o gal kas nors zino kur tokiu gauti? Buciau dekinga uz info  4u.gif

Oho kaip įdomu.Kokio kambario sieną taip puoši?O iš sadolino nėra?
Atsakyti