Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Belacka @ 2007 05 05, 16:45)
Cia koridorius todel jokiu kitu spalvu nebus: Siena sviesiai gelsva, grindys naturalaus uosio, durys sviesus klevas. O kriause (sviesi) butu sienine spinta.
Toj paletej buvo klevas bet jau labai paprastas rastas, bet gal geriau paprastas rastas nei netinkama spalva?

4u.gif mačius visokių variantų , bet nemanau , kad derės g.gif .Na jei jau užsakiusi ir pakeisti negali tai žiūrėk dar kokią detalę kriaušės spalvos.Padėtį kartais gali išgelbėti tinkamos spalvos vaza,lempa,kėdutė ar minkštasuolis kokiems batams atsisėdus nusiauti ( jei koridoriuje )
sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man su spalvu derinimu ir kitais meniskais dalykais beda nuo mazu dienu, tad prasausi patarimo 4u.gif
Musu name nuo senu laiku grindys - uosinis parketas, lubos iskaltos medzio lentelemis doh.gif ir nulakuotos (tokia tamsoka spalva, link riesuto kazkur) tai tik perlakuosim kol kas... o kaip tokiu atveju nudazyt sienas? Dabar, ankstesniu gyventoju palikimas: trys sienos - samanine zalia, viena - bordo. Kambarys siaip didelis (50kv.m.), bet atrodo tamsus ir niurus. Noretusi vos vos gelsvos ar kazko link kremines spalvos... bet neturiu suprayimo kaip deres su tuo medziu doh.gif
Gal kur matet kazka panasaus ar patartumet kur pasiziuret ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Adile, nežinau, ką patarti dėl spalvų, bet man kelia siaubą lentelėmis apkaltos lubos g.gif. Kodėl nenori nuplėšti, jei visvien remontuojatės? Arba bent nudažyti baltai unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 06 gegužės 2007 - 11:34
QUOTE(Saja @ 2007 05 06, 11:27)
Adile, nežinau, ką patarti dėl spalvų, bet man kelia siaubą lentelėmis apkaltos lubos  g.gif. Kodėl nenori nuplėšti, jei visvien remontuojatės?

Man irgi doh.gif
Bet pas mus lubos baisiai "mandros" doh.gif "pridarytos" aukstis nuo 2.5 iki 4, 5m skirtingose vietose, tai plest ir keist laaabai brangu butu, nes tada su stogo apsiltinimu bedos atsiranda, ir ji perdaryt reikia (vienu zodziu jau apgalvotas ir atmestas variantas verysad.gif ) visko kol kas finansiskai nepatempsim, tai norim bent atnaujint nublukusia mediena siek tiek ir nutrintas sienas persidazyt... tik nezinau kokia spalva, kad baisiau nei yra, nebutu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2007 05 06, 10:40)
Man irgi  doh.gif
Bet pas mus lubos baisiai "mandros" doh.gif  "pridarytos" aukstis nuo 2.5 iki 4,  5m skirtingose vietose, tai plest ir keist laaabai brangu butu, nes tada su stogo apsiltinimu bedos atsiranda, ir ji perdaryt reikia (vienu zodziu jau apgalvotas ir atmestas variantas  verysad.gif ) visko kol kas finansiskai nepatempsim, tai norim bent atnaujint nublukusia mediena siek tiek ir nutrintas sienas persidazyt... tik nezinau kokia spalva, kad baisiau nei yra, nebutu ax.gif

as tokiu atveju jas dazyciau baltai mirksiukas.gif esu macius taip specialiai padarytas,man visai nieko. ir sienas keisciau i sviesais,asmeniskai tamsiu sodriu nemegstu,bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2007 05 06, 12:40)
Bet pas mus lubos baisiai "mandros" doh.gif  "pridarytos" aukstis nuo 2.5 iki 4,  5m skirtingose vietose, tai plest ir keist laaabai brangu butu, nes tada su stogo apsiltinimu bedos atsiranda

Oho, kokios lubos bigsmile.gif. Na o tikrai, jei baltai nudažyti?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 06, 12:26)
Oho, kokios lubos bigsmile.gif. Na o tikrai, jei baltai nudažyti?

Mintis visai nieko thumbup.gif , tiesa pasakius net nepagalvojau apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Idejos thumbup.gif
http://www.lui.ru/archive/38/6/1
http://www.lui.ru/archive/38/6/2
http://www.lui.ru/archive/38/10/4
http://www.lui.ru/archive/38/15/2
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 05, 13:22)
na as manau kad geriausia susirinkti paletes ir deliotis. tada labai gerai matos, kokios spalvos pjaunasi kokios ne.

QUOTE(dekor @ 2007 05 05, 15:32)
beto medis dazniausiai kelis atspalvius savyje turi abejoju ar dazu palete cia labai pades.

na as manau kad paletes labai padeda, ypac zmonems kurie menkai supranta apie derinima, tad as pritariu undi thumbup.gif

Adile kambarys kad ir didelis bet atrodo tamsus del tu lubu blink.gif tad mano manymu irgi perdazykit jus baltai vietoj lakavimo, bus tikrai geriau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutellee: 06 gegužės 2007 - 15:42
QUOTE(rutellee @ 2007 05 06, 17:41)
na as manau kad paletes labai padeda, ypac zmonems kurie menkai supranta apie derinima, tad as pritariu undi thumbup.gif

tai pritark,ner problemos thumbup.gif
tik kad pirma kart girdziu kad taip daro kas- medi,pliteles ar marmura visi derina pagal medziagos pavyzdzius t.y. atpjauna tau medzio gabala firmoj, nueini i objekta ir ziuri a tink ar netink ten tas medis, o ne susiranda panashu atspalvy dazu paletej ir su ja ziuri.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 06, 16:57)
tai pritark,ner problemos  thumbup.gif
tik kad pirma kart girdziu kad taip daro kas- medi,pliteles ar marmura visi derina pagal medziagos pavyzdzius t.y. atpjauna tau medzio gabala firmoj, nueini i objekta ir ziuri a tink ar netink ten tas medis, o ne susiranda panashu atspalvy dazu paletej ir su ja ziuri.

Kodėl niekas nedaro? pvz sienų spalvas ty dažų, labai patogu parinkti naudojantis palete.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 05 06, 23:34)
Kodėl niekas nedaro? pvz sienų spalvas ty dažų, labai patogu parinkti naudojantis palete.

pabandytum nors perskaityti ka cituoji..

dazu paletes tam ir skirtos kad dazu spalva pasirinkt, betgi kai derini pvz. medi prie dazytos sienos tai ir vaikshtai su medzio gabalu o ne susirandi panashiausia i medi spalva paletej ir vaikshtai su palete.
Atsakyti