Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(ooo @ 2007 05 03, 13:53)
o man tai kazkaip kilo mintis, kad visus kambarius noreciau viena spalva isdazyti, kokia svelnia sviesia  blush2.gif  o tada deti baldus, kilimus, uzuolaidas, pagalveles, vazas ir t.t. su spalvu pazaidimais  rolleyes.gif ka manot apie tai?

na dazniausiai kaip zmones uzsimano tai ka tu nori mirksiukas.gif , tai dazo baltai bigsmile.gif , nes tada laisvai gali zaisti spalvomis....beje labai graziai atrodo....o jei ka gali padazyti keleta sienu akcentuoti, kad nebutu per daug balta....
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2007 05 03, 21:23)
Aš džiaugiuosi didesnę buto dalį išdažius viena spalva-labai svelnia salotos lapo.(nusikalbejau biskuti gal..).O šiaip labai idomiai atrodo violetinė.Ji kai uždegi šviesa tartum pranyksta.Miegamam 3 sienos tokios ir viena sodri žalia.Nors dabar gal norėčiau , kad ir ten būtų salotinė ax.gif

man sitos spalvos thumbup.gif ...labai patinka zalia...o dabar mes isigijom buta su baldais, kurie violetiniai, tai planuoju dar padazyti sienas zalia spalva bet ne visas o kai kurias ir keliom skirtingom zaliom, kurios dera kartu su violetine, be to dar noriu ir vienoj vietoj lubas padazyti, mat jos biski nuleistos, manau atrodytu thumbup.gif
Atsakyti
man sitos spalvos thumbup.gif ...labai patinka zalia...o dabar mes isigijom buta su baldais, kurie violetiniai, tai planuoju dar padazyti sienas zalia spalva bet ne visas o kai kurias ir keliom skirtingom zaliom, kurios dera kartu su violetine, be to dar noriu ir vienoj vietoj lubas padazyti, mat jos biski nuleistos, manau atrodytu thumbup.gif
[/quote]
Svarbaiusia renkantis pardėje iš paletės dažus atsiminti, kad realiai jie bus vos tamsesni.Mano draugė norėjo šviesių spalvų, o gavosi papūginės biggrin.gif Tiesa, vieną sieną dariau pustoniu tamsesnę,bet ji nėra akcentas ir nerėžia akies. Be to kai vientisa spalva tai visi įėję sako , kad labai daug erdvės ir atrodo lyg nuosavame name gyventume ax.gif
O violetinę spalvą arba dievina arba kritikuoja smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytes ir ne tik. Turiu didele problema, gal kas galit padet? Gal dizainere kuri esat? Noreciau paklaust ar tinka kriaušės spalvos spinta jei durys yra naturalaus klevo, o grindys naturalaus uosio. Ar nebus mirgu marga (kriause renkuos todel, kad pasirinkimas labai mazas paleteje, o be to is mazo pavyzdinio kvadratelio sunku nusprest kaip atrodys tikroveje ir pritaikyt)
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2007 05 04, 20:59)
Mielos mamytes ir ne tik. Turiu didele problema, gal kas galit padet? Gal dizainere kuri esat? Noreciau paklaust ar tinka kriaušės spalvos spinta jei durys yra naturalaus klevo, o grindys naturalaus uosio. Ar nebus mirgu marga (kriause renkuos todel, kad pasirinkimas labai mazas paleteje, o be to is mazo pavyzdinio kvadratelio sunku nusprest kaip atrodys tikroveje ir pritaikyt)

Aš kartais pagalvoju, kaip yra sureikšminama visokie derinimai doh.gif
Pas mane yra uosio-ąžuolo parketas, uosinės durys, o spinta- laukinė kriaušė(ruda kaip kaštoninė) . Man patinka, gražu. Žinoma,dar reik atsižvelgt, kokios spalvos sienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 04, 21:28)
Aš kartais pagalvoju, kaip yra sureikšminama visokie derinimai  doh.gif
Pas mane yra uosio-ąžuolo parketas, uosinės durys, o spinta- laukinė kriaušė(ruda kaip kaštoninė) . Man patinka, gražu. Žinoma,dar reik atsižvelgt, kokios spalvos sienos  ax.gif

Na nesureiksminu (lyg ir g.gif ) Bet juk nesinori kad paskui butu slykstu ziuret. ax.gif
Sienos sviesiai gelsvos....
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2007 05 04, 21:35)
Na nesureiksminu (lyg ir  g.gif ) Bet juk nesinori kad paskui butu slykstu ziuret.  ax.gif
Sienos sviesiai gelsvos....

Aš netaikiau tos minties asmeniškai vien tik tau mirksiukas.gif Kai skaitinėju įvairias temas, tai tokią nuomonę ir susidariau ax.gif

O kodėl manai, kad gali netikti?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 04, 21:49)
O kodėl manai, kad gali netikti?

na klevas ir uosis jie tokie daugiau i geltonuma, o kriause (sviesi) turi rausva atspalvi (bent taip atrodo is mazucio pavyzdzio)...
Nors gal kaip tik gerai kad nera visiskai vienoda. Na nezinau, norisi kad deretu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2007 05 05, 11:34)
na klevas ir uosis jie tokie daugiau i geltonuma, o kriause (sviesi) turi rausva atspalvi (bent taip atrodo is mazucio pavyzdzio)...
Nors gal kaip tik gerai kad nera visiskai vienoda. Na nezinau, norisi kad deretu ir tiek.

nederės. reiketu pasirinkt ką nors panashaus atspalvio. beto neaishku kokios dar spalvos interjere bus-kad patarti tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 05, 10:53)
nederės. reiketu pasirinkt ką nors panashaus atspalvio. beto neaishku kokios dar spalvos interjere bus-kad patarti tiksliau.

na as manau kad geriausia susirinkti paletes ir deliotis. tada labai gerai matos, kokios spalvos pjaunasi kokios ne.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 05, 14:22)
na as manau kad geriausia susirinkti paletes ir deliotis. tada labai gerai matos, kokios spalvos pjaunasi kokios ne.

Spalvu saveika shiaip yra mokslas, tai ir turi savo teorija- nebutina jau ten ziuret kad pasakyt ar deres vyshnia prie klevo ir uosio.
tiesiogiai deret negali- galima nebent dazyt sienas zalsvai- tada zalsva deres su vyshnia o gelsvas medis bus kaip fonas.
beto medis dazniausiai kelis atspalvius savyje turi abejoju ar dazu palete cia labai pades.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 05, 10:53)

Cia koridorius todel jokiu kitu spalvu nebus: Siena sviesiai gelsva, grindys naturalaus uosio, durys sviesus klevas. O kriause (sviesi) butu sienine spinta.
Toj paletej buvo klevas bet jau labai paprastas rastas, bet gal geriau paprastas rastas nei netinkama spalva?
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2007 05 05, 16:45)
Cia koridorius todel jokiu kitu spalvu nebus: Siena sviesiai gelsva, grindys naturalaus uosio, durys sviesus klevas. O kriause (sviesi) butu sienine spinta.
Toj paletej buvo klevas bet jau labai paprastas rastas, bet gal geriau paprastas rastas nei netinkama spalva?

cia laminatus renkies? jei taip tai dzin tas rashtas - jei visas interjeras gelsvas tikrai nepatariu statyt vyshnines spintos , jei nekuri shiuolaikinio interjero tai tiks betkoks gesvas-rudas medis-paprasciausiai bus panashios spalvos tai nera spalvine derme bet nors "nereks" niekas.
Atsakyti