QUOTE(ooo @ 2007 05 03, 13:53)
o man tai kazkaip kilo mintis, kad visus kambarius noreciau viena spalva isdazyti, kokia svelnia sviesia o tada deti baldus, kilimus, uzuolaidas, pagalveles, vazas ir t.t. su spalvu pazaidimais ka manot apie tai?
na dazniausiai kaip zmones uzsimano tai ka tu nori , tai dazo baltai , nes tada laisvai gali zaisti spalvomis....beje labai graziai atrodo....o jei ka gali padazyti keleta sienu akcentuoti, kad nebutu per daug balta....
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2007 05 03, 21:23)
Aš džiaugiuosi didesnę buto dalį išdažius viena spalva-labai svelnia salotos lapo.(nusikalbejau biskuti gal..).O šiaip labai idomiai atrodo violetinė.Ji kai uždegi šviesa tartum pranyksta.Miegamam 3 sienos tokios ir viena sodri žalia.Nors dabar gal norėčiau , kad ir ten būtų salotinė
man sitos spalvos ...labai patinka zalia...o dabar mes isigijom buta su baldais, kurie violetiniai, tai planuoju dar padazyti sienas zalia spalva bet ne visas o kai kurias ir keliom skirtingom zaliom, kurios dera kartu su violetine, be to dar noriu ir vienoj vietoj lubas padazyti, mat jos biski nuleistos, manau atrodytu