QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57)
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas
Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau.
Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau.
labai grazu , as kaip tau ir minejau, kad labai grazu derinys melyna-zalia...cia ziuriu ir pabandei, plius dar imetei kitos spalvos...jei tau patinka, sitomis 3-jomis spalvomis ir vadovaukis...
QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:25)
Padėkite apsispręsti . Svetainę išdažėm šviesia citrinos spalva ( pirma paletėje), gavosi gana neutrali spalva. Mikštą dalį prikom su šokolodo spalvos gobelenu išmargintu kakavos spalvos juotelėmis. Grindys - buko atspalvio. Dabar reikia pasispręsti dėl naktinės užuolaidos ir kilimo spalvos. Ką pasiūlytumėt ? Ar reikėtų juos derinti tarpusavyje - t.y. kad kilimas ir užuolaida būtų vienodos spalvos ?
na kadangi tu man paminejai, kad sienas issidazet citrinos spalva, tai man i galva is kart sove mintis apie violetine spalva....manau labai tiktu derinys - citrina-sokoladas-violetine.. tad gali kazka ir galvoti, apie kilima su uzuolaida su violetine spalva...pabandyk atkreipt demesi i ta spalva parduotuvese...o nete pasiieskot variantu, pamatysi, kad pagrinde violetine "eina" kartu su zalia.