Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57)
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva  blink.gif  vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

user posted image

Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau.

labai grazu thumbup.gif , as kaip tau ir minejau, kad labai grazu derinys melyna-zalia...cia ziuriu ir pabandei, plius dar imetei kitos spalvos...jei tau patinka, sitomis 3-jomis spalvomis ir vadovaukis...

QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:25)
Padėkite apsispręsti    ax.gif . Svetainę išdažėm šviesia citrinos spalva ( pirma paletėje), gavosi gana neutrali spalva. Mikštą dalį prikom su šokolodo spalvos gobelenu išmargintu kakavos spalvos juotelėmis. Grindys - buko atspalvio. Dabar reikia pasispręsti dėl naktinės užuolaidos ir kilimo spalvos. Ką pasiūlytumėt ?  Ar reikėtų juos derinti tarpusavyje - t.y. kad kilimas ir užuolaida būtų vienodos spalvos ?

na kadangi tu man paminejai, kad sienas issidazet citrinos spalva, tai man i galva is kart sove mintis apie violetine spalva....manau labai tiktu derinys - citrina-sokoladas-violetine.. tad gali kazka ir galvoti, apie kilima su uzuolaida su violetine spalva...pabandyk atkreipt demesi i ta spalva parduotuvese...o nete pasiieskot variantu, pamatysi, kad pagrinde violetine "eina" kartu su zalia.
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 04 29, 13:21)
labai grazu thumbup.gif , as kaip tau ir minejau, kad labai grazu derinys melyna-zalia...cia ziuriu ir pabandei, plius dar imetei kitos spalvos...jei tau patinka, sitomis 3-jomis spalvomis ir vadovaukis...

Kai dabar įsižiūrėjau, tai lyg ir pamačiau žalsvą spalvą, bet pradžioj tikrai nepastebėjau biggrin.gif.
Atsakyti
Na ką gi, nerimavau ir ieškojau kokia spalva dažyt virtuvės sienas prie raudono virtuvinio, nugis, galit juoktis galit ne, bet nudažėm tokia kaipo ir salotine rolleyes.gif Tai ta raudona atrodo dar ryškiau. Šviestuvas raudonas švieste šviečia tongue.gif Tik dabar laukiam kol atveš baldus, va tada ir pažiūrėsim, kaip čia mums atrodys tongue.gif
Tik dabar gal kas patarkit, kurią kėdžių spalvą rinktis, juodą ar smėlio.Nes tos kur išsirinkom tėra tik šių dviejų spalvų doh.gif Mudu linkstam prie smėlio g.gif
Atsakyti
o man tai kazkaip kilo mintis, kad visus kambarius noreciau viena spalva isdazyti, kokia svelnia sviesia blush2.gif o tada deti baldus, kilimus, uzuolaidas, pagalveles, vazas ir t.t. su spalvu pazaidimais rolleyes.gif ka manot apie tai?
Atsakyti
Man irgi visai patiktų tokia idėja. Tada ne taip išsiryškina atskiros erdvės. Tik deja maniškis nepritartų nė už ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 03, 14:19)
Man irgi visai patiktų tokia idėja. Tada ne taip išsiryškina atskiros erdvės. Tik deja maniškis nepritartų nė už ką  unsure.gif

pas mane visam bute bus vienodos grindys, vienodos lubos ir atejo i galva mintis ir visas sienas padaryt vienodas, o paskui jau galima zaist su detalem laisvai - pakeist baldus, kilimus ir t.t. be baimes, kad netiks spalvos prie sienu rolleyes.gif
Atsakyti
Grindis mes irgi vienodas dėsim. O lubų turbūt neišeis. Dabartiniam bute tai kiekvienam kambary skirtingos spalvos. Dabar mąstau gal baltas visur daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 03, 14:24)
Grindis mes irgi vienodas dėsim. O lubų turbūt neišeis. Dabartiniam bute tai kiekvienam kambary skirtingos spalvos. Dabar mąstau gal baltas visur daryt  g.gif

as tai kadangi baisi nepaseda, man greit visur atsibosta blush2.gif tai noriu daryt remonta sviesu, o paskui jau kaitaliot belekada uzsimaniusi, o jei daryciau sienas ir lubas spalvotai, galetu atsitikti taip,kad mano pamatytas ir i sirdi ikrites baldas nederes doh.gif
bet va viena drauge sako,kad labai nuobodus namai buts, jei lubos, grindys ir sienos visur vienodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 03, 11:53)
o man tai kazkaip kilo mintis, kad visus kambarius noreciau viena spalva isdazyti, kokia svelnia sviesia  blush2.gif  o tada deti baldus, kilimus, uzuolaidas, pagalveles, vazas ir t.t. su spalvu pazaidimais  rolleyes.gif ka manot apie tai?

mes taip ir padarem-visi kambariai,isskyrus vaiku ir musu miegamaji,isdazyti viena spalva-beveik balta. grindys visur vienodos,o ir lubos visur baltos. man patinka bigsmile.gif nemegstu sodriu kambariu spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 03 gegužės 2007 - 14:59
QUOTE(laura x @ 2007 05 03, 15:57)
mes taip ir padarem-visi kambariai,isskyrus vaiku ir musu miegamaji,isdazyti viena spalva-beveik balta.

na ir kaip gyvenasi? bigsmile.gif
o miegamaji kokia dazet? idomu, nes niekaip nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 03, 13:59)
na ir kaip gyvenasi?  bigsmile.gif
o miegamaji kokia dazet? idomu, nes niekaip nesugalvoju  doh.gif

vos vos smelio,bet labai svelni,netoli baltos smile.gif . vaiku- truputi stipriau gelsvas.
kol kas dar negyvenam,apsigyvensim tik uz poros menesiu,bet tikiuos,kad patiks bigsmile.gif o jei ne... ziuresim tada smile.gif
mes dabar jau gan daug metu nuomojames nama,kuris visas isdazytas baltai-sienos ir lubos,grindys skiriasi tik rastais parketo,bet ne spalva. mum labai patinka, neatsibosta, nepretenzinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 03 gegužės 2007 - 15:04
Aš džiaugiuosi didesnę buto dalį išdažius viena spalva-labai svelnia salotos lapo.(nusikalbejau biskuti gal..).O šiaip labai idomiai atrodo violetinė.Ji kai uždegi šviesa tartum pranyksta.Miegamam 3 sienos tokios ir viena sodri žalia.Nors dabar gal norėčiau , kad ir ten būtų salotinė ax.gif
Atsakyti