Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 02, 18:49)
Koks idomus kampas  bigsmile.gif

Ir koks didelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2007 12 03, 14:44)
As tavo vietoj rinkciaus kazka is bordo. Panasus koloritas yra pas mus gyvenamajam - miegamajam kambary, tik sofa geltona, o viena siena bordo, na ir kitos detales (pagalveles, uzuolaidos ir t.t.) bordo-raudonos spalvos. kadangi kamabarys tamsus, tai per daug "karstai" neatrodo, man pats tas- ir sviesu, ir jauku, ir aktyvina tuo paciu  biggrin.gif Aisku, cia mano nuomone, reik gal dar ziuret, ar kambarys sviesus, ar ne  4u.gif

Na, kambarys nėra iš šviesiausių g.gif už lango dar balkonas stiklintas, tai šviesos ne fontanai schmoll.gif Žinai, man dūšia irgi kažko prie bordo linksta ax.gif Dar radau sopkutę panašiai kokios norėčiau user posted image tik vyno raudonumo reikėtų g.gif
Ačiū už patarimą, nebesimėtysiu daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 02, 18:49)
Koks idomus kampas  bigsmile.gif

Aha tikrai,bet labai jau talpus užpakaliukams! lotuliukas.gif
Atsakyti
šiek tiek žydros smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
vat, kas idejo sia nuotraukyte aciu bigsmile.gif , cia mano savoniu miegamojo spalva tongue.gif
Atsakyti
įdėjau turbūt aš ax.gif bet, žinok, aš jau irgi esu susirgus šita spalva. Tik norėčiau jos svetainėje, su kokiu oranžiniu sėdimuoju ir pan. Bt vyras sako, kad gal nelabai svetainei spalva tinka. jei neperkalbėsiu (laiko turiu, nes net buto dar naujo neturim ax.gif ), tai tada teks ją kelt į miegamąjį. bet kur nors tai tikrai reiks įtaisyti, nes įsimetė nerealus žalios poreikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 12 04, 10:45)
įdėjau turbūt aš ax.gif  bet, žinok, aš jau irgi esu susirgus šita spalva. Tik norėčiau jos svetainėje, su kokiu oranžiniu sėdimuoju ir pan. Bt vyras sako, kad gal nelabai svetainei spalva tinka. jei neperkalbėsiu (laiko turiu, nes net buto dar naujo neturim  ax.gif ), tai tada teks ją kelt į miegamąjį. bet kur nors tai tikrai reiks įtaisyti, nes įsimetė nerealus žalios poreikis  biggrin.gif

Zinai, zalia spalva ramina, taigi nezinau ar tinkama spalva svetaineje, juk joje vyskta bendravimas, tiktu gelsva mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, čia stereotipas toks. Konkrečiai tai labai daug kas nuo atspalvio gi priklauso. Toji žalia, kur nuotraukoj, man atrodo labai gyva (ypač jei dar su oranžine kokia ją paderint - Kaži ar toks labai jau ramus derinys gautųsi smile.gif ) ir tuo pačiu lengva, neslegianti.

O gelsva man 'per skystai'. Nebent dėt sodrią geltoną su vyno raudonumo užuolaidom ir pan. Man patinka sodrios spalvos, neatmieštos ax.gif Ir taip jau to pilkumo, vangumo, blyškumo lietuviškom sąlygom daug, ypač su Klaipėdos klimatu smile.gif Bet čia jau kiekvienam pagal skonį 4u.gif

va kad ir šita žalia - nežinau, ką ji galėtų nuramint rolleyes.gif
user posted image

šita irgi aktyvi žalia user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 04 gruodžio 2007 - 23:30
Dar taip paglvojau, kad man svetainės, ko gero, ramesnės norisi, nei miegamojo. Nežinau, nelogiška čia šiaip pagal visas taisykles. Bet pas mus dabar miegamasis ryškiai oranžinėm sienom su bordiniais elementais. Tai labai thumbup.gif ir nenorėčiau ramesnio. O svetainės norisi spalvingos, bet nebūtinai tokios intensyvios. va toji žalia man ir atrodo optimalus variantas g.gif

Nu, pradėjau aš čia skleist erezijas... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 12 04, 14:34)
Dar taip paglvojau, kad man svetainės, ko gero, ramesnės norisi, nei miegamojo. Nežinau, nelogiška čia šiaip pagal visas taisykles. Bet pas mus dabar miegamasis ryškiai oranžinėm sienom su bordiniais elementais. Tai labai  thumbup.gif  ir nenorėčiau ramesnio. O svetainės norisi spalvingos, bet nebūtinai tokios intensyvios. va toji žalia man ir atrodo optimalus variantas  g.gif

Nu, pradėjau aš čia skleist erezijas...  rolleyes.gif  biggrin.gif

O, gal tu galetum ideti savo miegamojo nuotraukyte blush2.gif ?Labai jau gundanciai skamba tos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, mes dabar net ne Lietuvoj sėdim, bet einu pasiknisiu po nuotraukų CD, gal iš seniau ką nors tinkamo rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 12 04, 15:37)
Nu, mes dabar net ne Lietuvoj sėdim, bet einu pasiknisiu po nuotraukų CD, gal iš seniau ką nors tinkamo rasiu  g.gif

Na, as taip pat ne LT, Amerikeje sedziu tongue.gif
Atsakyti