QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 26, 08:50)
Sveikos, reikia patarimo...
baisiai norėjau oranžinio kambario. Išsitapetavau sienas ir ....ką daryti su danga? kokia danga tinka prie oranžinių sienų ?na neikaip nesugalvoju, vis ne tas ir ne tas.... ir kaip galima tą spalvą prislopinti, nes bijau kad ta mano užgaida tuoj man atsirūgs
Ačiū
Mes miegamajam savo išsirinko ryškiai oranžinius tapetus tokius vertikaliai 'paglamžytus'. Tai tapetuotoja atvažiavusi išsigando, sako, 'vakai, tik ne miegamajame, pavargsit labai'. Nu, sudrumstė mums smegenėles, vos nenuvažiavom pasikeist, bet galiausiai nusprendėm surizikuot ir likt prie savo. dar prie to ryškiai oranžinės pridėjom bordinius roletus ir sodriai bordinę užuolaidą, slepiančią sieninę spintą, tai kambarys labai gyvas ir kontrastingas
Dabar, po poros metų, manau, kad tai buvo vienas iš šauniausių sprendimų, kuriuos priėmėm remontuodamiesi butą
man apskritai ryškių spalvų organizmas reikalauja
ir miegamasis, kaip kažkas čia jau rašė, mane turi ne raminti, o naktį meilei įkvėpti bei ryte pabudus naujai dienai žvaliai nuteikti. Mūsiškio langai į rytus, tai kai kai paryčiais saulutė pašviečia, tos oranžinės sienos dar labiau nušvinta. Į jokią kitą spalvą jų nemainyčiau
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2007 09 18, 19:59)
Štai toks mano svajonių interjeras
Kada nors, kai vaikai užaugs ir bus nebaisūs šviesūs minkšti baldai, labai šviesios sienos...
o mano košmarų
Na, gal ne košmarų, daug baisiau man atrodo dabar kažkodėl populiarios barbiškai rožinės arba violetiniai alyvinės sienos (nu neperneša mano organizmas tokių spavų nors tu ką...), bet šitam tai irgi greit sunykčiau ir pati savęs tokioj monotoniškoj vienspalvėj blankioj aplinkoj neberasčiau.
dabar mąstau, kad naujame bute (kurio dar neturim
) miegamasis greičiausiai vėl bus oranžinis, vonia arba oranžinė su balta arba ryški, bet gaivi salotinė (ne ta flomasterių, bet tikrų salotų lapų salotinė) su balta, o vat dėl svetainės ir nežinau. Galima būtų kažką raudono, bet nesinori, kad visas butas raudonai oranžinis gautųsi. tada tikrai didžioji priešė monotonija užkankintų. Tai galvoju, gal kažką tokio:
Bet tokia spalva, mano nuomone, šviesius baldus labai mėgsta, turbūt geriausia baltus, kaip čia. O man labai natūralaus medžio masyvo norisi... Nebeliktų mano taip mėgstamo kontrasto...