Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(kristik @ 2007 11 27, 20:50)
user posted image

Koks idomus kampas bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus beveik visam name tokia spalva smile.gif man labai patinka thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Dilema g.gif ... Pas mus sienų spalvos kambary persikine ir geltona.. Grindys - bukas, baldai šviesūs. Kilimas rusvas. Kokios spalvos sofą rinktis - tamsaus šokolado, ar pilką? Neapsisprendžiu mastau.gif Jei šokoladinę, tai gal bus jau per daug dominuojantis rusvumas? O pilka būtų atsvara toms šiltoms spalvoms, bet gal per dąsu? O jei tamsiai bordo? Per daug ''karštas" interjeras?... doh.gif
Patarkit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 12 02, 18:55)
pas mus beveik visam name tokia spalva  smile.gif  man labai patinka  thumbup.gif user posted image

grazu bigsmile.gif jauku ir silta
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 03, 10:30)
grazu  bigsmile.gif jauku ir silta

tikrai taip-labai jauki ir silta spalva thumbup.gif net niuria diena (tokia kaip siandien smile.gif ) , ji labai susildo kambari... o vakare prie apsvietimo is vis pasaka atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas galetu patartikokios spalvos virtuves baldus daryt, jei sienos tokios geltonos, nu nesakyciau, kad ryskiai geltonos, bet ir ne pats sviesiausias atspalvis. Kazko linkstu sokolado spalvos link, bet tada ta virtuve atrodo vos ne kaip sekcija. Ir nebezinau ka daryt g.gif
Plyteles ant grindu yra tokios rusvos
Atsakyti
ritoolia, o kaip kas nors rausvo? Pries kelis metus, kai sau virtuvės ieškojom, buvom radę tokį įdomų pavyzduką, tokie kaip sendinto medžio baldai, bet rausvi. Žodžiu, per tą minkštą raudonumą prasimuša medienos raštas. Labai neblogai atrodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 26, 08:50)
Sveikos, reikia patarimo...
baisiai norėjau oranžinio kambario. Išsitapetavau sienas ir ....ką daryti su danga? kokia danga tinka prie oranžinių sienų ?na neikaip nesugalvoju, vis ne tas ir ne tas.... ir kaip galima tą spalvą prislopinti, nes bijau kad ta mano užgaida tuoj man atsirūgs sad.gif
Ačiū 4u.gif

Mes miegamajam savo išsirinko ryškiai oranžinius tapetus tokius vertikaliai 'paglamžytus'. Tai tapetuotoja atvažiavusi išsigando, sako, 'vakai, tik ne miegamajame, pavargsit labai'. Nu, sudrumstė mums smegenėles, vos nenuvažiavom pasikeist, bet galiausiai nusprendėm surizikuot ir likt prie savo. dar prie to ryškiai oranžinės pridėjom bordinius roletus ir sodriai bordinę užuolaidą, slepiančią sieninę spintą, tai kambarys labai gyvas ir kontrastingas thumbup.gif Dabar, po poros metų, manau, kad tai buvo vienas iš šauniausių sprendimų, kuriuos priėmėm remontuodamiesi butą thumbup.gif man apskritai ryškių spalvų organizmas reikalauja ax.gif ir miegamasis, kaip kažkas čia jau rašė, mane turi ne raminti, o naktį meilei įkvėpti bei ryte pabudus naujai dienai žvaliai nuteikti. Mūsiškio langai į rytus, tai kai kai paryčiais saulutė pašviečia, tos oranžinės sienos dar labiau nušvinta. Į jokią kitą spalvą jų nemainyčiau thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2007 09 18, 19:59)
Štai toks mano svajonių interjeras wub.gif Kada nors, kai vaikai užaugs ir bus nebaisūs šviesūs minkšti baldai, labai šviesios sienos... smile.gif

o mano košmarų unsure.gif ax.gif Na, gal ne košmarų, daug baisiau man atrodo dabar kažkodėl populiarios barbiškai rožinės arba violetiniai alyvinės sienos (nu neperneša mano organizmas tokių spavų nors tu ką...), bet šitam tai irgi greit sunykčiau ir pati savęs tokioj monotoniškoj vienspalvėj blankioj aplinkoj neberasčiau.

dabar mąstau, kad naujame bute (kurio dar neturim biggrin.gif ) miegamasis greičiausiai vėl bus oranžinis, vonia arba oranžinė su balta arba ryški, bet gaivi salotinė (ne ta flomasterių, bet tikrų salotų lapų salotinė) su balta, o vat dėl svetainės ir nežinau. Galima būtų kažką raudono, bet nesinori, kad visas butas raudonai oranžinis gautųsi. tada tikrai didžioji priešė monotonija užkankintų. Tai galvoju, gal kažką tokio:
user posted image
Bet tokia spalva, mano nuomone, šviesius baldus labai mėgsta, turbūt geriausia baltus, kaip čia. O man labai natūralaus medžio masyvo norisi... Nebeliktų mano taip mėgstamo kontrasto...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 12 03, 11:34)
tikrai taip-labai jauki ir silta spalva  thumbup.gif net niuria diena (tokia kaip siandien smile.gif ) , ji labai susildo kambari... o vakare prie apsvietimo is vis pasaka atrodo  thumbup.gif

Jei netyčia naudojai Brillux dažus (nors ir mažai tikėtina), gal gali pasakyti kodą? ax.gif Mūsų meistrai dirba su Brillux, patys atveža, tai nenoriu užsiimti kitokių dažų ieškojimais...

QUOTE(pienių jūra @ 2007 12 03, 15:04)
ir miegamasis, kaip kažkas čia jau rašė, mane turi ne raminti, o naktį meilei įkvėpti bei ryte pabudus naujai dienai žvaliai nuteikti. Mūsiškio langai į rytus, tai kai kai paryčiais saulutė pašviečia, tos oranžinės sienos dar labiau nušvinta. Į jokią kitą spalvą jų nemainyčiau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad kai miegamąjį naudoji poilsiui, tai būni užsimerkęs ir spalvų nematai. O kai naudoji jį kitais tikslais ax.gif, tai aplinka turi būti arba energinga, arba romantiška wub.gif.
Atsakyti
Saja, mes dazem Tikurila. (bet ir sio kodo neturiu. ten buvo specialiai tokia spalva sumaisyta toj pardoj, kur pirkom... )
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 12 02, 20:36)
Dilema  g.gif ... Pas mus sienų spalvos kambary persikine ir geltona.. Grindys - bukas, baldai šviesūs. Kilimas rusvas. Kokios spalvos sofą rinktis - tamsaus šokolado, ar pilką? Neapsisprendžiu  mastau.gif Jei šokoladinę, tai gal bus jau per daug dominuojantis rusvumas? O pilka būtų atsvara toms šiltoms spalvoms, bet gal per dąsu? O jei tamsiai bordo? Per daug ''karštas" interjeras?...  doh.gif
Patarkit?  4u.gif

As tavo vietoj rinkciaus kazka is bordo. Panasus koloritas yra pas mus gyvenamajam - miegamajam kambary, tik sofa geltona, o viena siena bordo, na ir kitos detales (pagalveles, uzuolaidos ir t.t.) bordo-raudonos spalvos. kadangi kamabarys tamsus, tai per daug "karstai" neatrodo, man pats tas- ir sviesu, ir jauku, ir aktyvina tuo paciu biggrin.gif Aisku, cia mano nuomone, reik gal dar ziuret, ar kambarys sviesus, ar ne 4u.gif
Atsakyti
dabar gi taip žiūriu, kad visai neblogai ir raduona su ta mano ankstesne žalia žiūrisi
user posted image
Nors aš gal vis tiek pirmenybę teikčiau oranžinei, bet raudona nedaug teatsiliktų smile.gif

P.S. Ankstesnis žalios atspalvis gyvesnis ir gaivesnis, bet manau, kad derinant raudoną didelio skirtumo nebūtų - žiūrėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 03 gruodžio 2007 - 16:00