Pasiskaiciau cia ivairiausiu nuomoniu ir pasiulymu, tad pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Mes visame bute sienas issidazeme viena spalva, t.y. pieno spalva, atrodo beveik balta (ten kur siena ribojasi lubomis, matosi, jog sienos nera baltos). Esu tikrai patenkinta. Apstatant kambarius galejome laisvai zaisti su kt spalvomis. Butas sviesus, erdvus.
Sakysite labai nepraktiska, nes tepasi...o ka kt spalvu pats sviesiausias atspalvis tepasi maziau? Tikrai ne.
QUOTE(Karablikas @ 2007 11 20, 15:07)
Musiskis taip pat toks samaninis, na zalsvas, as labai patenkinta
Manyciau morkava, t.y oranzine tokia prigesinta turetu tikti
Manyciau morkava, t.y oranzine tokia prigesinta turetu tikti
O nuotraukytės negalima?Aš tambūre norėčiau samaninės, bet kai paletėje žiūriu, tai niekaip neišsirenku, vis ne tokia atrodo
Na ir man prireike patarimo
Darom remonta visam name, bet va kokia spalva isdazyti svetaine ir valgomaji( pusiau sujungti) Siuo metu sienos baltos ir tikrai varo i nevilti , gryna ligonine As nekenciu melynos, o vyras-zalios ir rausvos Tai nebezinom ka daryti
Svetaineje baldai gelsvai-rusvi, zidinys irgi rusvas,grindys-nei tamsios, nei sviesios. Be to is svetaines dideles stiklines durys i terasa, bet siaurine puse, tai nera labai sviesu.Vienu zodziu nebezinom, kokia cia spalva pasirinkus Net nezinau ar atskirti spalvomis svetaine ir valgomaji ar kaip tik pabandyti viska i viena labiau jungti. Svetaine kazkur 24 kvadratai, o valgomasis 12kv.
Darom remonta visam name, bet va kokia spalva isdazyti svetaine ir valgomaji( pusiau sujungti) Siuo metu sienos baltos ir tikrai varo i nevilti , gryna ligonine As nekenciu melynos, o vyras-zalios ir rausvos Tai nebezinom ka daryti
Svetaineje baldai gelsvai-rusvi, zidinys irgi rusvas,grindys-nei tamsios, nei sviesios. Be to is svetaines dideles stiklines durys i terasa, bet siaurine puse, tai nera labai sviesu.Vienu zodziu nebezinom, kokia cia spalva pasirinkus Net nezinau ar atskirti spalvomis svetaine ir valgomaji ar kaip tik pabandyti viska i viena labiau jungti. Svetaine kazkur 24 kvadratai, o valgomasis 12kv.
Sunku pasakytė nemačius nė plano Bet turbūt, jei jie pusiau atskirti, atskirčiau spalvomis, kad įdomiau būtų O spalvų labai daug ir be paminėtų nemėgstamų Juk ir pačios baltos yra visokių: pieno baltumo, kiaušinio lukšto, dramblio kaulo ir pan. Labai daug geltonos atspalvių - gal iš jų išsirinksi
pirkau dazus ir ne tiko spalva turiu vivacolor7 9litrai,maz daug galima nudazyti40kv.,jie jau su spalva tokia sviesiai geltona,vadinasi gingster 145,paletei galit paziureti,ten jinai bus intensivesne,mes dar skiede su baltai dazais,nudazem pora kart ir dar liko visa deze,va.mokejau 290litu,noriu tik 80,pati vivacolor7 kainuoje 150lt,uz 9litrus.
ir dar turiu vienus irgi vivacolor7,9litrai,spalva neatsimenu dabar,bet tokia sviesiai apelsinine,ainavo irgi daug,noriu tik 100lt.
prasomi i az.
ir dar turiu vienus irgi vivacolor7,9litrai,spalva neatsimenu dabar,bet tokia sviesiai apelsinine,ainavo irgi daug,noriu tik 100lt.
prasomi i az.
QUOTE(tasha @ 2007 11 27, 01:51)
Na ir man prireike patarimo
Kiek suprantu - tai baldai ir židinys ir grindys - šiltos, o jei va dar baldai ir gelsvai rusvi - tai labia nugeltonint sienų ir nereiktų, gal ką nors iš šaltesnių : Tikriausia rinkčiausi dalį sienų kokias balintos kavos o kokią vieną, arba koloną kokią, na priklausomai nuo plano - intensyvesnę (gal žalių alyvuogių, gal purviną kiaušinio trynio, gal kokią plytinę (rudai raudoną) arba kad ir margą (galima išnaudoti tapetus. Sunku patart nematant pačio vaizdo.
Man dar gražiai žiūrisi šilta pilka spalva, tokie šiek tiek į rusvumą. Bet tikrai neįmanoma kažką patart nematant.
Bet tikriasuia nesirinkčiau labai labai šiltų ir grynų spalvų...
Gal geriau sužaisti su dekoru ir užuolaidom :
Nors... jei šiaurinė pusė tai irgi norisi tos šilumos... Bet tikriasuia išnaudočiau vieną sieną tam šilumos ir šviesos šaltiniui sukurti, o kitas - daug maž neutralias.
Va tokia nerėkianti gelsva visai simpatiška gal :
Na, man tokia silta geltona spalva
QUOTE(jadzka @ 2007 11 27, 08:51)
Kiek suprantu - tai baldai ir židinys ir grindys - šiltos, o jei va dar baldai ir gelsvai rusvi - tai labia nugeltonint sienų ir nereiktų, gal ką nors iš šaltesnių : Tikriausia rinkčiausi dalį sienų kokias balintos kavos o kokią vieną, arba koloną kokią, na priklausomai nuo plano - intensyvesnę (gal žalių alyvuogių, gal purviną kiaušinio trynio, gal kokią plytinę (rudai raudoną) arba kad ir margą (galima išnaudoti tapetus. Sunku patart nematant pačio vaizdo.
Man dar gražiai žiūrisi šilta pilka spalva, tokie šiek tiek į rusvumą. Bet tikrai neįmanoma kažką patart nematant.
Nors... jei šiaurinė pusė tai irgi norisi tos šilumos... Bet tikriasuia išnaudočiau vieną sieną tam šilumos ir šviesos šaltiniui sukurti, o kitas - daug maž neutralias.
Man grazi sita gelsva, bet MV sako, kad per tamsi Ir pries tapetus maniskis,sako, kad jam nepatinka Del visu kambariu ir virtuves sutarem is pirmo karto, nu cia tiesiog uzstrigom Reiks man plana papaisyti, tada geriau isivaizduosit,gal lengviau patarti bus.
QUOTE(tasha @ 2007 11 27, 19:28)
Man grazi sita gelsva, bet MV sako, kad per tamsi Ir pries tapetus maniskis,sako, kad jam nepatinka Del visu kambariu ir virtuves sutarem is pirmo karto, nu cia tiesiog uzstrigom Reiks man plana papaisyti, tada geriau isivaizduosit,gal lengviau patarti bus.
Tai gal ir foto turi?
Papildyta:
Man tokia balta graži:
Čia gal nelabai gerai matosi, bet labai švelnus gelsvumas:
Gal šita tiktų:
QUOTE(kristik @ 2007 11 27, 18:50)
Tai gal ir foto turi?
Foto neturiu, o ir padaryti dabar butu sunku, nes viskas uzkrauta, siuo metu pagrindini miegamaji ir virtuve remontuoti pradejom, tai i svetaine iejus kojas isilausti galima Nupiesiu plana ir idesiu ryt.
P.S pasiulytos spalvos MV patiko, sako svarstytina
QUOTE(kristik @ 2007 11 27, 10:50)
Tai gal ir foto turi?
Papildyta:
Man tokia balta graži:
Gal šita tiktų:
Papildyta:
Man tokia balta graži:
Gal šita tiktų:
Pirmoji nuotrauka , tai mano svajoniu gyvenamasis kambarys