Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Nerytė @ 2007 10 27, 09:24)
user posted image
grazus spalvinis derinys

bigsmile.gif Labai grazu bigsmile.gif Grazus spalvu derinys, labai megstu zalia, bet tikrai nenoreciau niekada zaliu sienu, o cia yra puiki alternatyva tureti zalia spalva ax.gif
Atsakyti
Niekada nesakyk "niekada" mirksiukas.gif Aš taip pat galvojau, o būtent šiandien pamačiau labai gražia žalia nudažytas sienas, kurios atrodė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai net pradėjau galvoti, kad kažkurį kambarį reikės taip nudažyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 11 18, 12:45)
Niekada nesakyk "niekada"  mirksiukas.gif Aš taip pat galvojau, o būtent šiandien pamačiau labai gražia žalia nudažytas sienas, kurios atrodė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tai net pradėjau galvoti, kad kažkurį kambarį reikės taip nudažyti  rolleyes.gif

O zalia mane ramina, as turesiu miegamaji tik zalios spalvos, na zinoma, tik jos atspalvi tongue.gif
Atsakyti
Mano miegamasis toks švelniai salotinis thumbup.gif Vyras, kai išrinkau spalvą, sakė vėmalų spalva blink.gif O dabar džiaugiasi tongue.gif Baldus užsisakėm šviesius, nes mažai erdvės unsure.gif Nežinau, kokias detales reikės derinti g.gif Gal geltonas - rudas - ryškiai salotines smile.gif
Atsakyti
musu miegamasis zalios spalvos, na zalsvas atspalvis ax.gif kitaip dar vadinama pistacija cool.gif o pries tai buvo sienos nudazytos levandos spalva irgi labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 19 lapkričio 2007 - 10:15
QUOTE(Kerė @ 2007 11 19, 11:13)
Mano miegamasis toks švelniai salotinis  thumbup.gif Vyras, kai išrinkau spalvą, sakė vėmalų spalva  blink.gif O dabar džiaugiasi  tongue.gif Baldus užsisakėm šviesius, nes mažai erdvės  unsure.gif Nežinau, kokias detales reikės derinti  g.gif Gal geltonas - rudas - ryškiai salotines  smile.gif

Vyras labai vaizdingai išsireiškė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano irgi vis bumba bumba,bet pamato rezultatą- pasirodo ir jam patinka bigsmile.gif
Kai meistras išdažė pirma eile kambarius, tai maniškis sakė spalvos be spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 09, 18:06)

bigsmile.gif KOKIĮ GERĄ PUSLAPIUKĄ ČIA PARODEI........ SUPER.
AČIŪŪŪŪŪŪ
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 11 20, 02:11)
bigsmile.gif  KOKIĮ GERĄ PUSLAPIUKĄ ČIA PARODEI........ SUPER.
AČIŪŪŪŪŪŪ

Aha, man irgi labai i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Spalvos ir šviesa
Atsakyti
Musiskis taip pat toks samaninis, na zalsvas, as labai patenkinta thumbup.gif
QUOTE(Kerė @ 2007 11 19, 11:13)
Mano miegamasis toks švelniai salotinis  thumbup.gif Vyras, kai išrinkau spalvą, sakė vėmalų spalva  blink.gif O dabar džiaugiasi  tongue.gif Baldus užsisakėm šviesius, nes mažai erdvės  unsure.gif Nežinau, kokias detales reikės derinti  g.gif Gal geltonas - rudas - ryškiai salotines  smile.gif

Manyciau morkava, t.y oranzine tokia prigesinta turetu tikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 11 20, 04:07)
Musiskis taip pat toks samaninis, na zalsvas, as labai patenkinta  thumbup.gif
Manyciau morkava, t.y oranzine tokia prigesinta turetu tikti  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui, išmėginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti