Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

labai grazu wub.gif
Atsakyti
o man patinka ir atskirai tokos spalvytes bigsmile.gif megstu rudeniskas spalvas
Atsakyti
derinukas labai grazus, mano spalvos, tik man norisi ryskesniu sienu.Bet sako, kad stilingiausi yra kambariai, kuriu sienos - svelniu spalvu, o detales ryskesnes ax.gif cia yra teisybe, bet silpnybe turiu tokiom sienom, kaip pagalveles, na tik ne tokios ryskios turetu buti, nes mano akys pavargtu bigsmile.gif

Atsakyti
Projekuotojos patarkit 4u.gif

Iš manęs dizainerė nekokia blush2.gif tad reikia baisiai patarimo ax.gif
Pas mus virtuve bus balintos kavos spalvos,stalvirsis tamsiai rudas,grindys irgi tamsiai rudos, tai klausimas kokią spalvą pasirinkti SIENOMS g.gif Norėčiau lyg ir balintos kavos,bet ar nebus per daug ruda meistrai iš vis apie persikinę karksi unsure.gif
Atsakyti
Spalvu derinukai

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
neblogi derinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 09, 18:06)

Ačiūūūū X-iuke 4u.gif
Labai seniai kažko panašaus ieškojau...
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 09, 16:06)
Projekuotojos patarkit 4u.gif 

Iš manęs dizainerė nekokia  blush2.gif  tad reikia baisiai patarimo ax.gif
Pas mus virtuve bus balintos kavos spalvos,stalvirsis tamsiai rudas,grindys irgi tamsiai rudos, tai klausimas kokią spalvą pasirinkti SIENOMS g.gif  Norėčiau lyg ir balintos kavos,bet ar nebus per daug ruda  meistrai iš vis apie persikinę karksi unsure.gif

o kodel gi ne? bigsmile.gif jei vel idesi balinta kava mano manynu viskas susilies, ir neisryskinsi detaliu g.gif

QUOTE(X-iuke @ 2007 11 09, 17:06)

thumbup.gif aciu
Atsakyti
Reikia patarimo, neapsisprendziam kokia virtuveje turi buti sienu spalva...baldai - raudonmedzio, grindys sviesiai rusvos. noreciau, kad viena siena butu tamsesne, galbut tamsiai raudona, bet del kitu neturim ideju. buciau dekinga jei kas mesteltu kokia mintele..
Atsakyti
I kokius kriterijus reikia atsizhvelgti renkantis ishoriniu duru spalva? itariu kad pagal grindu spalva? ar ne? pagal ka jus renkates duru spalvas, ne tik ishoriniu, bet ir vidiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 15, 10:59)
I kokius kriterijus reikia atsizhvelgti renkantis ishoriniu duru spalva? itariu kad pagal grindu spalva? ar ne? pagal ka jus renkates duru spalvas, ne tik ishoriniu, bet ir vidiniu?  g.gif

Na išorines duris mes derinom prie nmo išorės ir garažo vartų smile.gif O vidaus derinsim prie grindų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 11 15, 11:58)
Na išorines duris mes derinom prie nmo išorės ir garažo vartų  smile.gif O vidaus derinsim prie grindų  mirksiukas.gif

na pas mus butas tai prie ishores ner kaip derinti ax.gif
Atsakyti