labai grazu
o man patinka ir atskirai tokos spalvytes megstu rudeniskas spalvas
derinukas labai grazus, mano spalvos, tik man norisi ryskesniu sienu.Bet sako, kad stilingiausi yra kambariai, kuriu sienos - svelniu spalvu, o detales ryskesnes cia yra teisybe, bet silpnybe turiu tokiom sienom, kaip pagalveles, na tik ne tokios ryskios turetu buti, nes mano akys pavargtu
Projekuotojos patarkit
Iš manęs dizainerė nekokia tad reikia baisiai patarimo
Pas mus virtuve bus balintos kavos spalvos,stalvirsis tamsiai rudas,grindys irgi tamsiai rudos, tai klausimas kokią spalvą pasirinkti SIENOMS Norėčiau lyg ir balintos kavos,bet ar nebus per daug ruda meistrai iš vis apie persikinę karksi
Pas mus virtuve bus balintos kavos spalvos,stalvirsis tamsiai rudas,grindys irgi tamsiai rudos, tai klausimas kokią spalvą pasirinkti SIENOMS Norėčiau lyg ir balintos kavos,bet ar nebus per daug ruda meistrai iš vis apie persikinę karksi
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 09, 18:06)
Ačiūūūū X-iuke
Labai seniai kažko panašaus ieškojau...
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 09, 16:06)
Projekuotojos patarkit
o kodel gi ne? jei vel idesi balinta kava mano manynu viskas susilies, ir neisryskinsi detaliu
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 09, 17:06)
aciu
Reikia patarimo, neapsisprendziam kokia virtuveje turi buti sienu spalva...baldai - raudonmedzio, grindys sviesiai rusvos. noreciau, kad viena siena butu tamsesne, galbut tamsiai raudona, bet del kitu neturim ideju. buciau dekinga jei kas mesteltu kokia mintele..
I kokius kriterijus reikia atsizhvelgti renkantis ishoriniu duru spalva? itariu kad pagal grindu spalva? ar ne? pagal ka jus renkates duru spalvas, ne tik ishoriniu, bet ir vidiniu?
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 15, 10:59)
I kokius kriterijus reikia atsizhvelgti renkantis ishoriniu duru spalva? itariu kad pagal grindu spalva? ar ne? pagal ka jus renkates duru spalvas, ne tik ishoriniu, bet ir vidiniu?
Na išorines duris mes derinom prie nmo išorės ir garažo vartų O vidaus derinsim prie grindų
QUOTE(kristik @ 2007 11 15, 11:58)
Na išorines duris mes derinom prie nmo išorės ir garažo vartų O vidaus derinsim prie grindų
na pas mus butas tai prie ishores ner kaip derinti