Kartais taip sunku suderinti tai, kas gražu, ir tai, kas praktiška..
man labai patinka tamsūs baldai, bet ant jų kiekviena dulkelė šviečia
man labai patinka tamsūs baldai, bet ant jų kiekviena dulkelė šviečia
apie tamsius baldus ir as pritariu , turime vynios spalvos sofa , vis turiu eiti aplinkui su mazgote
o man patinka pagalves, grazios pagalves pagyvina kambario interjera
QUOTE(alfoncis @ 2007 10 09, 17:28)
man pati neautraliausia spalva yra gelsva tokia. visur dera.... ir ner salta kaip melyna ar kitos spalvos
Mes dukrytes kambari isdazem sviesiai melynai. Issirinkau as, kadangi tai mano megstamiausia spalva. Dabar visi ateina ir klausia, o ka? Lauket berniuko? Ir isvis, labai apsidziaugiau, kai radau kazkur straipsni apie spalvu tinkamuma. Tai pasirodo, vaiku kambariui geriausiai tinka zalsva, melsva ir dar kazkokia, nebepamenu. Tada labai apsidziaugiau
Aš skaičiau, kad miegamajame labai tinka melsva spalva. Mes ruošėmės dažyti dangiškai, tačiau nusidažėm šviesiai alyvine spalva
as taip pat buvau skaicius, kad melyna labai tinka miegamajame kambaryje - ramina.Daug kas megsta sia spalva.
Bet man melina slegia - visiskai negyva spalva namuose atrodo .
As esu isitikinusi, kad mano miegamasis turi mane ne raminti, o kad atsikelusi, as noreciau islipti is lovos.Man turi miegamasis buti gyvas
As esu isitikinusi, kad mano miegamasis turi mane ne raminti, o kad atsikelusi, as noreciau islipti is lovos.Man turi miegamasis buti gyvas
Pas mus miegamasis ,na net nemoku nupasakoti tos spalvos :zalsvai-melsva ar tai melsvai zalsva (gerai as cia paaiskinau ) ir labai norejau susildyti ta spalva,tad pasirinkau bordo romanetes ir aplink jas organza chamelionas bordo besikeicianti i zalia(si savaitgali turetu vyras pakabinti).Dar galvoju priderinti lempytes prie lovos tos pacios spalvos
Manau turetu buti neblogai
Manau turetu buti neblogai
QUOTE(blaxtiena @ 2007 10 26, 16:34)
as taip pat buvau skaicius, kad melyna labai tinka miegamajame kambaryje - ramina.Daug kas megsta sia spalva.
O aš kažkaip melsvos nenoriu... mane slegia ji.... Taigi, miegamąjame bus žalsva alyvuogių spalva. Tokia šviesi, švelni
Man patinka pastelinės spalvos ir ryškus akcentai, nesvarbu, ar tai pagalvės, ar dar kokia nors tekstilė, nes pakeisti tekstilę ne tiek daug kainuos, ir laiko mažiau nei sienų perdažymas, jau nekalbu apie purvą, o pakeičiant pagalvėles, staltiesėles, apklotus, užuolaidas ir t.t., mes gauname didesnės erdvės variacijai, naujovei. Tarkim Kalėdos pasipuošiam atitinkamai, Valentino diena, Velykos, Joninės, ar šiaip keisti spalvas pagal metų laiką.
Čia kalbėjote apie mėlyną spalvą. Bet kokios grynos spalvos pasaulyje nėra, yra tos spalvos atspalviai ir tai šilti, arba šalti. Net madų pasaulyje spalvos skirstomos. Šiltos spalvos skirstomos į pavasarį (švelnios) ir rudenį (intensyvios), o šaltos į vasarą (švelnios) ir žiemą (intensyvios).
Kaip atskirti kokia spalva yra šalta, kokia šilta. Tarkim raudona. Raudonoje šiltoje yra daugiau gelsvumo, spalva daugiau oranžinesnė, o šaltoje raudonoje yra daugiau mėlynumo avietesnė. Visos neoninės spalvos priskiriamos šaltom spalvom.
Čia kalbėjote apie mėlyną spalvą. Bet kokios grynos spalvos pasaulyje nėra, yra tos spalvos atspalviai ir tai šilti, arba šalti. Net madų pasaulyje spalvos skirstomos. Šiltos spalvos skirstomos į pavasarį (švelnios) ir rudenį (intensyvios), o šaltos į vasarą (švelnios) ir žiemą (intensyvios).
Kaip atskirti kokia spalva yra šalta, kokia šilta. Tarkim raudona. Raudonoje šiltoje yra daugiau gelsvumo, spalva daugiau oranžinesnė, o šaltoje raudonoje yra daugiau mėlynumo avietesnė. Visos neoninės spalvos priskiriamos šaltom spalvom.