Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Mes butą kur pirkom žmonės irgi pamišę dėl mėlynos:koridorius visas mėlynas ir dar su delfinais, virtuvės baldai mėlyni, vonioj ir tualete plytelės mėlynos. Man niekas netinka. Nors mūsų pačių dabartinis miegamasis švelniai melsvas, bet jau atsibodo....
Gal vistik melsvai nedažykit. O jei dar kambary saulės nelabai yra, tai atrodys šalta ir tamsoka.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 15:34)
patarkit ka man daryti  biggrin.gif 
zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose biggrin.gif
tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju..  doh.gif  tai va.. ten seip is esmes normalus zmones darytusi miegamaji.. yra balkonas tame kambaryje.. jis toks tamsokas ganetinai, nes pirmas aukstas ir uz lango toks kaip parkelis, medziu pilna.. tai va.. pradejau galvoti apie spalvas, bet ne is savo puses.. o is pirkeju..  unsure.gif  gal ka patartumet?  mirksiukas.gif

kadangi paminejai, kad kambarys tamsokas, tai melsva nelabai tinka tokiame. nes ji pati jau duoda saltumo, o dar kaip tamsu tai schmoll.gif . kita vertus melsva labai tinkama yra miegamiesiems, nes atpalaiduoja, atsaldo....dauguma klientu ieskodami sua busto vis tiek jau gal masto apie remonta, juk nebus taip kad nepatiks jiems ta spalva ir nepirks tada buto, taip nebuna....bet vis tiek gal siulyciau tau pabandyti siltesne spalva ir be to pati pasibandysi, gal atrasi kas tau dar patinka....tokiame kambaryje tiktu gelsva spalva, siaip zaliu atspalviu yra labai daug garziu, bet tu sviesiu link salotiniu, bet ne ryskiu....irgi labai gera tokiame kambaryje...
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 23, 20:53)
pas mus panasios spalvos namie  mirksiukas.gif tik nelabai cia matosi baldu

http://public.fotki....as/img0018.html

Visai graziai atrodo bigsmile.gif

Sakyk, o pas jus lubas irgi tapetavot?
Atsakyti
aciu visoms bigsmile.gif darysiu sviesesni kambari bigsmile.gif gal dramblio kaulo spalvos? g.gif ar nelabai?
Atsakyti
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva blink.gif vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

user posted image

Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumce: 25 balandžio 2007 - 13:01
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57)
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva  blink.gif  vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

Nepalyginamai geriau negu su raudona
Atsakyti
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva  blink.gif  vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

user posted image

Man taip gražiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 25, 13:55)
aciu visoms  bigsmile.gif  darysiu sviesesni kambari  bigsmile.gif  gal dramblio kaulo spalvos?  g.gif  ar nelabai?

Manau, kad tinka. Galvojant apie pirkejus, tai kuo neutralesne spalva, tuo geriau - bent jau nieko nesuerzins. Viena pažįstama nuomojasi butą JAV - tai ten visi nuomojami butai išdažomi tik baltai, kad visiems tiktų. O jei kam reikia spalvų ir ryškumo, tai daro pats akcentų pagalba (paveikslėliai, pagalvėlės ir pan.)

Man gražu, geriau negu anksčiau thumbup.gif.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Bumce, labai gražus variantas thumbup.gif

Padėkite apsispręsti ax.gif . Svetainę išdažėm šviesia citrinos spalva ( pirma paletėje), gavosi gana neutrali spalva. Mikštą dalį prikom su šokolodo spalvos gobelenu išmargintu kakavos spalvos juotelėmis. Grindys - buko atspalvio. Dabar reikia pasispręsti dėl naktinės užuolaidos ir kilimo spalvos. Ką pasiūlytumėt ? Ar reikėtų juos derinti tarpusavyje - t.y. kad kilimas ir užuolaida būtų vienodos spalvos ?
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 12:57)

user posted image

Labai grazus variantas, ir nenuobodu, bet ir neikyrios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 25, 13:02)
Visai graziai atrodo  bigsmile.gif

Sakyk, o pas jus lubas irgi tapetavot?

taip lubas tapetavom.jau pries kokius 7m. ax.gif tada ir sienos buvo sviesios,bet vaikui paaugus keitem sienu tapetus,o lubas palikom.

Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2007 04 24, 16:00)
išprotėčiau tokių spalvų kambary doh.gif mane kažkodėl baisiai erzina raudona - mėlyna derinys cool.gif aišku, dar nuo atspalvių priklauso, bet kai abi tokios ryškios wacko.gif

o man pacios graziausios sp. ir ypac kartu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 12:57)

user posted image

Visai įdomus variantas?
Atsakyti