Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(akvilyte @ 2007 09 20, 17:23)
na atrodo radom grindis kurios patinka abiem su vyru.... virtuvej sitos plytkos:user posted image

Jaukios atrodo
Atsakyti
Merginos gelbėkit help.gif
Jau greitu laiku turim pradėti vidaus remontus, o aš pasimetus ir kiekvieną dieną sugalvoju daryti vis kitaip...
Name langai tamsiais rėmais ( a la raudonmedžio) imitacija... I a. norim ąžuolinio parketo (natūralios spalvos) ir pošviesių (spalva panaši į parketo) virtuvės-valgomojo plytelių ax.gif
Patarkit ar neatrodys labai baisiai:4u:
O gal tai senoji geroji klasika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 22, 20:32)
Merginos gelbėkit help.gif
Jau greitu laiku turim pradėti vidaus remontus, o aš pasimetus ir kiekvieną dieną sugalvoju daryti vis kitaip... 
Name langai tamsiais rėmais ( a la raudonmedžio) imitacija... I a. norim ąžuolinio parketo (natūralios spalvos) ir pošviesių (spalva panaši į parketo) virtuvės-valgomojo plytelių  ax.gif
Patarkit  ar neatrodys labai baisiai:4u:
O gal tai senoji geroji klasika  g.gif

ash kaip ir ne mergina tai negelbesiu.

nelabai aishku kuo ir pagelbeti. langu remai sudaro ~0.3 interjero ploto-o sienu spalvos nenurodei-speju kad bus isheinanti ish parketo. su senaja geraja klasika tos pacios spalvos variaciju naudojimas niekaip nesusije.
gal geriau pabandyk tamsaus rudo azuolo grindu ir dramblio kaulo pliteliu kombinacija ar dar ka nors.
Atsakyti
Merginos gelbėkit
Name langai tamsiais rėmais ( a la raudonmedžio) imitacija... I a. norim ąžuolinio parketo (natūralios spalvos) ir pošviesių (spalva panaši į parketo) virtuvės-valgomojo plytelių
Patarkit ar neatrodys labai baisiai:4u:

Ne tik merginoms 4u.gif
Neparašiau, kad:
1. langai iki žemės ir jų daug
2. virtuvėj virš kriauklės (kuri dar tik mintyse) taip pat yra langas
3. sienos turėtų būti šviesios

dekor - "gal geriau pabandyk tamsaus rudo azuolo grindu ir dramblio kaulo pliteliu kombinacija ar dar ka nors."
Aš už, būtų mano valia, tai ir grindys, ir virtuvės baldai būtų tik tamsūs...Tačiau MB nori šviesos lotuliukas.gif ...vis jam per tamsu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 23, 16:54)
Aš už, būtų mano valia, tai ir grindys,  ir virtuvės baldai būtų tik tamsūs...Tačiau MB nori šviesos lotuliukas.gif ...vis jam per tamsu... doh.gif

tai, kad tie brangiojo norai netokie jau ir blogi, ant tamsių grindų ir baldų kiekviena dėmytė ir įbrėžimas akis rėžia ( o ant baldų tamsių dar ir dulkes 10 kart per dien valyti reikia), jau dabar sakiau viskas lupsiu grindis ir dėsiu kuo šviesenes, tai nors smulkių įbrėžimų nesimatys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2007 09 23, 18:26)
tai, kad tie brangiojo norai netokie jau ir blogi, ant tamsių grindų ir baldų kiekviena dėmytė ir įbrėžimas akis rėžia ( o ant baldų tamsių dar ir dulkes 10 kart per dien valyti reikia), jau dabar sakiau viskas lupsiu grindis ir dėsiu kuo šviesenes, tai nors smulkių įbrėžimų nesimatys  rolleyes.gif

Sutinku notworthy.gif ...todėl labai ir neprieštaravau, o be to ir vaikščioti su skudurėliu visą dieną aš tikrai neturiu nei noro, nei laiko nail.gif...bet man grazu tamsios grindys ir tamsūs baldai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 23 rugsėjo 2007 - 20:02
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

vel cia as... baigia smegenine isdziut nuo tos virtuves... na atrodo dureles jau issirinkau... balintas azuolas (kt variantas buvo wenge, bwt turbut pas mus per mazai sviesos gad det tamsu komplekta) bet prie to azuolo niekaip nerandu stalvirsio.. siaip jau mano akim ziurint reiktu kazko svieseaus ir vienspalvio.. gal nesigautu visur jau ale medis.... tai va ir lyg apsistojau ties dvim virsutinaisi varijantais... jau nzn.. bloga daros doh.gif ziurejau ziurejau tas paletes ir vienu momentu sakiau darom ryskiai salotine.. doh.gif
Papildyta:
paziurejau cia tas nuotraukas tai visai nesamoningai atrodo lotuliukas.gif doh.gif nu zodziu... ka daryyyyyt... tuoj dainuot pradesiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2007 09 18, 19:21)
Ieva-Pieva, Gardenija - o jus kartais ne dizaineres? Mes kaip tik ieskom smile.gif

Jo jo, dizainere as nail.gif:
Galiu padizaineriuot, tik paskui kad gailetis netektu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2007 09 18, 18:21)
Ieva-Pieva, Gardenija - o jus kartais ne dizaineres? Mes kaip tik ieskom smile.gif

tikrai ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 24, 10:55)
paziurejau cia tas nuotraukas tai visai nesamoningai atrodo  lotuliukas.gif  doh.gif  nu zodziu... ka daryyyyyt... tuoj dainuot pradesiu  lotuliukas.gif  doh.gif

Nezinau, gal dar labiau subalamutinsiu, bet kazkur skaiciau, kad atalvirsi derint su grindim, o spinteliu dureles su sienom.
Nu mes tai grindis ir stalvirsi artodo atitaikem idealiai (nu dar tik atrodo, nes dar nesurinkta virtuve), o va sienu plytku dar neissirinkom, kai sudes, tada matysim ko norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 09 25, 15:35)
Nezinau, gal dar labiau subalamutinsiu, bet kazkur skaiciau, kad atalvirsi derint su grindim, o spinteliu dureles su sienom.
Nu mes tai grindis ir stalvirsi artodo atitaikem idealiai (nu dar tik atrodo, nes dar nesurinkta virtuve), o va sienu plytku dar neissirinkom, kai sudes, tada matysim ko norisi doh.gif

nesubalamutinsi mirksiukas.gif mes jau issirinkom ir atrodys super wub.gif buvo stalvirsis kuris idealiai tiko prie grindu.. bet man per daug ryza pasirode tai pridejom sviesu stalvirsi.. visai suoer atrodo thumbup.gif sienu plytku neturiu.. ieskosiu veliau.. o jei nerasiu tai uszikrausiu stikla ir psio.. bus ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 25, 15:39)
o jei nerasiu tai uszikrausiu stikla ir psio.. bus ramu  biggrin.gif

O sienos tarp spinteliu nudazytos? Mes nedazem, nes kazkas susake, kad tipo ant dazytu blogai plyteles laikosi. Tai nebent spakluot ta gabaliuka ir dazyt, bet itariu bus maziau nervu su plytkom doh.gif
Atsakyti