Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

mirksiukas.gif
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 05, 13:44)
Aš galvoju apie salotinės- šviesiai žalios spalvos miegamąjį, gal derinti su tamsia žalia. Užtiesalą ant lovų norėčiau tokį patį kaip užuolaidos.Baldai bus tamsoki, rudi. rolleyes.gif

O man atrodo tiktų!
Atsakyti
Sveikos,

Mes remontuojamės savo pasakų namelį, tačiau vis mintys sukasi apie spalvas. Erdvė nedidelė, taigi turėtų vyrauti šviesios spalvos.

Čia daug maž kaip atrodo svetainė iš kelių pusių smile.gif

http://public.fotki....s/panorama.html
http://public.fotki....spanorama2.html

Mąstom vieną sieną dažyti raudonai http://public.fotki....is/spalvos.html, visas kitas sienas tuomet reikėtų dažyti baltai g.gif O be to manau, kad turėtų kieti baltai būti tamsios spalvos, tačiau tamsi spalva mažoje erdvėje nesižiūri. Nors svetainėje bus tik staliukas, minkštoji dalis bus šviesi. Bet vėl gi jei tik viena siena bus raudona, visos kitos baltos, o minkšti baldai bus prie baltos sienos pastatyti ir šviesūs ar žiūrėsis g.gif ir dar viską reikia derint su virtuve doh.gif Jei kas nors supras mano blevyzgas patarkit kaip geriau būtų daryti biggrin.gif 4u.gif O gal neverta tos sienos dažyt raudonai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:47)
Salotinės spalvos miegamasis... g.gif Ir rudi baldai  schmoll.gif

Man žalsvas (šviesiai samaninis arba žalių alyvuogių spalvos) miegamasis - thumbup.gif: . O SAlotinė ta ryški - schmoll.gif:
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2007 08 06, 12:00)
Mąstom vieną sieną dažyti raudonai http://public.fotki....is/spalvos.html, visas kitas sienas tuomet reikėtų dažyti baltai  g.gif  O be to manau, kad turėtų kieti baltai būti tamsios spalvos, tačiau tamsi spalva mažoje erdvėje nesižiūri. Nors svetainėje bus tik staliukas, minkštoji dalis bus šviesi. Bet vėl gi jei tik viena siena bus raudona, visos kitos baltos, o minkšti baldai bus prie baltos sienos pastatyti ir šviesūs ar žiūrėsis  g.gif  ir dar viską reikia derint su virtuve  doh.gif  Jei kas nors supras mano blevyzgas patarkit kaip geriau būtų daryti  biggrin.gif  4u.gif O gal neverta tos sienos dažyt raudonai?  blush2.gif

Aš raudonai nedažyčiau g.gif: Geriau jau priderinti kokias raudonas užuolaidas. Raudona - ta spalva, kuri po metų gali pradėt erzinti. Nors... jei patika, tai kodėl gi ne smile.gif Tik tada gal ne ta rėkianti raudona o daugiau bordo ar plytinė ar pan g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 06, 13:17)

Aš raudonai nedažyčiau g.gif: Geriau jau priderinti kokias raudonas užuolaidas. Raudona - ta spalva, kuri po metų gali pradėt erzinti. Nors... jei patika, tai kodėl gi ne smile.gif Tik tada gal ne ta rėkianti raudona o daugiau bordo ar plytinė ar pan g.gif:

uj tikrai ne tokia biggrin.gif čia tik šiaip belekokią parinkau smile.gif rimktumėm daug rimčiau prieš dažydami. O jei atsibos bet kada galima perdažyti. Taigi reikėtų apmąstyti taip, kad baldai ir visa kita derintųsi tiek prie raudonos sienos, tiek prie kitos spalvos sienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2007 08 06, 13:34)
uj tikrai ne tokia biggrin.gif čia tik šiaip belekokią parinkau smile.gif rimktumėm daug rimčiau prieš dažydami. O jei atsibos bet kada galima perdažyti. Taigi reikėtų apmąstyti taip, kad baldai ir visa kita derintųsi tiek prie raudonos sienos, tiek prie kitos spalvos sienos  g.gif

Aš tikriausia jau pergyvenau raudonos spalvos amžių: kažkaip nebetraukia manęs ji ax.gif Dabar samana, alyvuogės, turkis ir pan.
O jei dažysi tą rėkiančią raudoną - tai dažyčiau tą sieną, į kurią reiks mažiau žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2007 08 06, 12:00)
Mąstom vieną sieną dažyti raudonai visas kitas sienas tuomet reikėtų dažyti baltai  g.gif 

As tai nedažyčiau raudonai ir antra nedažyčiau šitos sienos. Raudona+balta visai neįdomu, geriau vos vos gelsva (pieno)+plytų spalva. Bet cia kaip kam. Ir dažyčiau ar tapetuočiau ryškokais tapetais tą sieną už kurios stovės šviesūs baldai
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 08 06, 13:40)
As tai nedažyčiau raudonai ir antra nedažyčiau šitos sienos. Raudona+balta visai neįdomu, geriau vos vos gelsva (pieno)+plytų spalva. Bet cia kaip kam. Ir dažyčiau  ar tapetuočiau ryškokais tapetais tą sieną už kurios stovės šviesūs baldai

Sienos bus dvi, už kurių stovės baldai. Nesimato čia tose foto gaila, nes priešais tą ale raudoną (nors dar neaišku) sienikę bus. Viena siena be langų, kita su langais. Turėtų būt greičiausiai minkštas kampas. Taigi arba tas abi sienas tamsesnes daryt, arba visas sienas vienodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2007 08 06, 14:05)
Sienos bus dvi, už kurių stovės baldai. Nesimato čia tose foto gaila, nes priešais tą ale raudoną (nors dar neaišku) sienikę bus. Viena siena be langų, kita su langais. Turėtų būt greičiausiai minkštas kampas. Taigi arba tas abi sienas tamsesnes daryt, arba visas sienas vienodas  ax.gif

Aš tai daryčiau skirtingas ax.gif vis įdomiau. man dar labai gražu dryžuotos sienos wub.gif bet čia jau skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 06, 14:50)
Aš tai daryčiau skirtingas ax.gif vis įdomiau. man dar labai gražu dryžuotos sienos  wub.gif  bet čia jau skonio reikalas ax.gif

Visas sienas dažysim, jokių tapetų smile.gif taigi dryžuotos neišeis ax.gif Ačiū už patarimus 4u.gif privertėt susimąstyt biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
PADISKUTUOKIME kokias spalvas jūs rinkotės savo kambariams?
Pas mus jau greit reikės dažyt kambarius, o mes niekaip neapsisprendžiam kokiomis spalvomis geriausia ir gražiausia būtų dažyt....

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksytė @ 2007 08 07, 13:58)
PADISKUTUOKIME kokias spalvas jūs rinkotės savo kambariams?
Pas mus jau greit reikės dažyt kambarius, o mes niekaip neapsisprendžiam kokiomis spalvomis geriausia ir gražiausia būtų dažyt....

thumbup.gif

Sveikute. Pernai darėme remontą virtuvėje ir pasirinkome apelsininę spalvą. Esu labai patenkinta, kadangi virtuvė šiaurės pusėje kur niekada nebūna saulės ir sienos tokios prinokusio apelsino, o virtuvinis prigesintos oranžinės. Nu fantastika. įeini į virtuvę ir atrodo kad kambarys saulės nutviekstas. man labai patinka.
Atsakyti
mes dar tik stoga dedam, bet apie spalvas galvoju. anksciau kur lankemes namuose, daugiausia budavo pastelines. dazniausiai geltona.dabar net nezinau...
Atsakyti