Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(blaxtiena @ 2007 08 02, 18:24)
na, o as uzsisvajojau miegamojo sviesiai salotinio su bordiniais lovos uztiesalais, na uztiesala jau turiu tongue.gif .Turiu bjauria mada ax.gif  susipirkti smulkmenas blush2.gif , o paskui detrinti sienas, grindis ir t.t. doh.gif
Gal kas turite toki miegamaji? mirksiukas.gif

Mano irgi bus panašus į tokį smile.gif tik aš derinsiu su balta/juoda...kažkur mačiau paveiksliuką, taip patiko, kad nebegaliu apie nieką kitą galvoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 03 rugpjūčio 2007 - 07:34
Vakar buvau pas mamą po remontų pirmą kart.Tai labai fainai viskas padarytą.Būtinai į kelsiu nuotraukas kada.O vonia super!Ir spalvos tikrai ryškios (mėlyna,žalia.ir dar dryžuotos plytelės! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 08 03, 05:02)
Vakar buvau pas mamą po remontų pirmą kart.Tai labai fainai viskas padarytą.Būtinai į kelsiu nuotraukas kada.O vonia super!Ir spalvos tikrai ryškios (mėlyna,žalia.ir dar dryžuotos plytelės!  thumbup.gif

o vonia ryski yra thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot prie vyšnių spalvos medžio baldų kokios sienos spalvos derėtų 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 08 03, 08:20)
Kaip manot prie vyšnių spalvos medžio baldų kokios sienos spalvos derėtų  4u.gif ?

Manyciau zalsva, gelsva, dramblio kaulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 08 03, 16:24)
o vonia ryski yra  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(ANDI @ 2007 08 03, 18:20)
Kaip manot prie vyšnių spalvos medžio baldų kokios sienos spalvos derėtų  4u.gif ?

Dramblio kaulo,ar šiaip kokios šiltos šviesios spalvos
Atsakyti
Aš galvoju apie salotinės- šviesiai žalios spalvos miegamąjį, gal derinti su tamsia žalia. Užtiesalą ant lovų norėčiau tokį patį kaip užuolaidos.Baldai bus tamsoki, rudi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 05, 13:44)
Aš galvoju apie salotinės- šviesiai žalios spalvos miegamąjį, gal derinti su tamsia žalia. Užtiesalą ant lovų norėčiau tokį patį kaip užuolaidos.Baldai bus tamsoki, rudi. rolleyes.gif

Salotinės spalvos miegamasis... g.gif Ir rudi baldai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As sumasciau, kad visai smagiai turetu atrodyti vonios sienos isklijuotos baltomis plytelemis ir ryskiai geltonos grindys. Baldai gal irgi geltoni. Zaisti spalvotomis detalemis. Tiesa pasakius nesu maciusi tokios vonios, bet isivaizduoju, kad turetu graziai atrodyti. Ne per rysku ir ne per santuru.. Gal kuri turite toki pavyzdi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 08 05, 13:53)
Sveikos merginos,

As sumasciau, kad visai smagiai turetu atrodyti vonios sienos isklijuotos baltomis plytelemis ir ryskiai geltonos grindys. Baldai gal irgi geltoni. Zaisti spalvotomis detalemis. Tiesa pasakius nesu maciusi tokios vonios, bet isivaizduoju, kad turetu graziai atrodyti. Ne per rysku ir ne per santuru.. Gal kuri turite toki pavyzdi?  mirksiukas.gif

Mano vonioje bus geltonos gindys, sienose dominuos baltos spalvos plytelės ir dar geltonos. Čia iš DK naujausios kolekcijos. Manau, kad bus jauku, visada bus šilta ir jauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 05, 03:44)

derink tris spalvas, nebus tiek nuobodu, na ta sv zalia su tamsiai zalia, ir orandzine,tik neperryskiausia.Maciau toki viena derini atrodo thumbup.gif , nesinori is lovos lysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 08 05, 19:15)
derink tris spalvas, nebus tiek nuobodu, na ta sv zalia su tamsiai zalia, ir orandzine,tik neperryskiausia.Maciau toki viena derini atrodo  thumbup.gif , nesinori is lovos lysti blush2.gif

Ačiū, gera mintis thumbup.gif
Atsakyti