Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ligiukss @ 2007 07 18, 12:55)
Kaip gražu!  wub.gif

ir kaip paprasta - kelios ryškios detalės, kurias galima pakeisti, kai nusibos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 13:55)
user posted image
Papildyta:

ir kaip paprasta - kelios ryškios detalės, kurias galima pakeisti, kai nusibos  bigsmile.gif

Jo tikrai nesunku.Ir čia kaip jaukiai atrodo!
Atsakyti
ir taip nesudetingai padaryta atrodo, tik suderintos kelios spalvos ir viskas thumbup.gif cia daugiau tokie uzsienietiski interjerai
Atsakyti
Pararkit, kokia pagrindine spalva rinktis vonios sienoms? Dabar dusas isdetas melynom ir geltonom plytelem, grindys irgi geltonom, o visa vonia istapetuota svelniai roziniais plaunamais tapetais. Kazkaip keistai atrodo sis melynos-geltonos-rozines spalvu derinys, nors baigiu priprasti g.gif Ruosiames keisti rozine spalva, bet nieko kito kaip balta, gelsva arba melsva spalva nesugalvojame. Gal kas nors ka nors originalesnio patartu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 19, 18:07)
Pararkit, kokia pagrindine spalva rinktis vonios sienoms?  Dabar dusas isdetas melynom ir geltonom plytelem, grindys irgi geltonom, o visa vonia istapetuota svelniai roziniais plaunamais tapetais. Kazkaip keistai atrodo sis melynos-geltonos-rozines spalvu derinys, nors baigiu priprasti g.gif Ruosiames keisti rozine spalva, bet nieko kito kaip balta, gelsva arba melsva spalva nesugalvojame. Gal kas nors ka nors originalesnio patartu? unsure.gif

man atrodo,kad gal labai labai svelni zalsva (jau i baltuma daugiau) visai ziuretusi?
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 19, 18:07)
Pararkit, kokia pagrindine spalva rinktis vonios sienoms?  ...Kazkaip keistai atrodo sis melynos-geltonos-rozines spalvu derinys, nors baigiu priprasti g.gif Ruosiames keisti rozine spalva, bet nieko kito kaip balta, gelsva arba melsva spalva nesugalvojame. Gal kas nors ka nors originalesnio patartu? unsure.gif

Na rožinė tai man irgi sunkiai čia pritampa - aš rinkčiausi dar švelniai pilką.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 20, 09:13)
man atrodo,kad gal labai labai svelni zalsva (jau i baltuma daugiau) visai ziuretusi?

QUOTE(reg @ 2007 07 20, 09:35)
Na rožinė tai man irgi sunkiai čia pritampa - aš rinkčiausi dar švelniai pilką.

Aciu, merginos wub.gif Patiko man jusu pasiulymai drinks_cheers.gif . Bandysiu naturoj ir zalsva, ir pilka padazyt, arba bent jau koki lapa nuspalvinta pridet, ziuresim, kas gausis.
Atsakyti
BZZZ gali pabandyti dar ir gelsva spalva, tik sviesesne nei plyteles....kaip minejo viena pilkos irgi tiktu manau...
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo...
baisiai norėjau oranžinio kambario. Išsitapetavau sienas ir ....ką daryti su danga? kokia danga tinka prie oranžinių sienų ?na neikaip nesugalvoju, vis ne tas ir ne tas.... ir kaip galima tą spalvą prislopinti, nes bijau kad ta mano užgaida tuoj man atsirūgs sad.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 26, 09:50)
Sveikos, reikia patarimo...
baisiai norėjau oranžinio kambario. Išsitapetavau sienas ir ....ką daryti su danga? kokia danga tinka prie oranžinių sienų ?na neikaip nesugalvoju, vis ne tas ir ne tas.... ir kaip galima tą spalvą prislopinti, nes bijau kad ta mano užgaida tuoj man atsirūgs sad.gif
Ačiū 4u.gif

Viskas priklauso nuo to kokia ta oranžinė: Tai gali gerai atrodyti šokoladinė, pilka, mėlyna, samaninė ir pan. Svarbiausia - kad nebūtų tiek intensyvi ir šilta kaip oranžinė. Kad šiek tiek atmuštų tą ryšjumą...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 07 26, 10:09)
Viskas priklauso nuo to kokia ta oranžinė: Tai gali gerai atrodyti šokoladinė, pilka, mėlyna, samaninė ir pan. Svarbiausia - kad nebūtų tiek intensyvi ir šilta kaip oranžinė. Kad šiek tiek atmuštų tą ryšjumą...

va va ir mastau apie pilką arba samaninę...Labai ačiū, patvirtinai mano spėliojimus thumbup.gif
O kaip su baldais? esam nusižiūrėję tokią sofkutę
http://www.gintaroba.../?lt=1146058051

bet ar nesigaus sviestas sviestuotas... doh.gif Kokia sunki ta naujakurių dalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 26, 10:14)
va va ir mastau apie pilką arba samaninę...Labai ačiū, patvirtinai mano spėliojimus thumbup.gif 
O  kaip su baldais? esam nusižiūrėję tokią sofkutę
http://www.gintaroba.../?lt=1146058051

bet ar nesigaus sviestas sviestuotas... doh.gif  Kokia sunki ta naujakurių dalia  lotuliukas.gif

Manau, kad pabandyk tinkstis ką nors ne tokio oranžinio.... Nes tikrai gali būti per daug tos oranžinės. Aš ir užuolaidas daryčiau kokias šaltesnes. Beje, o jei sofutę daryti šviesesnę nei kiliminė danga g.gif:
Beje, kokie bus šviestuvai, dekoracijos, korpusiniai baldai? Va čia viskas ir priklausys nuo to....
Atsakyti