Mergaites Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona?
Sienos pilksvos, grindys laminats buko spalvos, dar kambaryje yra geltonos romanetes, baldai sviesiai gelsvos splavos ( naturalus bukas, o karkasas sviesiai gelsvas)
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole LOgiskai mastant reiketu salotines, bet ji gan ryski, geltona taip pat, bet sviesesne. O gal geltona labiau mergaitiska ?
Nu tikrai kvailai skamba, bet nezinau ka daryt Padekit apsisprest, pirma kart gyvenime taip nezinau ka daryt
Lova tinka pagal dizaina, kaina, kokybe
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 05, 17:20)
Mergaites Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona?
Sienos pilksvos, grindys laminats buko spalvos, dar kambaryje yra geltonos romanetes, baldai sviesiai gelsvos splavos ( naturalus bukas, o karkasas sviesiai gelsvas)
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole LOgiskai mastant reiketu salotines, bet ji gan ryski, geltona taip pat, bet sviesesne. O gal geltona labiau mergaitiska ?
Nu tikrai kvailai skamba, bet nezinau ka daryt Padekit apsisprest, pirma kart gyvenime taip nezinau ka daryt
Mano nuomone- salotine. Ir siaip, pati kazkada turejau geltona dviguli foteli, tai po menesio pasidare murzinai gelsvas.
as irgi manau salotine, nes kaip supratau geltonos ir taip yra, o noretusi ne vien geltoname kambaryje buti, biski ir kad zalios butu
Aciu visoms uz patarimus, tikrai laukiau jusu pagalbos
Apsisprendziau pirkt salotine, nes pagalvojau, kad tikrai bus daugoka geltonos, na ir tepsis labai geltona
Apsisprendziau pirkt salotine, nes pagalvojau, kad tikrai bus daugoka geltonos, na ir tepsis labai geltona
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 07, 15:53)
Aciu visoms uz patarimus, tikrai laukiau jusu pagalbos
Rinkis be abejonių salotinę-mano vaikų kambario sienos yra salotinės, baldai- buko spalvos, o kilimas , vertikalios žaliuzės ir sofa-lova-mėlynos+dangaus mėlynumo....viskas atrodo čiki....visiems labai patinka...
o be to, taviškis irgi renkasi salotinę-juk jam ten gyvent.
mirksiux labai geras derinys
man ta zalia spalva labai patinka
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 05, 18:20)
Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona? ..............................................................................
...................................................................
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole
...................................................................
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole
kai pradės erzint, pasinaudosi gražiu užklotu ir vėl kitaip atrodys