Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Mergaites 4u.gif Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona? g.gif
Sienos pilksvos, grindys laminats buko spalvos, dar kambaryje yra geltonos romanetes, baldai sviesiai gelsvos splavos ( naturalus bukas, o karkasas sviesiai gelsvas)
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole ax.gif LOgiskai mastant reiketu salotines, bet ji gan ryski, geltona taip pat, bet sviesesne. O gal geltona labiau mergaitiska doh.gif ?
Nu tikrai kvailai skamba, bet nezinau ka daryt doh.gif Padekit apsisprest, pirma kart gyvenime taip nezinau ka daryt lotuliukas.gif doh.gif

Lova tinka pagal dizaina, kaina, kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 05, 17:20)
Mergaites 4u.gif Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona?  g.gif
Sienos pilksvos, grindys laminats buko spalvos, dar kambaryje yra geltonos romanetes, baldai sviesiai gelsvos splavos ( naturalus bukas, o karkasas sviesiai gelsvas)
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole ax.gif LOgiskai mastant reiketu salotines, bet ji gan ryski, geltona taip pat, bet sviesesne. O gal geltona labiau mergaitiska doh.gif
Nu tikrai kvailai skamba, bet nezinau ka daryt doh.gif Padekit apsisprest, pirma kart gyvenime taip nezinau ka daryt lotuliukas.gif  doh.gif

Lova tinka pagal dizaina, kaina, kokybe thumbup.gif

Mano nuomone- salotine. Ir siaip, pati kazkada turejau geltona dviguli foteli, tai po menesio pasidare murzinai gelsvas.
Atsakyti
as irgi manau salotine, nes kaip supratau geltonos ir taip yra, o noretusi ne vien geltoname kambaryje buti, biski ir kad zalios butu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu visoms uz patarimus, tikrai laukiau jusu pagalbos ax.gif drinks_cheers.gif
Apsisprendziau pirkt salotine, nes pagalvojau, kad tikrai bus daugoka geltonos, na ir tepsis labai geltona ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 07 liepos 2007 - 14:54
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 07, 15:53)
4u.gif Aciu visoms uz patarimus, tikrai laukiau jusu pagalbos ax.gif  drinks_cheers.gif
Apsisprendziau pirkt salotine, nes pagalvojau, kad tikrai bus daugoka geltonos, na ir tepsis labai geltona ax.gif

drinks_cheers.gif

Rinkis be abejonių salotinę-mano vaikų kambario sienos yra salotinės, baldai- buko spalvos, o kilimas , vertikalios žaliuzės ir sofa-lova-mėlynos+dangaus mėlynumo....viskas atrodo čiki....visiems labai patinka...
o be to, taviškis irgi renkasi salotinę-juk jam ten gyvent. ok.gif
Atsakyti
mirksiux labai geras derinys thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 11, 19:28)

čia man laabai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
man ta zalia spalva labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 05, 18:20)
Niekaip negaliu apsisprest kokia sofa-lova pasirinkt i jaunuolio ( 13 m ) kambari: salotine ar geltona?  g.gif ..............................................................................
...................................................................
Jau antra nakti nemiegu, nes parduotuvej yra tik 2 spalvos, jos man abi patinka, vaikui daugiau salotine. Bet ar neerzins ilgainiui ta zole ax.gif

kai pradės erzint, pasinaudosi gražiu užklotu ir vėl kitaip atrodys drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 13:53)

Kaip gražu! wub.gif
Atsakyti