Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(rutellee @ 2007 06 26, 15:37)
na jei tapetuoji daug sienu nu tai jo suma gaunas  doh.gif ......
tai speju apsistosi ties tuo senukuose issirinktu tapetu  mirksiukas.gif  sekmes 4u.gif

O jei jau prakalbom apie Senukus ar kokį Jupojos miestelį, tai reikia pavartyti katalogus, paprastai jie sandėlyje nelaiko daug rūšių tapetų, taigi reikia užsisakyt. Atveš tarkim per kelias savaites, bet pakankamai padoriomis kainosmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 06 25, 21:14)
pamatyti kaip atrodo uzklijuotas tapetas...o visa kita yra originalus tapetas nufotografuotas....
user posted image
Shot with DSC-T1.
user posted image
user posted image

sio katalogo pavadinimas - indulgence by harlequin
butent ant jo virselio ir yra tas su bambuko medziu tapetas....juos galima rasti retro formoj......

na cia tik tarp kitko...sakau tiesiog sutapimas, man jie kaip tik buvo po ranka  mirksiukas.gif

thumbup.gif wub.gif labai gražu!
Atsakyti
Va radau tuos Senių tapetus:

Matmenys - 0.53 x 10,05m. Dengiamas plotas - 5.35 m² (+/ - 3 % ). Flizelino pagrindu. Klijuokite tapetams skirtais klijais. Remkitės klijavimo ir priežiūros ženklais, esančiais ant

Prekinis ženklas:
AS CREATION
Kilmės šalis*: DEU
Matas: VNT
Mažmeninė kaina*: 69.00 LT

user posted image

user posted image

user posted image

Bet buvo dar kažkokie panašūs turkio su šokoladu. Šitie kažkokie šviesesni ax.gif Ant šokoladinio pagrindo turkio spalvos kvietkos, bet raštas toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 26 birželio 2007 - 15:57
Sveiki, turiu klausimą, kuris neleidžia man ramiai miegoti g.gif
Dėl spalvų. Kalba eina apie svetainę-virtuvę. kambarys šiaurės pusėje. grindys bukas, bet nestandartinis - t.y. toks šviesus,čiučiut į pilką, čiučiut į rausvą. Virtuvės baldai rusvi, gan šviesūs, stalviršis dryžuotas cinamono spalvos. Sienos baltos, tik kelios (ta prie kurios virtuvės komplektas ir ta prie kurios bus TV ir knygų lentyna) vos vos gelsvos arba vos vos salotinės spalvos. Sofutės svetainėje šokoladinės. Klausimas. kokios spalvos daryti knygų lentyną ir TV lentyną be staliuką svetainėje, kad derėtų prie šokolado ir prie šviesių sienų?
Ar šokoladą, kad derėtų prie sofų? bet ar nebus per tamsu?
Ar kokį šviesesnį medį? doh.gif labai šviesus bijau, kad netiks, nes sofutės liks vienišos ir tamsios... Pirmą kart butą įsirenginėju, tai nelabai įsivaizduoju... Atskiros detalės man gražios, bet bijau, kad nenusigrybaučiau su galutiniu variantu. patarkit kas kam šaus į galvą, o jei dar nusimanot kaip spalvas derinti, tai būčiau išvis labai dėkinga 4u.gif
iš anksto dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
maciau as jadzka situs kur tu rodai, man atrodo as kazkokius dar kitus esu maciusi irgi... ta prasme su turkio spalva
Papildyta:
QUOTE(kankorezis @ 2007 06 27, 16:12)
Sveiki, turiu klausimą, kuris neleidžia man ramiai miegoti  g.gif

na butu dra lengviau patart jei imestum keleta fotkiu, kai matai vaizda greiciau ir patarimai ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 06 28, 15:18)
maciau as jadzka situs kur tu rodai, man atrodo as kazkokius dar kitus esu maciusi irgi... ta prasme su turkio spalva
Papildyta:
na butu dra lengviau patart jei imestum keleta fotkiu, kai matai vaizda greiciau ir patarimai ateina mirksiukas.gif

O kur matei su turkio spalva tapetus? Nes tie, kuriuos mačiau Senukuose - nebėra sad.gif dingo kažkur doh.gif: Ir rodos jie buvo iš AS Creation katalogo.... O tų katalogų irgi nebėr seniuose sad.gif
Kur dar tapetų pasirinkimas geras?
Atsakyti
na as maciau cia vln seniuose kur netoli akropolio, ir kn - pramones, bet jau senokai...
o siaip dar pabandyk dubingiuose ir tiesa - ermitaze buna tokiu paciu vos ne kaip seniuose, ai dar iris yra.....
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 06 28, 15:56)
na as maciau cia vln seniuose kur netoli akropolio, ir kn - pramones, bet jau senokai...
o siaip dar pabandyk dubingiuose ir tiesa - ermitaze buna tokiu paciu vos ne kaip seniuose, ai dar iris yra.....

Nu vln seniuose Ukmergės g. yra tik ant žydro šokoladas. O va ant šokolado žydro schmoll.gif: Ermitaže išvis klaikus pasirinkimas doh.gif:
Dubingiai kur yra Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 28, 16:10)
Dubingiai kur yra Vilniuje?

Naugarduko g. 57, Vilnius
I – V
9 - 19
val.
Tel./faks. (5) 216 11 65 VI 9 - 16.30 val.
El. p. vilnius@dubingiai.lt
neringa@dubingiai.lt

Jogailos g. 8, Vilnius
I – V
10 - 19
val.
Tel./faks. (5) 262 35 50 VI 10 - 15 val.
El. p. jogaila@dubingiai.lt

P. Lukšio g. 32, Vilnius
I – V
9 - 20
val.
Tel./faks. (5) 274 11 63 VI 10 - 18 val.
El. p. domus@dubingiai.lt
Atsakyti
merginos, o kaip jums baltos sienos? g.gif:
kažkaip nušviesinau svetainę doh.gif dizainerė buvo parinkus tokią ryškiai citrininę ph34r.gif nors prašiau vos vos pastelinės. man paletėj ten vienodai šviečia, o kai išdažė sienas, tai nors nusišauk. o antrą kartą bešviesindama nušviesinau iki baltos doh.gif dabar galvoju trečią kartą keisti spalvą gun_bandana.gif kaip neapsigauti g.gif: nors daug kas įkalbinėja palikti baltas. bet man kaip ligoninėj bash.gif
niekad negalvojau, kad taip sunku bus sienų spalvą išsirinkti doh.gif o svarbiausia, kad nėr su kuo pasitarti. diedui tas pats smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 06 28, 20:14)
merginos, o kaip jums baltos sienos? g.gif:
kažkaip nušviesinau svetainę  doh.gif dizainerė buvo parinkus tokią ryškiai citrininę  ph34r.gif  nors prašiau vos vos pastelinės. man paletėj ten vienodai šviečia, o kai išdažė sienas, tai nors nusišauk. o antrą kartą bešviesindama nušviesinau iki baltos  doh.gif dabar galvoju trečią kartą keisti spalvą  gun_bandana.gif kaip neapsigauti g.gif: nors daug kas įkalbinėja palikti baltas. bet man kaip ligoninėj  bash.gif
niekad negalvojau, kad taip sunku bus sienų spalvą išsirinkti  doh.gif o svarbiausia, kad nėr su kuo pasitarti. diedui tas pats  smoke.gif

Man pvz grazu baltos sienos, galima prie visko derinti, paveikslai bet kokie tinka, uzuolaidos , baldai. Gali daryti ka tik nori. Jei apsvietima parinksi silta, manau tau ir bus gelsvesnes sienos. thumbup.gif
Atsakyti
bijau, kad nebūtų per sterilu g.gif: o dabar šovė mintis, o jei sumaišyčiau tą ankstesnę gelsvą su ta balta, kaži, kas gautųsi g.gif:
nuvarysiu šeimą į bankrotą biggrin.gif jei dar eksperimentuosiu
Atsakyti