Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 19:10)
kažkur mačiau. atrodo, dienos buvo alyvuoginės, o užuolaidos ir lovos užtiesalas - baklažano, slyvų spalvos, su raštais  rolleyes.gif taip ir stovi prieš akis, bet kur rasti foto  g.gif
Papildyta:
kad nori nuotraukų, jas galima dėti po virtuvės stiklu  bigsmile.gif super atrodo, kaip tik vakar per Buto klausimą rodė.

Na po virtuvės stiklu gal nelabai norisi ax.gif O virtuvėje, kur bus tuščia siena kaip ir variantas po stiklu sudėlioti kelias nuotraukas g.gif: Tik vis tiek norisi stilizuotas arba atspausdintas ne ant fotopopieriaus o kad ir audinio.

Aij, dėl miegamojo kaip ir viskas aišku. Dėl kitos spalvos detalių - tai ką nors sumąstysiu.

O kokį daryti dar vieną kambarį? Norisi ko nors nestandartinio (ne geltono, persikini oir oranžinio). Gal pagalvot apie kokius tapetus įdoesnius? Kur margesni būna,kad ir kokie žakankamai žaismingi dryžuoti? Nes tas kambarys bus darbo kambariu, o ateityje gal vaikų ax.gif
Atsakyti
spalvos baisios, bet nuotraukų įdėja man įdomi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 24, 19:03)
Man patinka stilizuotos nuotraukos spausdintos ant audinio ir įrėmintos. Tik reiks prie Photoshopo pasėdėt biški.

O kur nuotraukas spausdina ant audinio?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
šaltibarščiai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 20:12)

thumbup.gif Nu kuo toliau tuo labiau man patinka tas šokolado su žydra derinukas ax.gif
Ieva-Pieva, o tuoj nuotraukoj kaip manau ant ko spausdinta? Paprastas popierius, plėvelė ar dar kas? Visai suintrigavo mane ta mintis, bet gal visai dėčiau kokį gražios žolės vaizdelį ir kur nors svetainėj dar samaninį kilimėlį. g.gif: kaip manai?
QUOTE(Saja @ 2007 06 24, 20:36)
O kur nuotraukas spausdina ant audinio?

Daug kas... Flexpro, Scriptum, picoline ir dar daug kas tikriausia. Reikia tiesiog paruošti failą ir atspausdins tokio dydžio kokio reikia. Kainuoja 1 kvadratas nuo 80 iki 150 Litų kažkas. Priklausomai nuo audinio ir kur spausdinsi.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 24, 20:26)

Ieva-Pieva, o tuoj nuotraukoj kaip manau ant ko spausdinta? Paprastas popierius, plėvelė ar dar kas? Visai suintrigavo mane ta mintis, bet gal visai dėčiau kokį gražios žolės vaizdelį ir kur nors svetainėj dar samaninį kilimėlį. g.gif: kaip manai?

nu va ką rašo:
Последним штрихом в стенном декоре стал монтаж фартука. Он необычный и можно сказать авторского дизайна. Для его изготовления понадобились две фотографии из семейного архива хозяев и стёкла «триплекс» с полированной кромкой. Фото поместили между стёклами и прикрепили фартуки к стене на жидкие гвозди.

kaip suprantu tiesiog nuotrauka unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 22:03)
nu va ką rašo:
Последним штрихом в стенном декоре стал монтаж фартука. Он необычный и можно сказать авторского дизайна. Для его изготовления понадобились две фотографии из семейного архива хозяев и стёкла «триплекс» с полированной кромкой. Фото поместили между стёклами и прикрепили фартуки к стене на жидкие гвозди.

kaip suprantu tiesiog nuotrauka  unsure.gif

Aij, tai paprasta tada: ant ruloninės spaudos mašinos atspausdini tą foto plakatą ir įmontuoji tarp dviejų stiklo lapų (tik organinis ar paprastas). organinis lengvesnis, paprasčiau montuojasi, o paprastas atsparesnis, gražiau žiūrisi bent jau man g.gif:
Papildyta:
Gal kam pravers:

http://www.valspar.c...ate-colors.html

Galima pasižiūrėt apie spalvų derinimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 19:43)
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta: