Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Jau kuris laikas suku galvą, kaip įrengti mažytį gyvenamą kambariuką.. niekaip nesumastau doh.gif kambariukas visai mažytis, jame liks lova - geltona, mėlyna, žalia, ir komoda šviesi, lentynos greičiausiai bus irgi šviesios, medinės, grindys tamsios. Dabar viena siena geltona, lubos irgi gelsvos švelniai, o kitos sienos tapetai su spalvotais ornamentais.. Kambarys bus greičiausiai pilnas gyvūnų, tai gal tiktų kokia siena, ar jos dalis tapetais su žuvytėm.. nė nebežinau.. unsure.gif avrastau apie natūralesnes spalvas, galbūt žalsva, rusva, bet gal nelabai kaip atrodytų visas kambarys vienos spalvos? g.gif tikiuos, kad gal kas turėsit kokių patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 06 12, 21:35)
.. Kambarys bus greičiausiai pilnas gyvūnų, tai gal tiktų kokia siena, ar jos dalis tapetais su žuvytėm.. nė nebežinau..  :

čia poster_offtopic.gif , bet gyvūnų kambarys lotuliukas.gif , kaip faina
Atsakyti
Merginos, padėkit, nebeišmanau, kokios spalvos virtuvės komplektą užsisakyti. doh.gif
Virtuvės koloritas toks:
Grindų plytelės
Sienų plytelės: Baltos su intarpukais
Visur kitur sienos dažytos persikine spalva.
Virtuvės komplekto noriu iš kontrastingų - tamsios vidaus ir šviesios fasado - spalvos. Bet jau net galva baigia nusisukti, beeiškant, kokios spalvos mano erdvėje tiktų... doh.gif
Gal patarsite ką nors? unsure.gif
O gal žinote kokių gerų baldinių plokščių puslapiukų, kad pasiderinti spalvas? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 13 birželio 2007 - 16:46
pas mus svetaine jungta su virtuve. svetaineje bus didzioji siena svelniai geltona, kitos svelniai zalios, virtuveje plyteles rusvos, na tokios margos...sviesiai rusvos su tamsesne rusva. noriu paklaust, kokios spalvos baldus virtuveje daryti?
Atsakyti
"Žaidimukas" spalvų derinimui
Visos temos neskaičiau, tai gal jau kas nors buvo įdėjęs šitą nuorodą. blush2.gif
Atsakyti
Noriu patarimo. Miegame langas raudonmedzio spalvos. Lovos galvugalis po langu. Noriu tamsiu spalvu: rudos ar siltos bordo. Grindys bus sviesaus medzio. Gal kas gali patart kokia spalva dazyt sienas, ar visas viena spalva, ar viena siena vienaip, kita kitaip? gal nuotrauku kokiu turit su panasiais koloritais?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 15, 14:58)
"Žaidimukas" spalvų derinimui
Visos temos neskaičiau, tai gal jau kas nors buvo įdėjęs šitą nuorodą. blush2.gif

thumbup.gif man labai patiko tas žaidimukas
Atsakyti
QUOTE(Pegė @ 2007 06 15, 14:38)
Noriu patarimo. Miegame langas raudonmedzio spalvos. Lovos galvugalis po langu. Noriu tamsiu spalvu: rudos ar siltos bordo. Grindys bus sviesaus medzio. Gal kas gali patart kokia spalva dazyt sienas, ar visas viena spalva, ar viena siena vienaip, kita kitaip? gal nuotrauku kokiu turit su panasiais koloritais?

aš vieną sieną tapetuočiau tamsiais tapetais, rudais/bordo. kokiais dryžuotais ar gėlėtais. o kitas dažyčiau neutralia spalva, šviesia
Atsakyti
Prašysiu pagalbos:
Pirkom butą, kuriame visos grindys medinės, va tokios:
user posted image

Tik man jos labai jau kaimietiškos. Norisi kažko, kas nekristųper daug į akis. Planuojam šlifuoti ir perkaluot, tik manau, kad reiktų įmaišyt kokį pigmentą, kad jos būtų ramesnės.

Sienas svetainėje noriu daryt balintos kavos ir vieną sieną šokolado su žydra (ala gėlėm) spalva tapetais (Mačiau ir labai patiko).
Svetainė sujungta su su virtuve. Virtuvinio komplekto noriu šviesaus (patiko bambukas tik nežinau kiek jis tiks prie grindų kurių spalvą irgi noriu koreguot). Virtuvėje plyteles dėčiau arba ala balintos kavos (gal kiek pamargintas) arba kokias gal su rusvą su kokiu atspalviu).

Svetainės komplektui gražu man tokie gobelenai:
user posted image
arba:
user posted image
O staliukui man gražu sendinto medžio spalva (tamsi, šokoladas į pilkšvumą).

DAr man labai gražiai atrodo šitas variantas:
user posted image
Tokia stumdoma pertvara būtų labai gerai tarp kambario ir virtuvės. Tik va kaip suderinti su grindų spalva? g.gif:

Vonia bus dramblio kaulo spalvos visa.

Vėlgi, grindys turėtų ir derėt prie dviejų miegamųjų (Vieno noriu žalių alyvuogių spalvos, tik kokią dar galima spalvą įvesti, nes vien ta spalva - neįdomu). O kitas kambarys galėtų būt net nežinau koks g.gif: Gal kas su alyvine, melsva, gal gelsva.

Klausimai:
1. Kaip keisti grindų atspalvį? KAd tiktų su šokoladu, balinta kava, žydra, alyvuogių ir dar kokia vienam kambary?
2. Kokios spalvos langus dėti ir kokias palanges daryt? (spėju arba baltus arba derinti su grindim (jei jos ne itin tamsios)?
3. Ar bambuko imitacijos virtuvinis komplektas tiktų?
4. Kaip žydra spalva žiūrisi interjere? Jei viena siena bus šokoladas + žydra, o dienos balintos kavos, kokias geriau daryti užuolaidas (ant 3 langų (vienas iš jų kampu).
5. Ar toks gėlėtas gobelenas tiktų? Ar geriau galvot apie vienspalvį?
6. Kaip geriau daryti lubas? Visiškai baltas ar įdėti kokio atspalvio (dramblio kaulo ar pan)?

Na va keik daug klausimų iškyla doh.gif: Tikiuosi pagalbos 4u.gif

Atsakyti
Dar klausimas:
Norint optiškai priartinti toliau esantį kampą geriau tikriausia šviesią spalvą rinktis? o gal kokį raštą?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 23, 18:27)
Klausimai:
1. Kaip keisti grindų atspalvį? KAd tiktų su šokoladu, balinta kava, žydra, alyvuogių ir dar kokia vienam kambary?
2. Kokios spalvos langus dėti ir kokias palanges daryt? (spėju arba baltus arba derinti su grindim (jei jos ne itin tamsios)?
3. Ar bambuko imitacijos virtuvinis komplektas tiktų?
4. Kaip žydra spalva žiūrisi interjere? Jei viena siena bus šokoladas + žydra, o dienos balintos kavos, kokias geriau daryti užuolaidas (ant 3 langų (vienas iš jų kampu).
5. Ar toks gėlėtas gobelenas tiktų? Ar geriau galvot apie vienspalvį?
6. Kaip geriau daryti lubas? Visiškai baltas ar įdėti kokio atspalvio (dramblio kaulo ar pan)?

Na va keik daug klausimų iškyla doh.gif: Tikiuosi pagalbos  4u.gif

1. grindis bandyčiau balint, netgi į pilkumą gal. reikia kažkaip nuimti tą geltonumą.
2. jei išeina, langus dėčiau ne baltus. grindų spalvos arba tamsiai rudus - tiks prie šokoladinės sienos, alyvuogių miegamajam ir t.t.
3. gal turi bambuko pvz? pas mane stalviršis ir plokštė tarp spintelių tamsiai rudas bambukas, tai aš labai patenkinta
4. žydra žydrai nelygu. jei žydra kaip turkio, man derinys su tamsiai ruda - thumbup.gif nenuvalkiotas, ne pigus bigsmile.gif kur nusižiūrėjai tapetus, paklausk, ar neturi audinių. rimtesnėse parduotuvėse jau būna priderinta. gal turi tapeto foto?
5. man atrodo, kad gobelenas gėlėtas būtų ok, jei dėtum prie vienspalvės sienos. jei prie tos rudai žydros, tada geriau vienspalvis.
6. yra atskira paletė luboms. mes rinkomės iš vivacolor warm weiss, tai turi tokį vos šiltą atspalvį, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo baltos
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 23, 19:50)
1. grindis bandyčiau balint, netgi į pilkumą gal. reikia kažkaip nuimti tą geltonumą.
2. jei išeina, langus dėčiau ne baltus. grindų spalvos arba tamsiai rudus - tiks prie šokoladinės sienos, alyvuogių miegamajam ir t.t.
3. gal turi bambuko pvz? pas mane stalviršis ir plokštė tarp spintelių tamsiai rudas bambukas, tai aš labai patenkinta
4. žydra žydrai nelygu. jei žydra kaip turkio, man derinys su tamsiai ruda -  thumbup.gif nenuvalkiotas, ne pigus  bigsmile.gif kur nusižiūrėjai tapetus, paklausk, ar neturi audinių. rimtesnėse parduotuvėse jau būna priderinta. gal turi tapeto foto?
5. man atrodo, kad gobelenas gėlėtas būtų ok, jei dėtum prie vienspalvės sienos. jei prie tos rudai žydros, tada geriau vienspalvis.
6. yra atskira paletė luboms. mes rinkomės iš vivacolor warm weiss, tai turi tokį vos šiltą atspalvį, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo baltos

1. Nu va aš irgi galvoju apie balinimą arba šokoladinio atspalvio. Tik jei balinti - ar nebus jos tokios labia dirbtinos? Man priimtina grindų spalva - šviesinta ąžuolas. Manau, kad ji labai tinkanti prie visko.
user posted image
va ta spalva kairiau. Tik ar įmanoma iš dabartinės spalvos gauti kažką panašaus? Tiesiog natūralus medis yra medis ir nesinori išmesti papildomai kokius 7000 lt grindims doh.gif: (nes viso buto plotas apie 90 kvadratų, tai atsimeta vonia, virtuvės gabalas ir pan.

2. Va aš irgi galvoju ala Ąžuolo būtų gražu. Man tie balti nelabai schmoll.gif: Beje, koks skirtumas tarp baltų ir spalvotų langų kainos?

3. Nu va mačius aš šviesus priekis ir šokoladinis stalviršis. O va priekis - maždaug toks:
user posted image
Tik man kažkaip atrodo,kad nelabai tiks prie balintois kavos spalvos. Nors gal g.gif:

4. Žydra daugiau į turkio. Tokios gėlės smailėjančiais žiedlapiais. Tapetus mačiau Seniuose. Kaina gal apie 50 lt. rulonėlis. Atrodo kaip audinys. Rodos iš AS Creation serijos. Gal ir Esprito dizaino. Bandau atkapstyti inete per Senukų prekių katalogus. Gal dar rasiu g.gif:

5. Dėl gobeleno irgi galvoju. Manau, kad tam kambary labiau tiktų šokoladas su turkio paduškom kokiom. DAr keletas rutkio vazonėlių gėlėms. Tik va tas gėlėtas gobelenas man taip gražu doh.gif: Gal panaudosiu užtiesalui Miegamojo lovai arba yra toks pusapvalis buvęs balkonas bute, iš kurio dabar padaryta vieta valgomojo stalui. Tai galvoju padaryt ala foteliukus ten tokius gėlėtus, o sienas dramblio kaulo .

O dėl užuolaidų reik apsipręst... manau jei norėsis daugiau erdvės - tai gal šviesiuas kokias, o jei matysiu, kad reik kaip tik siaurint erdvę - tamsias.

6. Jo, reiks šiltas kokias lubas daryt, nes man tos rėkiančios baltos tai sovietmetį primena ir nejauku namie.

Ir dar klausimas: Kuo dekoruoti virtuvės sienas? DAžyti, tapetuoti, dėti dekoratyvinį tinką ir dažyt ar dar kaip? Kas praktiškiau, parvariau ir geriau žiūrisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 23 birželio 2007 - 19:22