Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(nerko @ 2007 05 23, 20:46)
padekit man pakeisti sienu spalvas, virtuves baldu jau nepakeisim,( tarp virtuves apatiniu ir virsutiniu plyteliu pilka plokste), bet sienas noriu perdazyt, laiptu spalva irgi liks ta pati, virtuve sujungta su svetaine, svetaines grindys margas uosio parketas, dar idomi nuomone dutu, kokios spalvos minkstus baldus pirkt?

p.s. nekreipkit demesio kad tiek daug daigtu, nes kaip tik remontai vaiku kambari, tai viskas apacioj ir sukrauta  blush2.gif

user posted image

user posted image

cia gavosi geltona+melyna+raudona. nelabai vykes derinys.
virtuves ir shaldytuvo neishmesi- tai manau reiktu atsisakyti geltonos-

kaip vienas ish variantu:

dazai tamsoka duslia ruda ar rudai bordine sienos dali uz virtuves baldu taip pat ir ta pusiene su kolona. o siena lygegrecia pusienei shviesesne ruda t.y. rusva(kakavine). likusias sienas dar shviesesne beveik baltai rusva. taip pat galima ivesti shaltesniu rusvu atspalviu. baldus - sviesaus smelio spalvos.
tada interjeras
bus shviesesnis,vientisesnis ir ramesnis. virtuv4 ir ishliks aktyvi-nieko cia nepadarysi- bet bent jau bus aishkiau atskirta, tamsios sp, nuo svetainės.

Papildyta:
QUOTE(Milde @ 2007 05 28, 10:59)
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem smile.gif ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu smile.gif

normaliai kaip yr.-susides baldai grindys ir apshvietimas netiek ir daug tos geltonos liks- tik gal dar ivesk kokiu violetiniu ar rudai-violetiniu akcentu -dar pagyvins geltona spalva ir netokia vienisha ji atrodys.
Atsakyti
As sienas dazyciau pilka,kaip plokstes spalva 4u.gif
Atsakyti
Bet gal perdaug niūru tada būtų g.gif
Atsakyti
Sveikutes, panos, gal galite patarti mirksiukas.gif :
Name svetaine sujungta su virtuve, siena, kurioje yra zidinys, klijuosime" skaldytom" plytelem, kurios yra gelsvai persikines su pilku akcentu. Visa svetaine planuoju dazyti svelnesne nei plytelines sienos spalva.
1. Kokios spalvos minksta komplakta gaminti ir koki prie jo staleli pirkti (sviesu ar tamsu)? Laiptai uosiniai.
2. Kokios spalvos deti grindis azuolines, lakuotas naturaliu laku, ar sviesesniu?
3. Kokios spalvos plyteles grindims deti, kad virtuves ir salono erdve nesuskiltu?
4. Kokios spalvos virtuves komplekta gaminti?
Is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Skaitau jūsų pasisakymus jau seniai saniai, bet pati kažkaip vis tyliu. Ir labai norėčiau patarimų, nes jau galva kaip puodas, o neapsisprendžiam niekaip dėl namo spalvos. Stogas žalias šiferis, durys ir garažo vartai žali, kaip ir stogas, langai balti. Ir dabar kažkaip susipainiojom visai. Architektas buvo siūlęs daryti šviesų namą, susidėjom dėl to baltus langus, o dabar kai sklype taip žalia ir gražu, norėtųsi tikrai ne gelsvo namo. Kokią spalvą dėti(tinkas), kad nebūtų makalynė? Vyras dar kalba apie namo skirstymą zonomis dviem spalvom, bet aš bijau, kad nesigautų iš to namo -kičas pievoje verysad.gif žinom, kad tik labai tamsaus nenorim. Help merginos!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 29, 00:32)
cia gavosi geltona+melyna+raudona. nelabai vykes derinys.
virtuves ir shaldytuvo neishmesi- tai manau reiktu atsisakyti geltonos-

kaip vienas ish variantu:

dazai tamsoka duslia ruda ar rudai bordine sienos dali uz virtuves baldu taip pat ir ta pusiene su kolona. o siena lygegrecia pusienei shviesesne ruda t.y. rusva(kakavine). likusias sienas dar shviesesne beveik baltai rusva.  taip pat galima ivesti shaltesniu rusvu atspalviu. baldus - sviesaus smelio spalvos.
tada interjeras
bus shviesesnis,vientisesnis ir ramesnis. virtuv4 ir ishliks aktyvi-nieko cia nepadarysi- bet bent jau bus aishkiau atskirta, tamsios sp, nuo svetainės.
Papildyta:
normaliai kaip yr.-susides baldai grindys ir apshvietimas netiek ir daug tos geltonos liks- tik gal dar ivesk kokiu violetiniu ar rudai-violetiniu  akcentu -dar pagyvins geltona spalva ir netokia vienisha ji atrodys.

labai aciu uz patarima, labai ir norejau sienu sviesiu, smeliniu smile.gif
kaip suprantu kakavine dazyt ta siena prie kurios stalas? bet ji yra labai ilga, tesiasi per visa salona apie septynis metrus, nieko? ja visa kakava dazyt?
gal gali duot koki pvz. duslios rudos ar rudai bordines spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerko: 29 gegužės 2007 - 17:08
QUOTE(Rudeninuke @ 2007 05 29, 15:59)
Architektas buvo siūlęs daryti šviesų namą, susidėjom dėl to baltus langus, o dabar kai sklype taip žalia ir gražu, norėtųsi tikrai ne gelsvo namo.

O kodėl nenori šviesaus namo? Nebūtinai gelsvas, o pavyzdžiui baltas, tik ne sniego baltumo, o pieno baltumo... Man atrodo, kad žalumos tokia spalva neužgožtų unsure.gif
Atsakyti
radau namu su zaliais stogais smile.gif beveik visi sviesus arba kalti medziu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Padėkit apsispręsti ax.gif . Kokius akcentus ( užduolaidas , kilimą ) siūlytumėt tokiame kambaryje :

user posted image

Iš pradžių galvojau pasirinkti vieną iš gobeleno spalvų ( tamsią kakavos), bet dabar mastau, at nebus kambarys negyvas, visas rudas g.gif . Gobelene trys spalvos : šokoladas, tamsi ir šviesi kakava, sienos - šviesiai citrininės, nuotraukoje labai saulėta, tai spalvos truputį blyškenės, nei iš tikro.

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 30 gegužės 2007 - 15:14
QUOTE(akvilyte @ 2007 05 28, 16:07)
man būtų per geltona rolleyes.gif  pas mane pačią vskas labai spalvota... greit atsibodo sad.gif
o man dilema  doh.gif  renkamės lenteles.. apsistojom ties dviem spalvom... vos vos rusva (vyro noras, o man atrodo tokia purvina) ir vos vos gelsva.. (mano noras... vyras sutinka ties abiem beveik...) esmė kad namas stovi sode.. vis nemažas ir vyras mano kad rusvos jį šiek tiek vizualiai sumažintų... nes jis yra labai matomas nuo šlaito... ir sako mkad ta gelsva švies kaip lemputė.. tai taip ir neapsisprendžiam  doh.gif  kap manot???

ai dar.. pats namas stovi pušyno pašonėj.. bet soduose.... net nzn ką daryt...

akvilyte neturi kokio kompakto kur buna namu projektu (eina prie zurnalu statau nama ir kt.) ten labai paprasta pasirinkti fasadui spalvas atitinkamai pasiieskai panasaus projektelio ir pasiziuri mirksiukas.gif sekmes
Atsakyti
To: Miglute

mano manymu, jei siena nėra labai ryški citrininė, tai tada reiktų ryškesnių akcentų.
Gal kažko orandžinio, rausvo, raudono.
Bet ne "rėkiančių " tonų o tokių "gilesnių" ir gyvesnių.
Pvz. orandžinių užuolaidų ir labai tamsaus kilimo, kad gautusi :
gelsva,
rausva,
raudona su geltona=orandžas,
šviesi rusva,
kakavinė,
tamsiai ruda=šokoladas,
juoda
citrininė priskiriama šaltai geltonai, o tokiu budu pavyktų ją pašiltint (kartu ir visą kambarį)

Atrodytų thumbup.gif bet viska reik labai paderint, kad neperkraut

Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 05 31, 22:50)
To: Miglute

mano manymu, jei siena nėra labai ryški citrininė, tai tada reiktų ryškesnių akcentų.

Atrodytų  thumbup.gif  bet viska reik labai paderint, kad neperkraut

Ačiū 4u.gif

Pradžioje masčiau ir toliau viską daryti naudojant tą pačią spalvų paletę. Tai planavau tamsų šokoladinį kilimą ir šviesesnes kakvos spalvos užduolaidas. Bet paskui pradėjau mastyti , ar nesigaus negyvas kambarys g.gif . Nors gėlių nemažai, yra ir didelių, bet vistiek vien rudi tonai gal nebūtų gerai.
O sienos labai šviesios citrinos - norėjau saulės nutvieksto kambario įspūdžio smile.gif , nes prie namų dideli medžiai auga, o aš mėgstu saulėtas patalpas ax.gif
Atsakyti