Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti
Vaikų kambarys. Viena siena burbuliukais, kitos oranžinės
Miegamasis. Viena siena rausva, kitos gelsvos
QUOTE(nerko @ 2007 05 23, 18:46)
padekit man pakeisti sienu spalvas,
Gal rusva kremine arba zalsva
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 20:32)
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus.
Vaiku kambarys fainai
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 20:32)
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti
gal melsvą, būtų neperdėtai šiltas kambarys. Nes jei pasirinksit kažkokios panašios spalvos, gali būti per daug
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 21:32)
Linksmas kambariukas! Kur tapetus pirkote?
QUOTE(Saja @ 2007 05 27, 14:37)
Linksmas kambariukas! Kur tapetus pirkote?
Su burbuliukais Iris-e.
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu
QUOTE(Milde @ 2007 05 28, 09:59)
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu
Nu man visai žiūrisi, o jei tau pačiai patinka, tai net neklausyk kitokių nuomonių, svarbu tau gerai.
Mna tai būtų pernelyg geltona. Nors gal tinkamai parinkus baldus ir visokius kitus akcentus ir nebus per daug tos geltonos
man būtų per geltona pas mane pačią vskas labai spalvota... greit atsibodo
o man dilema renkamės lenteles.. apsistojom ties dviem spalvom... vos vos rusva (vyro noras, o man atrodo tokia purvina) ir vos vos gelsva.. (mano noras... vyras sutinka ties abiem beveik...) esmė kad namas stovi sode.. vis nemažas ir vyras mano kad rusvos jį šiek tiek vizualiai sumažintų... nes jis yra labai matomas nuo šlaito... ir sako mkad ta gelsva švies kaip lemputė.. tai taip ir neapsisprendžiam kap manot???
ai dar.. pats namas stovi pušyno pašonėj.. bet soduose.... net nzn ką daryt...
o man dilema renkamės lenteles.. apsistojom ties dviem spalvom... vos vos rusva (vyro noras, o man atrodo tokia purvina) ir vos vos gelsva.. (mano noras... vyras sutinka ties abiem beveik...) esmė kad namas stovi sode.. vis nemažas ir vyras mano kad rusvos jį šiek tiek vizualiai sumažintų... nes jis yra labai matomas nuo šlaito... ir sako mkad ta gelsva švies kaip lemputė.. tai taip ir neapsisprendžiam kap manot???
ai dar.. pats namas stovi pušyno pašonėj.. bet soduose.... net nzn ką daryt...
Kad namas vizualiai sumažėtų ir būtų mažiau pastebimas, jį gal ne šviesų, tamsesnį reikėtų darytis . O kas per lentelės? Plastikinės?
QUOTE(Saja @ 2007 05 28, 16:51)
Kad namas vizualiai sumažėtų ir būtų mažiau pastebimas, jį gal ne šviesų, tamsesnį reikėtų darytis . O kas per lentelės? Plastikinės?
taip, plastikinės... ir žinau kad reik tamsesnes dėt.. bet nėr gražių spalvų.. o tos dvi kaip ir vienodo šviesumo tik vienos gelsvos kitos rusvos