Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti Vaikų kambarys. Viena siena burbuliukais, kitos oranžinės Miegamasis. Viena siena rausva, kitos gelsvos
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti
Vaikų kambarys. Viena siena burbuliukais, kitos oranžinės
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti Vaikų kambarys. Viena siena burbuliukais, kitos oranžinės
man būtų per geltona pas mane pačią vskas labai spalvota... greit atsibodo
o man dilema renkamės lenteles.. apsistojom ties dviem spalvom... vos vos rusva (vyro noras, o man atrodo tokia purvina) ir vos vos gelsva.. (mano noras... vyras sutinka ties abiem beveik...) esmė kad namas stovi sode.. vis nemažas ir vyras mano kad rusvos jį šiek tiek vizualiai sumažintų... nes jis yra labai matomas nuo šlaito... ir sako mkad ta gelsva švies kaip lemputė.. tai taip ir neapsisprendžiam kap manot???
ai dar.. pats namas stovi pušyno pašonėj.. bet soduose.... net nzn ką daryt...