Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti g.gif
Vaikų kambarys. Viena siena burbuliukais, kitos oranžinės
user posted image
Miegamasis. Viena siena rausva, kitos gelsvos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 05 23, 18:46)
padekit man pakeisti sienu spalvas,

Gal rusva kremine arba zalsva g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 20:32)
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus.

Vaiku kambarys fainai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 20:32)
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti  g.gif

gal melsvą, būtų neperdėtai šiltas kambarys. Nes jei pasirinksit kažkokios panašios spalvos, gali būti per daug
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 21:32)

Linksmas kambariukas! wub.gif Kur tapetus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 27, 14:37)
Linksmas kambariukas! wub.gif Kur tapetus pirkote?

Su burbuliukais Iris-e.
Atsakyti
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem smile.gif ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 28, 09:59)
sweikos, noriu paklaust, ar jums cia ne per geltona?Labai man patinka geltona spalva, tai ir pavarem smile.gif ar nieko ziurisi, ar jau butinai keist kazka?Ten tas mazas aptvarelis tai virtuve bus su tamsiu stalvirsiu smile.gif

Nu man visai žiūrisi, o jei tau pačiai patinka, tai net neklausyk kitokių nuomonių, svarbu tau gerai. smile.gif
Atsakyti
Mna tai būtų pernelyg geltona. Nors gal tinkamai parinkus baldus ir visokius kitus akcentus ir nebus per daug tos geltonos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 26, 21:32)
Išklijavom dviejuose kambariuose tapetus. Dabar sukam galvą kokios spalvos kiliminę dangą pasirinkti  g.gif
user posted image

Burbuliniai tapetai super thumbup.gif
Atsakyti
man būtų per geltona rolleyes.gif pas mane pačią vskas labai spalvota... greit atsibodo sad.gif

o man dilema doh.gif renkamės lenteles.. apsistojom ties dviem spalvom... vos vos rusva (vyro noras, o man atrodo tokia purvina) ir vos vos gelsva.. (mano noras... vyras sutinka ties abiem beveik...) esmė kad namas stovi sode.. vis nemažas ir vyras mano kad rusvos jį šiek tiek vizualiai sumažintų... nes jis yra labai matomas nuo šlaito... ir sako mkad ta gelsva švies kaip lemputė.. tai taip ir neapsisprendžiam doh.gif kap manot???

ai dar.. pats namas stovi pušyno pašonėj.. bet soduose.... net nzn ką daryt...
Atsakyti
Kad namas vizualiai sumažėtų ir būtų mažiau pastebimas, jį gal ne šviesų, tamsesnį reikėtų darytis g.gif. O kas per lentelės? Plastikinės?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 28, 16:51)
Kad namas vizualiai sumažėtų ir būtų mažiau pastebimas, jį gal ne šviesų, tamsesnį reikėtų darytis  g.gif. O kas per lentelės? Plastikinės?

taip, plastikinės... ir žinau kad reik tamsesnes dėt.. bet nėr gražių spalvų.. o tos dvi kaip ir vienodo šviesumo tik vienos gelsvos kitos rusvos sad.gif doh.gif
Atsakyti