QUOTE(dekor @ 2007 05 16, 11:13)
1- grindu spalva . galima ir uosio -bet nelabai patarciau nes visu pirma keistai atrodys kai grindys ir virtuves baldai bus ish topacio medzio,ir jei sienos gelsvai salotines bus interjere viskas gelsva. geriau tamsiai rudas ar rudas su rausvu atspalviu grindis. tada kambarys atrodys shviesesnis del kontrasto tarp shviesiu sienu ir tamsiu grindu.
2- jei dazai gelsvai/salotine tai jei nori kad pasibreztu gelsva sp sudedamoji(kad atrodytu labiau gelsva nei zalsva) tai tada viena sienos dali dazai dusloka melsvai violetine ,jei nori pabrezt zalsva - nelabai aktyviu rausvu atspalviu. jei nori pabrezt abi sudedamasias- bordine. tai gali but ir baldu sp ar pliteliu.
t.y. gautus 60% gelsvai zalsva, 30% ruda, 15% uosis, ir ~20% bordine.
nors jei nori galima ir shviesias grindis deti.
p.s. nereiktu taip - - kreiptis i mane bei dekoti- ash nepatogiai jauciuos .
2- jei dazai gelsvai/salotine tai jei nori kad pasibreztu gelsva sp sudedamoji(kad atrodytu labiau gelsva nei zalsva) tai tada viena sienos dali dazai dusloka melsvai violetine ,jei nori pabrezt zalsva - nelabai aktyviu rausvu atspalviu. jei nori pabrezt abi sudedamasias- bordine. tai gali but ir baldu sp ar pliteliu.
t.y. gautus 60% gelsvai zalsva, 30% ruda, 15% uosis, ir ~20% bordine.
nors jei nori galima ir shviesias grindis deti.
p.s. nereiktu taip - - kreiptis i mane bei dekoti- ash nepatogiai jauciuos .
Mielas decor,
tu auksas
dėkoju už idėjas. man nė į galvą nebuvo šovę įdėt dar kažkokią papildomą spalvą, pvz., violetinę ar bordo, kaip tu pasiūlei. Prašau dar truputį paaiškinti, ar gerai viską supratau. "Vieną sienos dalį dažai dusloka violetine" - ar čia visą vieną sieną nutepliot, ar ant kiekvienos (ar tik ant 1) sienos vieną violetinę juostą? ar aiškiai paklausiau