Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(tesa20 @ 2007 05 14, 14:16)
Na mano siena bus tirai nelygi ji bus padengta tokia "makle" t.y.  kontaktiniu gruntu su kvarciniu smeliu. Tai va, o paskui as noreciau kazko panasaus i tai ka tu man parodei  ax.gif  Gal gali smulkiau man parasyti kiek mazdaug kvadratu uztenka to 1 litro dazu na ir ar is vis tinka ant tokios sienos dazyti su tokiais dazais ir kur tu dazu butu galima gauti?????? Na labai labai prasau parasyk visa technologija su medziagomis pav. nuo sienos paruosimo iki jos nudazymo  4u.gif

tas kazkas panashaus yra: akrilinis tinkas bordinis veliau ant jo lieta bordine blizgi lazura poto pilkshvai zalsva matine lazura kuri vietomis praplauta ir "prasimusha" bordine splava, veliau - plonai dengtas perlo- aukso efektas. -tai išeiga nėra didelė.
placiau,nepyk, bet deja negaliu rashyti -tai tiesioginis mano darbas ir sukurtų technologijų negaliu atskleist, beto yra daug niuansu tai tektu daug daug rashyt.
konkreciai tavo atveju reiketu pasibandyti kad nesugadint sienos- kontaktinį gruntą aš tik sienom gruntuot naudojes,prieš dedant tinką, tai nezinau kaip ant jo dirbasi. gali bandyti ,kaip sakiau, pilkšva spalva ir veliau dengti sidabrą.-bus sidabrinė siena tik atrodys kitaip nei mano foto-ten viskas padaryta su skaidriais,pusiauskaidriais sluoksniais tai tokia siena "gilesnė".
kur pirkti: http://www.dauksta.lt/

http://www.dauksta.l...ateksiniai/620/

Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 14, 16:24)

Pamačiau, kad ten parašyta, kad ant baldų galima dažyti bigsmile.gif. O ant baldų iš LMDP ir HPL galima?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 14, 17:44)
Pamačiau, kad ten parašyta, kad ant baldų galima dažyti  bigsmile.gif. O ant baldų iš LMDP ir HPL galima?

kliedi jie ten smile.gif .

nors ir stikla galima dazyti bet tik nelaikys. t.y rishiklis ten lateksas tai papildoma danga nepadengus stipriau pashveitus nusitrins kaip ir paprasti lateksiniai ar akriliniai dazai.
Papildyta:
QUOTE(Mazia @ 2007 05 14, 09:17)
Sveikos,
Būčiau dėkinga jei kas pasidalintumėte savo mintimis,ir gal kokį duotumėt patrarimą man, nes baigiu užsigraužti  g.gif
Mūsu darbo kambario sienos šviesiai  mėlynos, taip pat vertikalios mėlynos žaliuzės, grindys laminatas (buko spalvos), bet savaitgalį nusipirkom kompo stalą kriaušės spalvos.Na žiūriu ir taip ir taip bet man žiauriai nedera, pradedu gailėtis, kad nepirkom šviesesnio stalo.
Mąstau kaip ištaisyti padėti, gal lentyna pastatomą nusipirkti, kur viena dalis butų spalvos kaip stalo, kita kaip grindu, o gal mėginti stalą apkeisti į šviesesnį, o gal situacija pasikeistų jei išdažyčiau šviesesne spalva sienas?(pvz smėline).
Ech blogai kai pradedi galvoti tuomet kai jau nusiperki kažką.

nepyk, bet liksmai cia tau gavos. biggrin.gif
taip, nekaip atrodys kriaushes stala.kaip vienas ish variantu: dazyk pasteline salotine- zaliuzes gali ir melynos likti.
Atsakyti
Gaila, kad ant baldų visgi netinka dažyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 14 gegužės 2007 - 16:00
QUOTE(virdzina @ 2007 05 12, 21:32)
Ačiū dekor, bet deja plytelės ir ąžuolinės lentos jau nupirktos su tokiom spalvom.  ax.gif Ten ne laminatas, o tikras ąžuolas. Tad galvoju, gal lentas nubeicuoti, pakeisti jų spalvą, pvz.riešuto, gal tai išeitis...Kaip tik gavau pavyzdžius 'Coronado paint' beicų. Taip pat šios firmos ir dažus visam butui naudosime, jau patikrinti 4u.gif

tai lentos turi but nei alyvuotos nei lakuotos kat becuoti- jei taip tai zinoma gali ir beicuot.
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 05 14, 17:59)
Gaila, kad ant baldų visgi netinka dažyti  verysad.gif

gal pabandyk paieshkot kokiu kokybišku metalui skirtų efektinių dažų pirkti, jie geriau turetu laikyti.
Atsakyti
As tik siaip, paklaust, kaip jums sitos spalvos svetaineje ?
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 05 14, 19:50)

spalvos grazios, tik tie zebrai man nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
O man raudona su oranžine nesiderina g.gif Bet čia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 05 14, 19:50)

nu man tai tikrai neskoningai atrodo. primaisyta ir spalvu ir daiktu, haosas. na bet cia skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 15, 09:12)
spalvos grazios, tik tie zebrai man nelabai  rolleyes.gif

Man paciai labai patiko, netgi zebrai rolleyes.gif Pasikvieciau mama (jos skonis labai konservatyvus), bet ir jai patiko, netgi tie zebrai bigsmile.gif
Vienintelis dalykas, kuris man uzkliuvo: siena kvadratais nelabai derinasi prie zebru. Geriau gal ja butu daryti vienspalve, tik siek tiek tamsesne ar sviesesne nei kitos.
Atsakyti
Man patinka šiltos spalvos,bet šioje svetainėje jos "per šiltos" ir nekaip dera tarpusavyje .Truputi persistengta mano manymu su spalvų intensyvumu ,reikėjo sienas šviesesnes arba "vėsesnes " daryti 4u.gif
Čia tik mano tokia nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 05 15, 11:56)
Man patinka šiltos spalvos,bet šioje svetainėje jos "per šiltos" ir nekaip dera tarpusavyje .Truputi persistengta mano manymu su spalvų intensyvumu ,reikėjo sienas šviesesnes arba "vėsesnes " daryti  4u.gif
Čia tik mano tokia nuomonė  ax.gif

O 'vesesnes' - tai kokias pvz.? Sviesiai pilkas ar...? unsure.gif
Atsakyti