Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(ligiukss @ 2007 05 10, 12:59)
Oho kaip įdomu.Kokio kambario sieną taip puoši?O iš sadolino nėra?

Matai mano svetaine yra sujungta su kolidoriumi smile.gif vat ta kolidoriu ir noriu tokia spalva isdazyti ir dar yra kolona kuri kai ziuri is kolidoriaus atrodo svetaine dalina i dvi atskiras erdves tai va ta kolona irgi noriu nudazyti mineta spalva, o pacios svetaines sienas darysiu baltas bigsmile.gif Sakai gali buti sadolino dazai.. reikes pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 05 10, 16:49)
Matai mano svetaine yra sujungta su kolidoriumi  smile.gif vat ta kolidoriu ir noriu tokia spalva isdazyti ir dar yra kolona kuri kai ziuri is kolidoriaus atrodo svetaine dalina i dvi atskiras erdves tai va ta kolona irgi noriu nudazyti mineta spalva, o pacios svetaines sienas darysiu baltas  bigsmile.gif  Sakai gali buti sadolino dazai.. reikes pasidometi.

nelabai suprantu ko tiksliai reikia - jei cia spalvos panašios į sidabrą ieškai, galima betkokioj paletej rast pilkshvą atspalvį , bet siena tada ir atrodys kaip pilka dazyta siena- nieko bendro su sidabro efektu.
jei nori sidabrinės sienos ispudzio tam reiketu spec efektiniu dazu caparoll ar sadolin jų neturi,tai nera tiesiogia to zodzio prasme0dazai- jei gana skaidrūs tai iprastai su voleliu dazant išmuš sieną dryziais bei bus didziulė isheiga, reiketu turet omeny kad litras kainuoja 135lt. reiketu tokiam efektui pagrindo -aš esu dares tik ant fakturos tai naudoju kaip pagrinda spec lazurą, jei nori daryt ant lygios isenos tam turbut tiktu atitinkamos spalvos dazai.

cia pvz: tiesa cia ne sidabras o perlo efektas su trupuciu aukso :
http://public.fotki....tura/nisos.html
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 05 09, 15:34)
Gal kas patartu del spalvu.
Virtuve-valgomasis-svetaine - viena erdve. Grindys - oranzines akmens mases plyteles. Sienos: virtuve-valgomasis - baltos, svetaine - balintos kavos gal kiek i gelsvuma, zidinys - pusiau baltas, kreminis, su buko spalvos apdaila. Virtuve nuo valgomojo skiria baras - is geltonu ir oranziniu ploksciu su sviesaus medzio stalvirsiu. Durys i terasa, kurios kaip ir skiria virtuves-valgomojo ir svetaines zonas, baltos medines, klasikinio stiliaus.
Musu turimi baldai - kol kas tik baltas virtuves komplektas, irgi siek tiek klasikinis, tinkantis prie duru smile.gif. Bet kaip tik jis, man rodos, nederes prie baltu virtuves sienu. Turim taipogi nedidele sekcija ir zurnalini staliukas buko spalvos. Kilimas rudai margas, klasikinio rasto. Minkstu baldu neturime, bet sviesiu tikrai nenorime del praktiskumo, nes mazi vaikai ir pan., todel aptarinejam tokias spalvas kaip ruda, juoda, bordine.
Sienas ruosiames  siek tiek atnaujinti ir naujai dazyti. Taigi:
1. Kokios spalvos sienas daryti virtuveje, kokios svetaineje?
2. Jei darytume virtuveje gelsvas, o svetaineje baltas, tai kokia spalva dazyti zidini, kad jis isrysketu?
3. Kokios spalvos stalvirsi deti virtuves balduose?

KAzkaip neglaustai as cia viska isdesciau doh.gif Jei kas netingesit skaityti, tai patarkit  rolleyes.gif Aciu 4u.gif

1 kaip suratau - grindys oranzines, durys ir virtuves baldai balti- tada sienas virtuvej ir salone patarciau dazyt giminigom pastelinėm spalvom-atsverti ir suderinti oranzinei sp tiktu shaltesni atspalviai : nors viena siena nudazyta melsva spalva arba dazyti virtuve sviesia violetiniai kakavine o salona melsvai ruda -sunku zodziais spalva nusakyt- kai prisiruoshiu pasiimt tikurilla palete sadolino tada galesiu sp kodais patarineti. p.s. spalvos turetu buti ganetinai sviesios kad nepasibreztu baltos durys.
2 -nedaryciau nes oranzines grindys butu vienishos ir nesuprastos biggrin.gif . Zidini ishskirciau tamsesne ir sodresne sp nei sienu. taipat galima akcentuoti dekoru pvz : http://public.fotki....a/zidinys1.html
(cia ne savireklama biggrin.gif nes darbais ash uzverstas stipriai)
3 pastelini-tik jau ne marmuro imitacijos, reiketu ji paderint prie ishsirinktu sienu sp, arba baltą.

Papildyta:
QUOTE(virdzina @ 2007 05 08, 16:09)
Reikalingas patarimas 4u.gif
Nuotraukoje ąžuolinė grinų lentelė ir plytelė. Ar jų spalvos nesipjauna. Nusipirkom, pridedam vieną prie kitos, kažkas ne taip.Man visiškai nesiderina atspalviai ax.gif
Plytelės bus virtuvėje ir koridoriuje.
O jau apie sienų spalvas išvis bijau pagalvoti  kokios tiks.

user posted image

šiaip rausvom plitelėm tiktų gelsvai zalsvas laminatas tik netoks, reiketu paieshkoti kito atspalvio arba deti giminingą sp plitelėm laminata-bus vientisesnės grindys o jau sienų sp derint prie grindu- o kokias sienu sp rinktis tai sunkoka patart daugiau nieko nezinant.
Atsakyti
[quote=dekor,2007 05 12, 11:11]
1 kaip suratau - grindys oranzines, durys ir virtuves baldai balti- tada sienas virtuvej ir salone patarciau dazyt giminigom pastelinėm spalvom-atsverti ir suderinti oranzinei sp tiktu shaltesni atspalviai : nors viena siena nudazyta melsva spalva arba dazyti virtuve sviesia violetiniai kakavine o salona melsvai ruda -sunku zodziais spalva nusakyt- kai prisiruoshiu pasiimt tikurilla palete sadolino tada galesiu sp kodais patarineti. p.s. spalvos turetu buti ganetinai sviesios kad nepasibreztu baltos durys.
2 -nedaryciau nes oranzines grindys butu vienishos ir nesuprastos biggrin.gif . Zidini ishskirciau tamsesne ir sodresne sp nei sienu. taipat galima akcentuoti dekoru pvz : http://public.fotki....a/zidinys1.html
(cia ne savireklama biggrin.gif nes darbais ash uzverstas stipriai)
3 pastelini-tik jau ne marmuro imitacijos, reiketu ji paderint prie ishsirinktu sienu sp, arba baltą.

Aciu labai, Dekor wub.gif

Niekaip pati nebuciau sugalvojusi tokiu atspalviu: sviesia violetiniai kakavine arba melsvai ruda. Buciau dekinga, jei kai turesi laiko, patartum atspalvius is konkreciu tikurilos ar sadolino paleciu.

Buvo minciu daryti kuria nors siena pilka, kad derintusi prie oranziniu plyteli, nes jos irgi ne vienspalves, o su rudais pilkais pamarginimais, o kad jos nebutu ''vienisos'', buvo minciu dazyti zidini persikine ar lasisine spalvomis. Jauciu, nusisneku blush2.gif

Bandau ideti kelias nuotraukas: cia. Tik cia viskas senu seimininku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bzzz: 12 gegužės 2007 - 11:59
QUOTE(Bzzz @ 2007 05 12, 13:42)
Aciu labai, Dekor wub.gif

Niekaip pati nebuciau sugalvojusi tokiu atspalviu: sviesia violetiniai kakavine  arba  melsvai ruda. Buciau dekinga, jei kai turesi laiko, patartum atspalvius is konkreciu tikurilos ar sadolino paleciu.

Buvo minciu daryti kuria nors siena pilka, kad derintusi prie oranziniu plyteli, nes jos irgi ne vienspalves, o su rudais pilkais pamarginimais, o kad jos nebutu ''vienisos'', buvo minciu dazyti zidini persikine ar lasisine spalvomis. Jauciu, nusisneku  blush2.gif

Bandau ideti kelias nuotraukas: cia. Tik cia viskas senu seimininku.

prashom,bet kaip ir ner uz ką.

konkreciai patart negaliu nes ash ju neturiu-reik man nusivilkt pas sadolin importuotojus ir sakyt -"duokit palete tikurilla nemokamai " - tam deja ash laiko neturiu dabar, turiu aš tik bejamin moore palete bet tai brangus dazai ir tik kaune ju yr.

pilka dazyt nepatarciau - tai shiaip jau yprasta yra kad zmonės paema ,kaip tu, pliteles ar koki laminata ir visa likusi interjera nuvaro jų spalvom- tai ne dermė, sp dermė buna tada kai skirtingos sp parenkamos taip kad saveikauja tarpusavyje papildydamos viena kitą. patarciau tau ieškot tokio sprendimo, nes kitaip abejotina ar verta daryti remonta jei jau panašų variantą,kai viskas gelsvai oranžiniai, jau turite iš praitų šeimininkų.
Ka patarciau dar,tai lupt tas oranzines zidinio palanges ir keist kokiu tamsiu marmuru,taip pat naikint tas plastishkas formas zidinyje. t.y. padaryt ji grieztu plokshciu formu. nes plitelės ir likes interjeras greztu formu, tada bus verta ji akcentuoti. savaime suprantama jei tau ir taip gerai,tai vien del manes nieko ten lupt nereik. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 12, 13:43)
konkreciai patart negaliu nes ash ju neturiu-reik man nusivilkt pas sadolin importuotojus ir sakyt -"duokit palete tikurilla nemokamai " -

nuo kada sadolin tikurilla pardavinėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 12, 15:16)
nuo kada sadolin tikurilla pardavinėja?  g.gif

supainiojau- vivacolor
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 12, 11:11)
Papildyta:
šiaip rausvom plitelėm tiktų gelsvai zalsvas laminatas tik netoks, reiketu paieshkoti kito atspalvio arba deti giminingą sp plitelėm laminata-bus vientisesnės grindys o jau sienų sp derint prie grindu- o kokias sienu sp rinktis tai sunkoka patart daugiau nieko nezinant.

Ačiū dekor, bet deja plytelės ir ąžuolinės lentos jau nupirktos su tokiom spalvom. ax.gif Ten ne laminatas, o tikras ąžuolas. Tad galvoju, gal lentas nubeicuoti, pakeisti jų spalvą, pvz.riešuto, gal tai išeitis...Kaip tik gavau pavyzdžius 'Coronado paint' beicų. Taip pat šios firmos ir dažus visam butui naudosime, jau patikrinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzina: 12 gegužės 2007 - 19:35
man idomu butu suzinoti, kokia spalva daugelis miegamame esate pasirinke?niekaip negaliu sugalvoti, kokiu sienu noriu.Planuose yra numatyta vysnavi miegamojo uztiesalai, pagalves, kaip manote, kas tiktu?
lauksiu jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Būčiau dėkinga jei kas pasidalintumėte savo mintimis,ir gal kokį duotumėt patrarimą man, nes baigiu užsigraužti g.gif
Mūsu darbo kambario sienos šviesiai mėlynos, taip pat vertikalios mėlynos žaliuzės, grindys laminatas (buko spalvos), bet savaitgalį nusipirkom kompo stalą kriaušės spalvos.Na žiūriu ir taip ir taip bet man žiauriai nedera, pradedu gailėtis, kad nepirkom šviesesnio stalo.
Mąstau kaip ištaisyti padėti, gal lentyna pastatomą nusipirkti, kur viena dalis butų spalvos kaip stalo, kita kaip grindu, o gal mėginti stalą apkeisti į šviesesnį, o gal situacija pasikeistų jei išdažyčiau šviesesne spalva sienas?(pvz smėline).
Ech blogai kai pradedi galvoti tuomet kai jau nusiperki kažką.
Atsakyti
As tai isvis tu spalvu bijau smile.gif jau man spalvu derinimas ziaurus dalykas, vienaip isivaizduoji, kai padarai visai kitaip atrodo.. todel nutariau si klausima patiketi dizaineriui, nes nenoriu rizikuoti.. zinua, kad tik noriu minkstu, siltu , sviesiu spalvu - ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 05 12, 10:46)
nelabai suprantu ko tiksliai reikia - jei cia spalvos panašios į sidabrą ieškai, galima betkokioj paletej rast pilkshvą atspalvį , bet siena tada ir atrodys kaip pilka dazyta siena- nieko bendro su sidabro efektu.
jei nori sidabrinės sienos ispudzio tam reiketu spec efektiniu dazu caparoll ar sadolin jų neturi,tai nera tiesiogia to zodzio prasme0dazai- jei gana skaidrūs tai iprastai  su voleliu dazant išmuš sieną dryziais bei bus didziulė isheiga, reiketu turet omeny kad litras kainuoja 135lt. reiketu tokiam efektui pagrindo -aš esu dares tik ant fakturos tai naudoju kaip pagrinda spec lazurą, jei nori daryt ant lygios isenos tam turbut tiktu atitinkamos spalvos dazai.

cia pvz: tiesa cia ne sidabras o perlo efektas su trupuciu aukso :
http://public.fotki....tura/nisos.html

Na mano siena bus tirai nelygi ji bus padengta tokia "makle" t.y. kontaktiniu gruntu su kvarciniu smeliu. Tai va, o paskui as noreciau kazko panasaus i tai ka tu man parodei ax.gif Gal gali smulkiau man parasyti kiek mazdaug kvadratu uztenka to 1 litro dazu na ir ar is vis tinka ant tokios sienos dazyti su tokiais dazais ir kur tu dazu butu galima gauti?????? Na labai labai prasau parasyk visa technologija su medziagomis pav. nuo sienos paruosimo iki jos nudazymo 4u.gif
Atsakyti