Sveikos, as irgi turiu analogiska problema- reikia prisijungineti kiekviena karta ateinant. Nervija nerealiai. Padariau viska, ka rekomendavo kitoj temoj supermama : a) ieinu per supermama.lt/forumas 2) istryniau slapukus
Vistiek snipstas. Padekite prasau
O as atrodo issprendziau sita problema . Kai surenku adresa www.supermama.lt/forumas , tai atsidarius forumo langui adresas kazkodel buna pasikeites i www.supermama.com/forumas . Tai as pataisiau adresa - vietoj com irasiau lt , tada jau viskas gerai forumas , mane atpazino , tada isivedziau ta psl i savo explorer'io favoritus , o per cia einant mane atpazino . Tikiuosi viskas bus gerai . Slapukus buvau istrynus .
Tai va jeigu trumpai tai- kai rasau adresa - jis pasikeicia automatiskai i com ir manes neatpazista , o jeigu einu per favoritus tai viskas gerai
Tai va jeigu trumpai tai- kai rasau adresa - jis pasikeicia automatiskai i com ir manes neatpazista , o jeigu einu per favoritus tai viskas gerai
Visalaik rasau lt, nieko nekeicia. Narsyklej viska padariau kaip Daiva rase, nieks nesikeicia, kiekviena kart tenka logintis is naujo.
Nemanau, kad cia narsykles problema
Nes nei su viena narsykle (ju turiu 3) manes forumas neatpazista - kiekviena karta reikia logintis is naujo - tai niekada pries tai nebudavo
Nes nei su viena narsykle (ju turiu 3) manes forumas neatpazista - kiekviena karta reikia logintis is naujo - tai niekada pries tai nebudavo
Ir logintis reikia, ir pas mane užstrigo, kad aš lankiausi 22 d. 15:30. Nors ir vakar ir šiandien aš čia
QUOTE(Perliukas @ 2004 12 29, 00:01)
forumas , mane atpazino , tada isivedziau ta psl i savo explorer'io favoritus , o per cia einant mane atpazino
Tikrai, taip atpazista
Ta va, reikia prisijungti ir tada isivesti i explorerio favoritus Tada per ten einant atpazista
QUOTE(Martyna @ 2004 12 29, 10:46)
Tikrai, taip atpazista
Ta va, reikia prisijungti ir tada isivesti i explorerio favoritus Tada per ten einant atpazista
mane irgi taip atpažino, tik va bėda (musiet išpindėjimas ), aš buvau pasidarius kad pirmas atidarytas interneto psl būtų supermamos, o dabar reikės į favoritus lįsti
Pabandykite dabar užeiti per pirmą puslapį
radau kame priežastis buvo
radau kame priežastis buvo