Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(Springlet @ 2006 04 24, 13:18)
Ar yra Vilniuje Montesori mokykla?

Rodos, kad yra, tik kur tiksliai, nežinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 04 18, 18:22)
Gal kas žinot kiek kainuoja mokslas Saulės mokykloj? Maniškiui jau laikas į 5 klasę, niekaip negaliu apsispręsti, o Saulės būtų visai šalia namų

Parasem prasima i Saules mokykla irgi i 5 klase.Mokslai kainuoja 410 litu i menesi,plius maistas apie 100 lituku,plius jei susidaris prailginta grupe 80 litu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 04 24, 15:57)
Rodos, kad yra, tik kur tiksliai, nežinau. ax.gif

Va as irgi galvoju lyg ir turetu buti, bet internete apie tai info nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2006 04 25, 06:50)
Va as irgi galvoju lyg ir turetu buti, bet internete apie tai info nerandu  rolleyes.gif

Tai pabandyk paskambinti į švietimo skyrių ar 118, tikrai pasakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 04 18, 19:22)
Gal kas žinot kiek kainuoja mokslas Saulės mokykloj? Maniškiui jau laikas į 5 klasę, niekaip negaliu apsispręsti, o Saulės būtų visai šalia namų

Nenoriu Jūsų atkalbinėti,tiesiog truputį aprašysiu savo patirtį. Kadangi esu matematikos mokytoja,nemažai vaikų ateina pasimokyti papildomai,deja,net ir iš privačios Saulės mokyklos rolleyes.gif ,pasakysiu atvirai, turėjau keletą mokinių,kurių žinios siekia žemesnių klasių lygius (pvz. 8-ai vos mokėjo 6-os kl. kursą (suprantama,tai ne rodiklis,gal buvo tokie mokiniai ,kurie nesimoko ??? g.gif ) Tačiau po kelių mėn. rimto papildomo darbo ,jie sugebėjo išmokti visą jiems priklausantį kursą .Todėl,manau,geriau tuos pinigėlius protingiau panaudoti mirksiukas.gif . Jokiu būdu,neskatinu naudotis korepetitorių paslaugomis,tačiau visi,manau,puikiai supranta,kad individualus darbas teikia daugiau naudos 4u.gif . Atleiskit už įsikišimą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Springlet, yra pradine privati Montesori mokykla, ji salia privataus darzelio. Vadinasi jie kazkaip Montesori metodo centras. Cia prie Konarskio geliu turgelio..
Atsakyti
Aciū 4u.gif
Tiesiog idomu kaip jiems sekasi, gal jau ir toliau jau pažengė ne tik pradinė rolleyes.gif gal yra forume mamyčių, kurių vaikai lanko šią mokyklėlę.
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 04 18, 17:22)

Mano vaikas mokosi nuo pirmos klases.
Griezta tvarka, jokio pataikavimo niekam, vaikai neisskiriami vieni is kitu, ta prasme, nera proteguojami turtingesniu ir t.t. Tuo pat metu vertinama vaiko asmenybe. Mokytojai parinkti gerai. Geresnes mokyklos savo vaikui neisivaizduoju (pati esu pedagoge, bet ne sios mokyklos).
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 05 17, 13:32)
Mano vaikas mokosi nuo pirmos klases.
Griezta tvarka, jokio pataikavimo niekam, vaikai neisskiriami vieni is kitu, ta prasme, nera proteguojami turtingesniu ir t.t.  Tuo pat metu vertinama vaiko asmenybe. Mokytojai parinkti gerai. Geresnes mokyklos savo vaikui neisivaizduoju (pati esu pedagoge, bet ne sios mokyklos).

Atsakyti
Noriu paprieštarauti. Turiu draugų ir pažįstamų, kurių vaikai lankė "Saulės" pradinę mokyklą. Jų nuomonė vienoda - kito vaiko į ją nebeleistų., Visų pirma - mokytojos nepasako visos tiesos apie jūsų vaiką, nes jūs mokate pinigus už mokslą. Mano sūnaus klasėje (vienoje geriausių Vilniaus gimnazijų) yra keturi vaikai iš tos mokyklos (tiesa, dabar beliko trys, nes vienam vaikui su mokslais buvo itin prastai, nors "Saulės" mokykloje tuo nesiuskundė), ir, patikėkite , jie tikrai turėjo problemų dėl elgesio.
Žinoma. tai kiekvieno tėvėlio asmeninis reikalas, kur leisti savo vaikutį - visi linkim ir norom tik geriausio, bet mano nuomone, Lietuvoje dar nėra geros privačios mokyklos. Klasiokė dirbo mokytoja Šiuolaikinio mokslo centre, ir ten panašios problemos (nes tėvai moka pinigus, todėl vaikai negali gauti blogų pažymių). O Liubertienės mokykla? Vaikai susėdę ant palangių per pertraukas stebi, kokiu automobiliu klasioko mama ar tėtis atvažiuoja jo pasiimti, ir nelaimė, jei tai nėra naujausias.
Taip privačiose mokyklose mažesnės klasės, gal vaikai geriau pasisavina žinias, nes jiems skiriama daugiau dėmesio, bet juk tai nebus visą gyvenimą, o įstojus į gimnaziją teks vytis, ir tikrai bus sunkiau.
O pradinukui svarbiausia yra ne pati mokykla, o geras pirmasis mokytojas.
Atsakyti
Mielos mamytes, mano net keliu pazistamu vaikai mokosi privacioje Liubertienes vidurineje mokykloje. Tevai - labai patenkinti. Sako, kad ten atmosfera kaip tikroje Europietiskoje mokykloje - mokytojai labai kompetetingi, o programos-modernios. Esu girdejusi, kad privaciose mokyklose vaikai ispuike, materialista - taciau siuos gandus paneige cia besimokanciu vaiku tevai. Jie monejo, kad mokykloje mokoma net 8 kalbu, o nuo 9 klases galima pasirinkti anglu kalba kai kuriuos dalykus. Taip pat kas man buvo idomiausia, cia labai dau papildomos veikos - visi vaikai groja, soka, dainuoja. O koncertai - Filharmonijoje, Operos ir Baleto teatre ir tt. Zodziu, manau pletkina tie, kurie negali leisti vaiku i sia mokykla. As kai turesiu, butinai leisiu. Juk jau nuo 2,5 metuku priima smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, norėčiau prisijungti prie jūsų pokalbio 4u.gif Mano vaikas lanko "Saulės" mokyklą . Galiu patikinti , kad nei iš mokytojų , nei iš vaikų pusės nėra jokio "turtų" diskriminavimo. Tikrai šioje mokykloje nesistengiama pataikauti tėvams "nes jie moka" , vaikas yra vertinamas pagal savo sugebėjimus. O tiesos apie vaiką galbūt nesako tiems tėvams kurie nenori jos girdėti. Prieš tai lankėme Žvėryno gimnaziją , tai patikėkite ten pastoviai vyksta turtų , madų , mob. telefonų ŠOU. Nusprendėme , kad kuo mažiau žmogus turi , tuo nori pasirodyti turtingesnis. Dabartinėje mokykloje visi yra panašūs tad niekas ir nepučia iš savęs burbulų. Vyksta pastovus tėvų ir mokytojų dealogas , stengiamasi vaiko nesmerkti , bet jam padėti. Ir tikrai nėra praleidžiama pro pirštus jei vaikas neišmoksta pamokos , ko nepasakysi apie masines mokyklas.
Atsakyti