QUOTE(renmis @ 2015 01 21, 00:14)
Mokytoja puiki!
Bet politika mokyklos - tragedija!!! Kuo toliau- tuo blogiau.... keli tevai kt metams jau keicia mokyklas... deja...
Sutinku. Kažkas ten su jais:(
Mano dukra mokėsi nuo penktos šitoj mokykloj, lyg ir viskas būtų neblogai, bet...
Pirmiausia - labai mažai bendradarbiavimo su tėvais. Dar jei tu esi iš "elito", t.y. "stiliuje" šmėžuoji ar koks žymesnis, tai valdžia pabendraus, o šiaip - mes, mes, mes,... Siūlom, klausiam, jokio atsako - tokia jų tvarka. Keisčiausiai man skamba "mes mokinius labai gerai sutvarkom mūsų mokykloje", tai suprask, nebus problemų. Kaip su daiktais. Aš čia apie vyresniokus:)
Visąlaik galvojau - viskas lyg ir gerai, mokytojai labai stengiasi, bet kažko trūksta. Dabar maniškė išėjo kitur, įstojo į kitą mokyklą. "Prestižinę":)Ir lygindama dabar aš supratau - šioje mokykloje nėra mokyklos dvasios. Gal kam atrodo kitaip.
Na, mano vaikas be proto norėjo išeiti iš ten. Galbūt ši mokykla yra gera iki 9 klasės - tėvams ramu..

tiesą sakant nesigailiu kad vaikas "Saulėj" mokėsi, bet Irgi labai norėjau, kad gimnazijos metus praleistų kitur. Dabar džiaugiamės visi:)