Sveikos! neseniai uztikau sia tema begvildenant ir matau kad turiu irgi ka sia tema pasakyti. Neseniai pradejau leisti savo mergina i sestadienine anglu kalbos mokyklele Tarptautineje Amerikos Mokykloje. Ypatingo kazkokio soko ar skirtumo nebuvo, tiesa, ji lanko privatu darzeli. Bet yra keli dalykai kurie man asmeniskai patiko
visu pirma tai mano gana sarmatlyva
mergina gana rimtai ir linksmai isijunge nuo pat pradziu, tiesiog nenoredavo eit namo. Aplinka super, svaru, silta, priemoniu turi, mokytojai malonus ir mandagus, ir tuo paciu niekas nepataikauja. Mano mazoji noriai mokosi, nors siaip tai prie knygu nepasodinsi, net pasakos isklausyti ne visada turi kantrybes.
O as pati tai kaifuoju tom 3 valandom - palieku ir zinau, kad turiu tris valandas visokiem darbeliam mieste.
Zodziu nereklamuoju, bet jei kam idomu galit jiems skambinti info yra ir ju websaite.
Kalbant placiau apie privat mokyklas ir darzus manau, kad labai neskanu, kai plesia pinigus, o po to nelabai matosi kur jie nueina
arba dar geriau - pasako kokia menesine kaina o po to prasideda visokie paslepti kastai (uz lovas uz knygas, ir tt ir pp)
Mano mazosios darzas man tuo ir patinka kad nors jie ir brangus, bet sumoki ir jokiu papildomu kastu daugiau nera