Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(elvyrce @ 2013 03 25, 09:16)
O jūs nuvažiuokite ten ir visko išsiklausinėkite. Aš kaip tik neseniai buvau, labai išsamiai pristatė. Man mokykla patiko, gera mokymosi bazė, bet va kaina, tai iš lietuvių kalba mokomų mokyklų bene pati didžiausia šiuo metu. Kuo skiriasi nuo kitų, - turbūt panašiai kaip ir kitur, išskyrus akcentuojamą dabar Kembridžo mokymo programą (iš esmės vyresnėse klasėse dalykai dėstomi papildomai anglų kalba). Jei galvoti apie pradinę, manau, geras variantas, aktyvi mokykla, daug porojektų, išvykų. Jei apie 5 klasę +, dar dvejoju. Taip stipriai už tokią kainą neįtikino 100 proc., kad pas juos Vilniuje geriausia  smile.gif Bet čia mano asmeninė nuomonė. Keliausiu dar ir į kitas.

dekui uz info 4u.gif butinai nuvaziuosiu,ir i kitas taip pat.mane siek tiek atbaido kaina,nes auginame dar viena vaika, o su tokia kaina 2 vaikams jau butu per brangu...saltinelis dar domina,bet man meridiano mokykloje tas ir patinka,kad dvikalbis mokymas.beje sioje mokykloje kaip suprantu mokosi tik iki 8 klases,vyresniu klasiu dar nera? tai irgi sioks toks minusas,vaikui teks tada vel kitos mokyklos ieskotis
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 03 25, 21:18)
dekui uz info  4u.gif butinai nuvaziuosiu,ir i kitas taip pat.mane siek tiek atbaido kaina,nes auginame dar viena vaika, o su tokia kaina 2 vaikams jau butu per brangu...saltinelis dar domina,bet man meridiano mokykloje tas ir patinka,kad dvikalbis mokymas.beje sioje mokykloje kaip suprantu mokosi tik iki 8 klases,vyresniu klasiu dar nera? tai irgi sioks toks minusas,vaikui teks tada vel kitos mokyklos ieskotis

mes irgi domimes sita mokykla, man ideja tai labai patinka, vat tik kol kas rezultatu nera, nes tik iki 8 klases mokiniu yra, bet mokykla "auganti" tai jei viskas gerai, tai iki 12 klases kaip suprantu uzaugs tie mokiniai smile.gif nes kitaip ta cambridzo programa neturi tikslo.
mes buvom apsizvalgyti, mokiniai paliko laabai gera ispudi, tokie intelektualai vaikai smile.gif minusas - kad net pasirode kiek paliege nuo mokslo, bet gal tik pasirode smile.gif
pavaduotoja nepasistenge parodyti kokia gera mokykla, bet panasu, kad reikiama skaiciu mokiniu jie surenka be vargo smile.gif

man irgi butu idomi nuomone tevu kuriu vaikai mokosi sioje mokykloje, nes vis dar neapsisprendziam......
Atsakyti
Laba diena,
Gal yra mamu, kurios leidziate vaikus i Taikomuju mokslu liceju, 5 klase? Kokie butu pliusai, minusai? Zinau, kad nera pazymiu, moko nestandartiskai. Kaip ir planuojame eiti nuo rugsejo
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 03 23, 20:34)
laba diena, labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie tarptautine meridian mokykla vilniuje  smile.gif informacija ju puslapyje paskaiciau,bet gal kas grynai is asmenines patirties pasidalintu,ar verta tiek pinigu investuoti i vaiko ateiti? kuom si mokykla butu geresne pries kitas privacias mokyklas? mano sunus dar tik ruosiasi i paruosiamaja eiti, bet man labai svarbu demesys vaikui ir mokytojo pastangos,nes matau,kad sunui greiciausiai nebus labai linkes i mokslus jei reikiamu metu jo gerai nepaskatinsime,todel renkuosi is privaciu mokyklu,kur tikrai butu skiriamas atitinkamas demesys kiekv vaikui.

Tada ieškokit ne mokyklos, o mokytojos 4u.gif Nes ir šioje, ir kitose mokyklose mokytojų yra labai įvairių, jie gauna algas tikrai nedideles net privačiose ir gerų mokytojų stygius yra visur.

Esu girdėjus, kaip tam pačiam Meridiane pradinukų - pirmokiukų ar antrokiukų, nepamenu tiksliai, mokytoja ant vaikų kraupiai rėkė - ji nežinojo, kad stoviu už durų laukdama išeinančio iš kitos klasės savo vaiko. Bet, šioje mokykloje yra ir nuostabių pedagogių. Priklauso nuo to, ant ko užtaikysi.

Kai mes rinkomės, svarbu buvo vieta, kaina (tuomet pataikėm ant puikios akcijos), nedaug vaikų klasėse, kamerinė maža mokyklėlė, kurioje vieni kitus pažįsta. Bet tai, matomai - visų privačių stiprosios pusės. Nėra to "daugiabučio efekto", chaoso, anonimiškumo, čia vaikas - kaip ant delno.
Nuo penktos klasės yra galimybė pasirinkti mokymąsi anglų kalba (jų reklamuojama Kembridžo programa).

Mano vaikui ši mokykla patinka.
Atsakyti
Labas rytas, mielos mamos, jau seniai girdėjau, kad šiame puslapyje galima rasti pagalbą bet kuriuo gyvenimo klausimu.Vakar prisiregistravau. Labai svarbi VISŲ JŪSŲ nuomonė apie Šaltinėlio privačią mokyklą Vilniuje, ypač lauksiu tų mamyčių žinučių, kurių vaikai lanko (ė) vyresnes (nuo 5 kl. ) šios mokyklos klases. Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(loretaka @ 2013 05 29, 09:03)
Labas rytas, mielos mamos, jau seniai girdėjau, kad šiame puslapyje galima rasti pagalbą bet kuriuo gyvenimo klausimu.Vakar prisiregistravau. Labai svarbi VISŲ JŪSŲ nuomonė apie Šaltinėlio privačią mokyklą Vilniuje, ypač lauksiu tų mamyčių žinučių, kurių vaikai lanko (ė) vyresnes (nuo 5 kl. ) šios mokyklos klases. Labai ačiū.

Sveiki,

Mes kaip tik planavome eiti dabar į 5 klasę, bet įstojome į Jėzuitus smile.gif Galiu tik pasakyti, kad auklėtoja būsimų penktokų bus tikrai superinė, asmeniškai pažįstu smile.gif Ir reikli, ir įdomi, ir labai aktyvi bei kūrybinga. Kadangi daug domėjausi, tai ir klasė būsimų penktokų stipri (kurie tęsia nuo pradinės). Jei nebūtume įstoję, tikrai būčiau pasirinkusi.
Atsakyti
ačiū už žinutę. dar labai norejau sužinoti, kiek individualiai atsižvelgiama į vaikų sugebėjimus: dukrai humanitariniai dalykai sekasi, bet su matematika prastokai einasi.
Atsakyti
o apie karalienes Mortos mokykla kokie atsiliepimai is lankanciu?
Atsakyti
QUOTE(marali @ 2013 05 12, 21:44)
Laba diena,
Gal yra mamu, kurios leidziate vaikus i Taikomuju mokslu liceju, 5 klase? Kokie butu pliusai, minusai? Zinau, kad nera pazymiu, moko nestandartiskai. Kaip ir planuojame eiti nuo rugsejo

Siais metais turiu apsispresti kur lankysime 5 klase, taigi aplankiau apziurejau mokyklas. Sita atmeciau, nes tik iki 6 klases (kas bus paskui neaisku), o noretusi, kad jau nuo 5 klases mokytusi iki 12. Nereiketu blaskytis vaikui, be to draugai ir t.t. Kas liecia nestandartini mokymasi, tai jei eisit i 7 klase i kita mokykla, vaikas bus tikrai nustebes standartiniu mokymuosi biggrin.gif
Liubertienes mokykla man su slogia atmosfera asocijuojasi.
Ziurejau Siuolaikines mokyklos centras, daugiau laisves ir saviraiskos (lengvas poziuris i moksla smile.gif)
Tarptautines labai brangios (kadangi po metu jau antras vaikas eis i mokykla, tai tada jau kosmine suma gaunasi)
Saules gimnazija - kol kas pasirinkau si varianta. Nelabai patinka jos vieta, bet patiko poziuris i mokslus (tikiuosi jis toks ir yra), uzsienio kalbas, lietuviu, matematika - klase dalijama i dvi dalis, net jei ir mazai vaiku.

O pradine mokykla rinkciausi pagal mokytoja, o ne mokykla 4u.gif
Atsakyti
Teisingai pasirinkot:)
mano dukra jau septyntokė šioje mokykloje. Labai bijojau privačios mokyklos, bet dabar galiu nuoširdžiai pasakyti, kad esame labai patenkinti. Taip, mokslus tikrai spaudžia, neatsiskaitęs nepraslysi. Atmosfera mokykloje puiki, kiekvienas vaikas pastebėtas, yra didelis noras mokytis. Kartais net pasidžiaugiu, kad neįstojom į Jėzuitų gimnazija (ten mano sūnus mokėsi), požiūrio į vaiką nėra net ko lyginti:)
Papildyta:
Tiesa, dar dėl Tarptautinių. Dabar lyg ir mada atėjo, visas "elitas" ten vaikus leidžia. Bet turiu poros draugų patirtį - ne viskas taip puiku kaip yra iš tikrųjųsmile.gif
Atsakyti
Mes lankome Saltinelio mokykla ir labai patenkinti kol kas. Tinka ir mokymo metodai, poziuris i vaikus kaip asmenybes, nedideles klases, gana uzdara bendruomene (lankanciu broliai/ seserys bei ten dirbanciu mokytoju vaikai), na ir kaina gana ikandama kol kas..
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2014 01 11, 11:29)
o apie karalienes Mortos mokykla kokie atsiliepimai is lankanciu?

Jei trumpai, tai ugdymo programa manau puiki. Tikrai gerai viskas. Mokytoju kaip ir visur yra tokiu, kurie VAU ir visiem rekomenduociau ir yra tokiu pas kuriuos nenoreciau jog mokytusi mano vaikai (visgi mokytojas mano nuomone lemia labai didele dali... Kaip sako rinktis reikia mokytoja. O jei yra neigiamu atsiliepimu, tai mokytojas negali priklausyt kategorijai VAU smile.gif)) o siaip tai ziurint ko tikites smile.gif kaip pirmais metais, tai daug visko buvo, bet gal pasitaisys ten kur labiausiai nesiseka.
Atsakyti