QUOTE(*Lukro* @ 2013 03 23, 20:34)
laba diena, labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie tarptautine meridian mokykla vilniuje

informacija ju puslapyje paskaiciau,bet gal kas grynai is asmenines patirties pasidalintu,ar verta tiek pinigu investuoti i vaiko ateiti? kuom si mokykla butu geresne pries kitas privacias mokyklas? mano sunus dar tik ruosiasi i paruosiamaja eiti,
bet man labai svarbu demesys vaikui ir mokytojo pastangos,nes matau,kad sunui greiciausiai nebus labai linkes i mokslus jei reikiamu metu jo gerai nepaskatinsime,todel renkuosi is privaciu mokyklu,kur tikrai butu skiriamas atitinkamas demesys kiekv vaikui.
Tada ieškokit ne mokyklos, o mokytojos

Nes ir šioje, ir kitose mokyklose mokytojų yra labai įvairių, jie gauna algas tikrai nedideles net privačiose ir
gerų mokytojų stygius yra visur.
Esu girdėjus, kaip tam pačiam Meridiane pradinukų - pirmokiukų ar antrokiukų, nepamenu tiksliai, mokytoja ant vaikų kraupiai rėkė - ji nežinojo, kad stoviu už durų laukdama išeinančio iš kitos klasės savo vaiko. Bet, šioje mokykloje yra ir nuostabių pedagogių. Priklauso nuo to, ant ko užtaikysi.
Kai mes rinkomės, svarbu buvo vieta, kaina (tuomet pataikėm ant puikios akcijos), nedaug vaikų klasėse, kamerinė maža mokyklėlė, kurioje vieni kitus pažįsta. Bet tai, matomai - visų privačių stiprosios pusės. Nėra to "daugiabučio efekto", chaoso, anonimiškumo, čia vaikas - kaip ant delno.
Nuo penktos klasės yra galimybė pasirinkti mokymąsi anglų kalba (jų reklamuojama Kembridžo programa).
Mano vaikui ši mokykla patinka.