QUOTE(elvyrce @ 2013 03 25, 09:16)
O jūs nuvažiuokite ten ir visko išsiklausinėkite. Aš kaip tik neseniai buvau, labai išsamiai pristatė. Man mokykla patiko, gera mokymosi bazė, bet va kaina, tai iš lietuvių kalba mokomų mokyklų bene pati didžiausia šiuo metu. Kuo skiriasi nuo kitų, - turbūt panašiai kaip ir kitur, išskyrus akcentuojamą dabar Kembridžo mokymo programą (iš esmės vyresnėse klasėse dalykai dėstomi papildomai anglų kalba). Jei galvoti apie pradinę, manau, geras variantas, aktyvi mokykla, daug porojektų, išvykų. Jei apie 5 klasę +, dar dvejoju. Taip stipriai už tokią kainą neįtikino 100 proc., kad pas juos Vilniuje geriausia Bet čia mano asmeninė nuomonė. Keliausiu dar ir į kitas.
dekui uz info butinai nuvaziuosiu,ir i kitas taip pat.mane siek tiek atbaido kaina,nes auginame dar viena vaika, o su tokia kaina 2 vaikams jau butu per brangu...saltinelis dar domina,bet man meridiano mokykloje tas ir patinka,kad dvikalbis mokymas.beje sioje mokykloje kaip suprantu mokosi tik iki 8 klases,vyresniu klasiu dar nera? tai irgi sioks toks minusas,vaikui teks tada vel kitos mokyklos ieskotis