Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(Kaika @ 2013 02 14, 11:10)
Mano sūnus lanko Pavasaris-ruduo mokyklą. Kol kas mums viskas (tiksliau beveik viskas smile.gif) patinka.

O labai idomu kas nepatinka smile.gif ? Mane domina kaip ten salygos: ar daug vaiku klaseje, ar vyskta iprastos pamokos?
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas lanko Ziniuko pradine?
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2013 02 14, 12:48)
Sveikutes,

gal kas lanko Ziniuko pradine?
Kokie atsiliepimai?

Paieškokite, yra atskira tema apie "Žiniuką", buvau radusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2013 02 14, 13:03)
Paieškokite, yra atskira tema apie "Žiniuką", buvau radusi smile.gif

Aciu, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2013 02 14, 12:12)
O labai idomu kas nepatinka smile.gif ? Mane domina kaip ten salygos: ar daug vaiku klaseje, ar vyskta iprastos pamokos?

Paruošiamojoje grupėje dažniausiai būna virš dešimt vaikų (apie trylika). Mokyklinėse klasėse devyni, dešimt vaikų (na bent jau kol kas). Mokykloje vyksta įprastos pamokos. Yra daug užklasinių burelių (karatė, pramoginių šokių, baleto, darbščiųjų rankų, anglų kalbos, rusų kalbos, futbolo, keramikos, šachmatų, ...). Mano vaikui labai patinka valgyklos maistas smile.gif. Man patinka - kad darželis-mokykla yra saugus smile.gif. Vertinant mokslo lygį - manau, kad lygis gana aukštas. Gaunasi kaip ir reklaminis tekstas mokyklai smile.gif. Man svarbiausia - kad mano vaikas labiausiai pergyvena, kad šioje mokykloje galės mokytis tik iki penktos klasės (nes norėtų mokytis iki dvyliktos klasės).

Kas nepatinka - visur galima rasti smulkių kabliukų, kuriuos jei nori galima sureikšminti. Visumoje man patinka ši mokykla ir nesigailiu savo sprendimo leisti vaiką į ją smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kaika @ 2013 02 14, 15:29)
Paruošiamojoje grupėje dažniausiai būna virš dešimt vaikų (apie trylika). Mokyklinėse klasėse devyni, dešimt vaikų (na bent jau kol kas). Mokykloje vyksta įprastos pamokos. Yra daug užklasinių burelių (karatė, pramoginių šokių, baleto, darbščiųjų rankų, anglų kalbos, rusų kalbos, futbolo, keramikos, šachmatų, ...). Mano vaikui labai patinka valgyklos maistas smile.gif. Man patinka - kad darželis-mokykla yra saugus smile.gif. Vertinant mokslo lygį - manau, kad lygis gana aukštas. Gaunasi kaip ir reklaminis tekstas mokyklai smile.gif. Man svarbiausia - kad mano vaikas labiausiai pergyvena, kad šioje mokykloje galės mokytis tik iki penktos klasės (nes norėtų mokytis iki dvyliktos klasės).

Kas nepatinka - visur galima rasti smulkių kabliukų, kuriuos jei nori galima sureikšminti. Visumoje man patinka ši mokykla ir nesigailiu savo sprendimo leisti vaiką į ją smile.gif.

Na, taip, tu kabliuku visur galima rasti smile.gif O dar man idomu, kaip ten su ta prailginta gr, ar daug vaiku joje lieka? Ar prailgintoj gr buna vaikai kartu su savo klases mokytoja ar juos ten bendrai visu klasiu jau priziuri ?
Darzelio/mokyklos psl raso, kad pamokos prasideda nuo 7.30 ir iki 13 val buna? tai cia taip ir yra? Kodel ne nuo 8 g.gif ?
na ir paskutinis (turbut smile.gif ) klausimelis - kas ten su ta darbuotoju kaita? apie mokykla ne ka teradau, o stai darzelyje, sako, kad ten labai daznai keiciais aukletojos, ar taip ir su mokytojom g.gif kazkaip noretusi su viena pradine mokykla baigt....tai kazkaip neramu del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2013 02 15, 08:12)
Na, taip, tu kabliuku visur galima rasti smile.gif O dar man idomu, kaip ten su ta prailginta gr, ar daug vaiku joje lieka? Ar prailgintoj gr buna vaikai kartu su savo klases mokytoja ar juos ten bendrai visu klasiu jau priziuri ?
Darzelio/mokyklos psl raso, kad pamokos prasideda nuo 7.30 ir iki 13 val buna? tai cia taip ir yra? Kodel ne nuo 8  g.gif ?
na ir paskutinis (turbut  smile.gif ) klausimelis - kas ten su ta darbuotoju kaita? apie mokykla ne ka teradau, o stai darzelyje, sako, kad ten labai daznai keiciais aukletojos, ar taip ir su mokytojom  g.gif kazkaip noretusi su viena pradine mokykla baigt....tai kazkaip neramu del to g.gif

Prailgintoje grupėje pasilieka daug vaikų, galima sakyti, kad visa klasė. Prailgintoje grupėje vaikai būna su savo mokytoja. Po 17:00 ar vėliau grupės apsijungia ir vaikus prižiūri viena iš mokytojų.

Pamokos prasideda 8:30. Vaiką atvežti į mokyklą galima ir anksčiau.

Taip darželyje auklėtojos keitėsi. Mokytojos kol kas nesikeičia ir tikiuosi, kad nesikeis smile.gif. T.y. visų klasių mokytojos (trečiokų, antrokų bei pirmokų) yra tos pačios. Jos su savo klasėmis pradeda dirbti nuo paruošiamosios klasės.
Atsakyti
QUOTE(Kaika @ 2013 02 15, 10:23)
Prailgintoje grupėje pasilieka daug vaikų, galima sakyti, kad visa klasė. Prailgintoje grupėje vaikai būna su savo mokytoja. Po 17:00 ar vėliau grupės apsijungia ir vaikus prižiūri viena iš mokytojų.

Pamokos prasideda 8:30. Vaiką atvežti į mokyklą galima ir anksčiau.

Taip darželyje auklėtojos keitėsi. Mokytojos kol kas nesikeičia ir tikiuosi, kad nesikeis smile.gif. T.y. visų klasių mokytojos (trečiokų, antrokų bei pirmokų) yra tos pačios. Jos su savo klasėmis pradeda dirbti nuo paruošiamosios klasės.

Aisku smile.gif Aciu uz info 4u.gif

Butu puiku, jei atsirastu ir daugiau nuomoniu apie sia mokyklele smile.gif
Atsakyti
laba diena, labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie tarptautine meridian mokykla vilniuje smile.gif informacija ju puslapyje paskaiciau,bet gal kas grynai is asmenines patirties pasidalintu,ar verta tiek pinigu investuoti i vaiko ateiti? kuom si mokykla butu geresne pries kitas privacias mokyklas? mano sunus dar tik ruosiasi i paruosiamaja eiti, bet man labai svarbu demesys vaikui ir mokytojo pastangos,nes matau,kad sunui greiciausiai nebus labai linkes i mokslus jei reikiamu metu jo gerai nepaskatinsime,todel renkuosi is privaciu mokyklu,kur tikrai butu skiriamas atitinkamas demesys kiekv vaikui.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 03 23, 20:34)
laba diena, labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie tarptautine meridian mokykla vilniuje  smile.gif informacija ju puslapyje paskaiciau,bet gal kas grynai is asmenines patirties pasidalintu,ar verta tiek pinigu investuoti i vaiko ateiti? kuom si mokykla butu geresne pries kitas privacias mokyklas? mano sunus dar tik ruosiasi i paruosiamaja eiti, bet man labai svarbu demesys vaikui ir mokytojo pastangos,nes matau,kad sunui greiciausiai nebus labai linkes i mokslus jei reikiamu metu jo gerai nepaskatinsime,todel renkuosi is privaciu mokyklu,kur tikrai butu skiriamas atitinkamas demesys kiekv vaikui.

O jūs nuvažiuokite ten ir visko išsiklausinėkite. Aš kaip tik neseniai buvau, labai išsamiai pristatė. Man mokykla patiko, gera mokymosi bazė, bet va kaina, tai iš lietuvių kalba mokomų mokyklų bene pati didžiausia šiuo metu. Kuo skiriasi nuo kitų, - turbūt panašiai kaip ir kitur, išskyrus akcentuojamą dabar Kembridžo mokymo programą (iš esmės vyresnėse klasėse dalykai dėstomi papildomai anglų kalba). Jei galvoti apie pradinę, manau, geras variantas, aktyvi mokykla, daug porojektų, išvykų. Jei apie 5 klasę +, dar dvejoju. Taip stipriai už tokią kainą neįtikino 100 proc., kad pas juos Vilniuje geriausia smile.gif Bet čia mano asmeninė nuomonė. Keliausiu dar ir į kitas.
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2013 03 25, 08:16)
<..>bet va kaina, tai iš lietuvių kalba mokomų mokyklų bene pati didžiausia šiuo metu.

Manyčiau, kad čia, čia ir čia tikrai brangiau nei Mediano mokykloje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2013 03 25, 12:09)
Manyčiau, kad čia, čia ir čia tikrai brangiau nei Mediano mokykloje  smile.gif

Aš kalbėjau apie lietuvių kalba mokamas mokyklas:) Pirmose yra dvikalbis mokymas. Teisingai, pamiršau A.Landsbergieės mokyklą, bet jos tik startas, tad ir rezultatų dar nematyti, tik vizijos smile.gif
Atsakyti