QUOTE(Kaika @ 2013 02 14, 15:29)
Paruošiamojoje grupėje dažniausiai būna virš dešimt vaikų (apie trylika). Mokyklinėse klasėse devyni, dešimt vaikų (na bent jau kol kas). Mokykloje vyksta įprastos pamokos. Yra daug užklasinių burelių (karatė, pramoginių šokių, baleto, darbščiųjų rankų, anglų kalbos, rusų kalbos, futbolo, keramikos, šachmatų, ...). Mano vaikui labai patinka valgyklos maistas
. Man patinka - kad darželis-mokykla yra saugus
. Vertinant mokslo lygį - manau, kad lygis gana aukštas. Gaunasi kaip ir reklaminis tekstas mokyklai
. Man svarbiausia - kad mano vaikas labiausiai pergyvena, kad šioje mokykloje galės mokytis tik iki penktos klasės (nes norėtų mokytis iki dvyliktos klasės).
Kas nepatinka - visur galima rasti smulkių kabliukų, kuriuos jei nori galima sureikšminti. Visumoje man patinka ši mokykla ir nesigailiu savo sprendimo leisti vaiką į ją
.
Na, taip, tu kabliuku visur galima rasti
O dar man idomu, kaip ten su ta prailginta gr, ar daug vaiku joje lieka? Ar prailgintoj gr buna vaikai kartu su savo klases mokytoja ar juos ten bendrai visu klasiu jau priziuri ?
Darzelio/mokyklos psl raso, kad pamokos prasideda nuo 7.30 ir iki 13 val buna? tai cia taip ir yra? Kodel ne nuo 8
?
na ir paskutinis (turbut
) klausimelis - kas ten su ta darbuotoju kaita? apie mokykla ne ka teradau, o stai darzelyje, sako, kad ten labai daznai keiciais aukletojos, ar taip ir su mokytojom
kazkaip noretusi su viena pradine mokykla baigt....tai kazkaip neramu del to