QUOTE(Muse @ 2013 01 21, 15:18)
Na, kol kas mums patinka ten ir tinka. Tikimes, kad kitais metais gausim ta mokytoja, kurios norime, nes planuojamos dvi pirmoku klases (daug norinciu), bet direktorius bent jau zadejo... Bureliu daug, ivairiu, tai net nezinau ka parasyti. Kaina nuo kitu metu kyla, nezinau tik kiek .
Man kaip ir nuo pradziu vis dar sudetingas tas maisto klausimas, nes reikia ir pusryciu ir pavakariu (mano vaikai tu duodamu jogurtu nevalgo, o mokamu bandeliu ir sureliu ne visada buna), tai vis pergyvenu del ne visai tinkamos mitybos. Bet cia matyt visur taip butu.
Svarbiausia -kad vaikams patinka. Jie nesupranta, kam reikia atostogu. Tai nutarem kad mokytojai pailset . Priesmokyklinuku mokytoja nereali, kitos, kiek teko susidurti (dailes, muzikos) irgi puikios.
Man kaip ir nuo pradziu vis dar sudetingas tas maisto klausimas, nes reikia ir pusryciu ir pavakariu (mano vaikai tu duodamu jogurtu nevalgo, o mokamu bandeliu ir sureliu ne visada buna), tai vis pergyvenu del ne visai tinkamos mitybos. Bet cia matyt visur taip butu.
Svarbiausia -kad vaikams patinka. Jie nesupranta, kam reikia atostogu. Tai nutarem kad mokytojai pailset . Priesmokyklinuku mokytoja nereali, kitos, kiek teko susidurti (dailes, muzikos) irgi puikios.
Kaip smagu,kad is karto atsiliepet O kiek vaikuciu nusimato but pirmoku klasese? I menesio kaina ieina ir maistas,ar uz maista taskirai? bureliai irgi atskirai kiek kainuoja mazdaug, bandau susiskaiciuot kiek islaidu i menesi vaikui reiketu..Ar buvo koks metinis mokestis,ar kazkokios papildomos rinkliavos yra? uniformos?
Mes planuojam irgi nuo kitu metu -2014 rugsejo eit i mokykla, labai domina si mokykla, pries kiek laiko reiktu uzsirasyti gal zinot?
Ar prailginta grupe yra, kiek ji kainuoja?
Ar visas pamokas vaikas speja padaryt mokykloj, ar lieka namu darbai? Kaip vertintumet gaunamas zinias?