Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

Prailginta grupe iskaicuota i kaina, bent taip sake. Kainuoja bureliai (ivairiai) + maitinimas.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 06 26, 15:34)
320 lt/men uz viena. Kaina tikrai mazesne daug nei Liubartienes ar kitu panasiu mokyklu, be to mums labai patogi vieta.

Visur yra pliusu-minusu...

Man pasakė, kad 500 Lt/mėn. plius ir už vasaros mėn. reikės mokėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 06 26, 18:24)
Man pasakė, kad 500 Lt/mėn. plius ir už vasaros mėn. reikės mokėti  unsure.gif

Tai priklauso į kokią klasę leidi. Į priešmokyklinę ar pradinukų, ar nuo penktos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2012 06 26, 18:55)
Tai priklauso į kokią klasę leidi. Į priešmokyklinę ar pradinukų, ar nuo penktos 4u.gif

Tikrai taip.
Vaivorykste, kaip jums? Patinka vis dar? Be to, mano kaina su nuolaida, uz du vaikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 06 27, 10:32)
Tikrai taip.
Vaivorykste, kaip jums? Patinka vis dar?  Be to, mano kaina su nuolaida, uz du vaikus smile.gif

Patinka. ax.gif Namuose jau pabodo. Greičiau į mokyklą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 27 birželio 2012 - 14:49
QUOTE(Springlet @ 2005 01 20, 16:18)
Man patinka Liubertienes mokykla Antakalnyje (www.mokykla.lt), jau sustyguota sistema, pabandykit apsilankyti smile.gif

Taip, Liubertienes mokyklas sauni, na tiksliau ten jau gimnazija (Vilniaus privati gimnazija). Dukterecia ja lanko smile.gif vaikas uzimtas visa diena, daug uzklasines veiklos, papildomu pamoku ir vasaros metu sios mokyklos mokiniams kiek teko girdeti rengiamos nemokamos menesio trukmes kalbu stovyklos - pacioje mokykloje. Teveliai dziaugiasi, kad vasaros metu mazoji uzimta, kol jie iseis atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Sporto klubas G7 @ 2012 06 28, 12:54)
Taip, Liubertienes mokyklas sauni, na tiksliau ten jau gimnazija (Vilniaus privati gimnazija).

Tai kad jus ten pat ir esat isikure smile.gif, ar visiskai nuosirdziai kaimynus giriat hihihi.gif?

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 06 28, 16:40)
Tai kad jus ten pat ir esat isikure smile.gif, ar visiskai nuosirdziai kaimynus giriat hihihi.gif?

Žinau, ką sakau smile.gif O apie jų veiklą tenka iš įvairių šaltinių girdėti, kartais net ir matyti smile.gif dukterėčia ten, kaip užklasinę veiklą yra pasirinkusi baletą, tai laiks nuo laiko būna pasirodymai tėveliams ir giminėms smile.gif
Atsakyti
G7 yra sporto klubas esanttis gimnazijoje jei neklystu?
Atsakyti
QUOTE(qwerty0415 @ 2012 09 25, 16:50)
G7 yra sporto klubas esanttis gimnazijoje jei neklystu?

Keista tik tai tai,kad klubo ir mokyklos įkūrėja su visa šeima sportuoja ne savo klube,o Forum palace bigsmile.gif
Atsakyti
Muse, Vaivorykste, ir kitos mamos, kuriu vaikuciai lanko Saltinelio mokykla, noreciau isgirst naujausius atsiliepimus apie mokykla, mokytojas, burelius ir t.t. Kas patinka,o gal kas nepatiko 4u.gif
Atsakyti
Na, kol kas mums patinka ten ir tinka. Tikimes, kad kitais metais gausim ta mokytoja, kurios norime, nes planuojamos dvi pirmoku klases (daug norinciu), bet direktorius bent jau zadejo... Bureliu daug, ivairiu, tai net nezinau ka parasyti. Kaina nuo kitu metu kyla, nezinau tik kiek sad.gif.

Man kaip ir nuo pradziu vis dar sudetingas tas maisto klausimas, nes reikia ir pusryciu ir pavakariu (mano vaikai tu duodamu jogurtu nevalgo, o mokamu bandeliu ir sureliu ne visada buna), tai vis pergyvenu del ne visai tinkamos mitybos. Bet cia matyt visur taip butu.

Svarbiausia -kad vaikams patinka. Jie nesupranta, kam reikia atostogu. Tai nutarem kad mokytojai pailset smile.gif. Priesmokyklinuku mokytoja nereali, kitos, kiek teko susidurti (dailes, muzikos) irgi puikios.
Atsakyti