Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

As irgi rekomenduoju Ziniuka. Del mokymo lygio, atmosferos mokykloje, puikiu mokytoju.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit betarpiskos info apie Tarptautine Amerikos mokykla Subaciaus g? Domintu vyresniu kl. informacija, mokymo lygis lyginant su lietuviskomis mokyklomis, mokiniu klasese skaicius, ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loveutons @ 2012 05 02, 09:08)
Sveiki, gal kas turit betarpiskos info apie Tarptautine Amerikos mokykla Subaciaus g? Domintu vyresniu kl. informacija, mokymo lygis lyginant su lietuviskomis mokyklomis, mokiniu klasese skaicius, ir pan.  smile.gif

Mane irgi domintu ax.gif
galima ir cia temoje, jei ne - AZ.
Dekui!
Atsakyti
QUOTE(violator @ 2011 08 18, 14:13)
Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką. wink.gif jei kas domina, klauskit

Sveiki, man labai įdomu būtų sužinoti apie šiųmečių antrokų mokytoją smile.gif

QUOTE(Rasam7 @ 2012 04 02, 22:55)
Mano dukra lankė šią mokyklą. Laiku PABĖGOM! Gal čia mums taip nepasisekė su mokytoja (nežinau ar ji ten tebedirba), bet nepatiko nei mokymo lygis, nei tvarka... Po to daug reikėjo padirbėti, kad spragas užpildyti... Direktorius tai geras žmogus, bet gal kiek perminkštas, manau su mušeikomis reiktų kiek griežčiau elgtis, ypač jeigu tai jau n-tasis kartas...

O kokia tai mokytoja? Ta prasme, mane domintų kuriais metais kokią klasę turėjo. Jei nenorite čia, labai bučiau dėkinga už atsakymą į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pasidalinti įspūdžiais apie Liubertienės gimnazijos pradines klases, kieno vaikai lanko? Ir apie priešmokyklinę grupę domintų įspūdžiai smile.gif
Atsakyti
Mes lankom Liubertienes, mum labai patinka. Salygos puikios, vaikui labai patinka, prieziura ir ugdymas auksciausio lygio! Beje nuo rugsejo ten atsidaro klase rusakalbiams, antrokams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VIP_MAMA @ 2012 06 25, 11:20)
Mes lankom Liubertienes, mum labai patinka. Salygos puikios, vaikui labai patinka, prieziura ir ugdymas auksciausio lygio! Beje nuo rugsejo ten atsidaro klase rusakalbiams, antrokams. thumbup.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif. Turbūt ir mes bandysim, tik kol kas dar nuo darželio pradėsim smile.gif. Atrodo, kad visi gerai atsliepia, tai lengviau apsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai @ 2012 06 25, 23:24)
Ačiū už atsakymą smile.gif. Turbūt ir mes bandysim, tik kol kas dar nuo darželio pradėsim smile.gif. Atrodo, kad visi gerai atsliepia, tai lengviau apsispręsti smile.gif

Aš negirdėjau nė vieno gero atsiliepimo apie minėtą mokyklą iki šiol...tik,kad ten palaida bala ir kad leidžia moksleiviams elgtis bele kaip....
Va,tik čia perskaičiau,kad patenkinti.

Atsakyti
Na ka, nuo rugsejo mes "Saltinelio" lankytojai. Ziuresim...

Apie Liubertienes -girdejau geru atsiliepimu, bet pastaruoju metu, nezinau kas ten pasikeite, gal PR smile.gif. Bet mums per brangu, nes du vaikuciai iskart ir dar trecias eileje...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 06 26, 13:38)
Na ka, nuo rugsejo mes "Saltinelio" lankytojai. Ziuresim...

Apie Liubertienes -girdejau geru atsiliepimu, bet pastaruoju metu, nezinau kas ten pasikeite, gal PR smile.gif. Bet mums per brangu, nes du vaikuciai iskart ir dar trecias eileje...

Mano irgi du vaikai.. Kokia kaina Šaltinėlyje?
Papildyta:
QUOTE(vai @ 2012 06 26, 14:23)
Mano irgi du vaikai.. Kokia kaina Šaltinėlyje?

Bet aš čia temoj taip ir nesupratau, kas blogai, pvz., Šaltinėlio mokykloje. Arba kad ir Liubertienės.
Kaip suprantu, dažniausiai blogai atsiliepia tie, kurių vaikai visai nelanko tų mokyklų, bet yra kažką miglotai girdėję..
Atsakyti
320 lt/men uz viena. Kaina tikrai mazesne daug nei Liubartienes ar kitu panasiu mokyklu, be to mums labai patogi vieta.

Visur yra pliusu-minusu...
Atsakyti
[quote=Muse,2012 06 26, 15:34]
320 lt/men uz viena. Kaina tikrai mazesne daug nei Liubartienes ar kitu panasiu mokyklu, be to mums labai patogi vieta.

Visur yra pliusu-minusu...
[/qu

O prailginta grupė ir būreliai (jei yra) dar papildomai kainuoja?
Atsakyti